View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
G_O_R_E kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:04 pm Post subject: M55,dead!? |
|
|
Kamos si nahraval fw91.Puvodne tam mel fw11.Po nahrati sel ve freii odblokovat vsechno ale nejede...Komunikuje s freiou,v_klayem,ale proste nefunguje.Jo a je tam flash point.Nevite co s tim???thx |
|
Back to top |
|
 |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:04 am Post subject: |
|
|
S timhle problemem jsem se taky setkal, ale neprisel jsem na to, jak ho vyresit.Kamarad vzal mobil na reklamacku a po reklamaci mu rekli, ze jen prehrali software,coz jsem udelal asi desetkrat, pokazde jsem odblokoval, ale proste nic...No a v tom servise to pry stacilo, tak to nechapu...Pokud nekdo prijde, jak na to, tak si to rad poctu... _________________ K. |
|
Back to top |
|
 |
siemensM55 postrach fóra

15.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:50 am Post subject: |
|
|
Taky isty som mal program.Proste si stiahni software a preinstaluj.Potom mi to slo v pohode |
|
Back to top |
|
 |
G_O_R_E kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 7:11 pm Post subject: |
|
|
siemensM55 wrote: | Taky isty som mal program.Proste si stiahni software a preinstaluj.Potom mi to slo v pohode |
Jak preinstaluj.Myslis prehrat ff?? |
|
Back to top |
|
 |
G_O_R_E kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 7:38 pm Post subject: |
|
|
Jeste jednou tam ted zkousel nahrat ff ale docilil toho ze mobil neni mrtvy.Po zapnuti se rozsviti zavibruje a vypne se.Pak dal ve freii unlock,tam se napsalo o.k. phone is locked ale telefon dela porad to stejne...Nevite co s tim???? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|