View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:26 am Post subject: |
|
|
Rajče wrote: | To mujCX5: Tak chyba bude někde jinde než v telefonu a FW ... flashnul jsem znovu FW 14 V 408 a stejně se mi ve WIN 98 SE při připojování v SiMoCo přes IrDA telefon vypne. Vzal jsem domů čtečku a nainstaloval pod XP Home a přes IrDA mi to v pohodě jede v MPM... SiMoCo jsem nemohl zkusit, protože mi to zase v XP nevytvořilo virtuální port, který v 98 vytvořil v pohodě. A zase pod 98 mi nejde nainstalovat MPM je to takové zmatené.  |
Přeinstalovat oba PC, já vím že je to kruté, ale už jsou nějak rozházené.  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Rajče badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:33 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: |
Přeinstalovat oba PC, já vím že je to kruté, ale už jsou nějak rozházené.  |
No časem se na to chystám .... Windowsy je občas potřeba přeinstalovat ... ale zatím ještě počkám... k W98 jsem si vzal kabel, když infra nefachá a doma si jedu přes IrDA a zatím to bohatě stačí
Já jsem hlavně rád, že jsem si odzkoušel, že to není chyba founu |
|
Back to top |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 6:22 pm Post subject: |
|
|
Nainstaloval jsem dnes win ME a komunikace najednou jde jsem s toho jelen.Mam i win XP a nastaveni com uplne stejne i stejny MPM a pod Win XP nejde komunikace.Hlavne ze jde aspon pod win ME mozna by chtelo preinstalovat XP.  |
|
Back to top |
|
 |
mujCX65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 8:19 pm Post subject: |
|
|
sem si dal jiny tema a prekrejvani textu je uz pryc  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|