clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SX1 a ICQ

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SX1 a ICQ
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Suzu
badatel
badatel

136.22 SMM
PostPosted: Fri Oct 15, 2004 2:10 am    Post subject: Reply with quote

To Agile jsem nemohl taky rozchodit, tak jsem tam vrznul StICQ a to šlape jak hodinky bez problémů!!! Applause
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 15, 2004 11:43 am    Post subject: Reply with quote

Hele je sice hezky ze mate ICQ ale neni to fakt trochu divny pouzivat kdyz v mobilu mate obrej e-mail klient!!!Ja vym ze to je mozna spatnej nazor ale da se to ucelne pouzit????
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 15, 2004 3:57 pm    Post subject: Reply with quote

Vytryol wrote:
Hele je sice hezky ze mate ICQ ale neni to fakt trochu divny pouzivat kdyz v mobilu mate obrej e-mail klient!!!Ja vym ze to je mozna spatnej nazor ale da se to ucelne pouzit????

Email mame vetsiniou vsichni taky. Ja osobne pro ruzne ucely i ruzne. Nektere male nektere take s vetsi schrankou.

Pruser je ze E-mail neni vetsinou tak rychly jako ICQ a navic neumoznuje operativne jednoduse zjistit jestli je nekdo aktualne On-line. Na nekterou komunikaci se proste E-mail nehodi a chatovat pomoci SMS jak to delaji nektere Nokie je IMHO drobanku draha zalezitost. Ja osobne takhle (pomici ICQ na mobilu) uz nekolikrat resil instalaci SW na PC . Samozrejme kdyz se nastavuje BIOS tak jaksi ICQ na PC nejede :-( Ii proto se mi to na GSM hodi zvlaste kdyz se pouziva datovy tarif u GSM Opa.

Osobne mam prihlaseno nekolik konferenci a sam se mi moc nelibi kdyz se obcas diskuze zvrhne do chatu kde jsou jen kratke zdeleni. Navic kdyz neco poslu tak to obcas nedorazi vcas a obcas se stane ze vubec.

E-maily mi taky v praci zustavaji na firemnim serveru kde se hromadi a to se mi taky nelibi. Navic si v prac na postovnim klientovi nemuzu nastavovat sve ucty. I pro to je mi ICQ milejsi.

S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Back to top
View user's profile Send private message
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 15, 2004 6:50 pm    Post subject: Reply with quote

mas pravdu bude to tim ze ja nikdy ICQ nijak moc nepouzival tedy alespon k tem ucelum ke kterym jsi tu uvadel!!!Takze ti davam za pravdu!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 29, 2004 6:45 pm    Post subject: Reply with quote

takj jsme drobanko laborovali s Agile Messengerem a zjistili jsme ze si meuklada kontakty na serveru. Nikde jsem v nem nenasel moznost jak to v preferencich povolit stejne jako to lze z PC.

Kdyz mi nekdo napsal tak jsem mohl prijmout, bylo mne videt ze jsem online ale nemohl jse odpovedet.

Kdyz jsem ovsem aktualizoval seznam kontaktu daneho UIN na serveru z PC tak to slo a nebo z mobilu kdyz jsem UIN zadal rucne. Tak jsem si proste sychronizoval seznam UIN na sertveru z PC a pouzivam hoi vyhradne na SX1 a jede to. Pridavat kontakty zatim nemam za potrebi ale stejne by mne Zajimalo proc to dela takove vylomeniny,

Vim ze jsou i jine ICQ aplikace a posilaji daleko mene dat ale u Data Nonstop tarifu mmnne mnozstvi dat tolik netrapi a a treba prenos diakritiky je mimo Agile drobanko mrsen d'oh!

S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum