Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Zaslal: po leden 02, 2006 9:16 pm Předmět: sporic |
|
|
Nevite je nejakej sporic kterej by vypl displej?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 02, 2006 9:21 pm Předmět: |
|
|
Já bych naopak uvítal, kdyby se dal spořič vyřadit úplně. Zkoušel jsem ho sestřelit v FExploreru ale nedaří se. Hodilo by se to zejména když mám spuštěn Agile Messenger a chci vidět, jestli mi někdo nepíše. V takovém případě je spořič i s maximální prodlevou dost otravný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 03, 2006 4:12 pm Předmět: |
|
|
já bych radši bral to vypnutí,třeba u přehrávání mp3 by se to hodilo. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 471 Bydliště: Moravský Krumlov
2061.00 SMM
|
Zaslal: út leden 03, 2006 4:39 pm Předmět: |
|
|
vypnout by to nějak šlo že ale zapnout by to bylo horší ale poptám se
EDIT:
o vteřinu později > a co takhle použít PowerLock a dat tam bilej obrazek ? :-) a je to _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Zaslal: út leden 03, 2006 6:33 pm Předmět: |
|
|
Tím,že tam dáš bílej obrázek si nepomůžeš,do displeje půjde energie tak či tak.No jednou jsem měl nainstalovanej spořič,kterej měl ve volbách šetřit energii,ale už si bohužel nepamatuju,co to bylo zač...zkusím pohledat. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dps pisatel

676.28 SMM
|
Zaslal: út leden 03, 2006 6:42 pm Předmět: |
|
|
P.aja. napsal: | vypnout by to nějak šlo že ale zapnout by to bylo horší ale poptám se
EDIT:
o vteřinu později > a co takhle použít PowerLock a dat tam bilej obrazek ? :-) a je to |
Bílej obrázek můžeš dát i do standartního šetřiče.
Norton napsal: | Tím,že tam dáš bílej obrázek si nepomůžeš,do displeje půjde energie tak či tak.No jednou jsem měl nainstalovanej spořič,kterej měl ve volbách šetřit energii,ale už si bohužel nepamatuju,co to bylo zač...zkusím pohledat. |
Když má obrázek stejnou barvu jako pozadí tak ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Zaslal: út leden 03, 2006 7:16 pm Předmět: hmm |
|
|
ale kcemu blbej obrazek tady de hlavne o usporu baterky.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: út leden 03, 2006 7:38 pm Předmět: Re: hmm |
|
|
dalibor45 napsal: | ale kcemu blbej obrazek tady de hlavne o usporu baterky.. | všimni si jakej je displej když je vyplej neni nahodou bílej takže když dáš bílej obrázek tak není dúvod aby ti do něho šla energie testni černej spořič a uvidiš jak baterka povaly dolu _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 03, 2006 8:34 pm Předmět: Re: hmm |
|
|
P.aja. napsal: | dalibor45 napsal: | ale kcemu blbej obrazek tady de hlavne o usporu baterky.. | všimni si jakej je displej když je vyplej neni nahodou bílej takže když dáš bílej obrázek tak není dúvod aby ti do něho šla energie testni černej spořič a uvidiš jak baterka povaly dolu |
mě nepřipadá že by byl nějak ,,bíle" bílý... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st leden 04, 2006 3:48 pm Předmět: Re: hmm |
|
|
dalibor45 napsal: | ale kcemu blbej obrazek tady de hlavne o usporu baterky.. | jj, ale jak toho docilit ze Pokud te stve, ze neco zere displej (aktivni body) - emh toho se asi jen tak nezbavis, leda ze bys ho vypnul.
Nebo myslis,ze treba ty pohybujici se hodiny ti ubiraji vic nez kdyby tam byla jen prazda plocha ? <- tak tim si uplne jisty nejsem  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st leden 04, 2006 8:38 pm Předmět: Re: hmm |
|
|
KŘOVÁK napsal: | P.aja. napsal: | dalibor45 napsal: | ale kcemu blbej obrazek tady de hlavne o usporu baterky.. | všimni si jakej je displej když je vyplej neni nahodou bílej takže když dáš bílej obrázek tak není dúvod aby ti do něho šla energie testni černej spořič a uvidiš jak baterka povaly dolu |
mě nepřipadá že by byl nějak ,,bíle" bílý... | na to jakyho ze sebe děláš češtinářa teda moc inteligentní nejseš protože vypnutej displej SX1 je bílej !!!!!!!!!! vyzkoušej nejdřív vyplej telefon a potom sporic ve kterym je bílá barva  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Zaslal: st leden 04, 2006 8:44 pm Předmět: .. |
|
|
ja sem myslel jestli se ten displej neda nejak vypnout... a myslim ze at je tam bila nebo cerna barva tak to zere stejne.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Zaslal: st leden 04, 2006 9:57 pm Předmět: |
|
|
display neni biely pretoze je vypnuty.nato aby bol biely by musely pixely ziarit..to aku ma farbu je zavisle od folie pod displayom alebo tak...to ci tam nastavite biele alebo cierne pozadie je v celku jedno pretoze tak ci tak musia byt pixely aktivne takze pre spotrebuje je najlepsi neaktivny display teda uplne vypnuty.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st leden 04, 2006 10:10 pm Předmět: Re: hmm |
|
|
P.aja. napsal: | KŘOVÁK napsal: | P.aja. napsal: | dalibor45 napsal: | ale kcemu blbej obrazek tady de hlavne o usporu baterky.. | všimni si jakej je displej když je vyplej neni nahodou bílej takže když dáš bílej obrázek tak není dúvod aby ti do něho šla energie testni černej spořič a uvidiš jak baterka povaly dolu |
mě nepřipadá že by byl nějak ,,bíle" bílý... | na to jakyho ze sebe děláš češtinářa teda moc inteligentní nejseš protože vypnutej displej SX1 je bílej !!!!!!!!!! vyzkoušej nejdřív vyplej telefon a potom sporic ve kterym je bílá barva  |
ať se dívám z jakýhokoliv pohledu a při jakýmkoliv světle tak můj vyplej display NENÍ bílý ale šedý!!!! A když máš spuštěný bílý pozadí tak je poznat že se trochu liší od vyplýho displaye jde do něj energie. A nedělej ze sebe chytrýho jo?  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Návrat nahoru |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 5:26 pm Předmět: |
|
|
duuri napsal: | display neni biely pretoze je vypnuty.nato aby bol biely by musely pixely ziarit..to aku ma farbu je zavisle od folie pod displayom alebo tak...to ci tam nastavite biele alebo cierne pozadie je v celku jedno pretoze tak ci tak musia byt pixely aktivne takze pre spotrebuje je najlepsi neaktivny display teda uplne vypnuty.... | Tak znovou protoze je na SX1 displej TFT aktivní a jelikos urcite vsichni tady znáte na jakym pryncipu pracuje LCD displej tak by vym melo byt jasny ze pomoci EL. PROUDU se uvádí "do chodu" krystalky které se postupně natáčejí a pokud ste si všimli u starších telefonú bývá po vypnutí dispej rádoby černý nebo černá není na něm uplně černá to znamená že tento displej není A. ale P.. U A. se čistě bílé barvy docílí tím že ještě pod ním svítí LEDky. Takže nechápu proč by tudy měl protékat nějaký proud když je displej jako by vypnut.
PS.: dneska jsme daly 2 SX1 k sobě abych se utvrdil v tom co tady píšu. Na jednu sme dali spořič a druhou sme vypnuli a hadejte co sme zjistili takže až tady zase nějací učitelé češtiny aspol. budou dělat chytrý na stránkách o technice tak ať mě pr.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|