View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 8:14 am Post subject: |
|
|
Makavelina wrote: | Diky, a jeste bych mela otazku, asi blbou, ale ten kabel ma USB, ze jo? CO teda nastavim misto portu v nejakym programu (napr. SIMOCO) ??? |
nainstalujes virtualny COM port a potom sa bude tvarit ze je to seriovy kabel-normalne iba zadas cislo COM portu |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Fri Aug 19, 2005 8:26 am Post subject: |
|
|
beardie wrote: | Makavelina wrote: | Diky, a jeste bych mela otazku, asi blbou, ale ten kabel ma USB, ze jo? CO teda nastavim misto portu v nejakym programu (napr. SIMOCO) ??? |
nainstalujes virtualny COM port a potom sa bude tvarit ze je to seriovy kabel-normalne iba zadas cislo COM portu |
Jo jasne, diky, uz jsem o tom slysela, teda o virtualnim portu ale nikdy jsem to nezkousela. Dekuuuuji za radu! Je tady na SM nekde navod jak na to? Ja sice myslim ze to mam doma v nejakym Computeru, ale kdyby to tu bylo....  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 8:52 am Post subject: |
|
|
Makavelina wrote: | Jo jasne, diky, uz jsem o tom slysela, teda o virtualnim portu ale nikdy jsem to nezkousela. Dekuuuuji za radu! Je tady na SM nekde navod jak na to? Ja sice myslim ze to mam doma v nejakym Computeru, ale kdyby to tu bylo....  |
Instaluješ si na PC driver připojíš kabel do PC a kabel by si měl najít ovladač. Naemuluje s na volný COM port. Jakmile pendáš kabel do jiné USB zásuvky dojde opět k instalaci pod jinm číslem COM. Číslo COM portu zjistíš ve správci zařízení.
Potom už jenom nastavíš správné číslo portu v programu a je to. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Posted: Fri Aug 19, 2005 8:55 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Makavelina wrote: | Jo jasne, diky, uz jsem o tom slysela, teda o virtualnim portu ale nikdy jsem to nezkousela. Dekuuuuji za radu! Je tady na SM nekde navod jak na to? Ja sice myslim ze to mam doma v nejakym Computeru, ale kdyby to tu bylo....  |
Instaluješ si na PC driver připojíš kabel do PC a kabel by si měl najít ovladač. Naemuluje s na volný COM port. Jakmile pendáš kabel do jiné USB zásuvky dojde opět k instalaci pod jinm číslem COM. Číslo COM portu zjistíš ve správci zařízení.
Potom už jenom nastavíš správné číslo portu v programu a je to. |
Teda ja te nemit.... DEEEEKUJU! |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:08 pm Post subject: |
|
|
Bonfire wrote: | DCA-510 cena kolem 500.- |
A kde ho sezenu za 500? Pod 750 jsem ho na netu nevidela... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|