View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 5:18 pm Post subject: Re: tradiční "píp->chcíp" |
|
|
wosuk wrote: | tak sem se konečně rozhodl nastavit jako logo průhlednej puntík a přišel sem na zajímavou věc v nastavení/zobrazení/logo/ je možnost vypnout a "nastavuje" ... když sem ale klikl na "nastavuje" telefon přestal reagovat.. chvilku sem čekal, pak sem ťápnul na červený a v ten okamžik píp chcíp... vyzkoušel sem to několikrát a pokaždý se stiskem červenýho "pípnul".. dělá to ještě někomu?
mimochodem z obrázků to jde nastavit bez problémů... |
hmm, tak me to dela taky, a nejen to, ja takhle uz ani nemuzu nastavit zadnou melodii ke skupine
zpocatku to ale slo, a takse se domnivam, ze je to nejakym spatnym patchem. resit to ale nebudu, pockam, az vyjde novejsi fw (doufam, ze nas sirob nenecha dlouho cekat ) _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Back to top |
|
 |
dmaxa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 8:26 am Post subject: Budík v S75 |
|
|
chlopy , mám problémek. kopil sem si S75 a vcelku luxusne se me podarilo prehrat kontakty atd. ALE večer sem si chtěl nastavit budík ale pro zichr sem si ho vyzkousel a z hruzou sem zjistil, že nedokazu nastavit aby budík hral mp3 na urcitou hlasitost, pri jakymkoliv nastaveni se stejne postupne dostane az na nejvyssi hlasitost a to by me asi ranila mrtvice po ránu.
zkoušel sem nastavit hlasitost obecne na 1, ale budik furt splha na nejvyssi hlasitost
pokud nekdo vite poradte, kde nastavit konstantni hlastitost budiku.
predem diky |
|
Back to top |
|
 |
NightKing začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 8:51 am Post subject: Re: Budík v S75 |
|
|
dmaxa wrote: | chlopy , mám problémek. kopil sem si S75 a vcelku luxusne se me podarilo prehrat kontakty atd. ALE večer sem si chtěl nastavit budík ale pro zichr sem si ho vyzkousel a z hruzou sem zjistil, že nedokazu nastavit aby budík hral mp3 na urcitou hlasitost, pri jakymkoliv nastaveni se stejne postupne dostane az na nejvyssi hlasitost a to by me asi ranila mrtvice po ránu.
zkoušel sem nastavit hlasitost obecne na 1, ale budik furt splha na nejvyssi hlasitost
predem diky |
Heh zrovna na tu hlasitost jsem se chtel dneska taky zeptat, je to sok  |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 9:21 am Post subject: Re: Budík v S75 |
|
|
dmaxa wrote: | chlopy , mám problémek. kopil sem si S75 a vcelku luxusne se me podarilo prehrat kontakty atd. ALE večer sem si chtěl nastavit budík ale pro zichr sem si ho vyzkousel a z hruzou sem zjistil, že nedokazu nastavit aby budík hral mp3 na urcitou hlasitost, pri jakymkoliv nastaveni se stejne postupne dostane az na nejvyssi hlasitost a to by me asi ranila mrtvice po ránu.
predem diky |
a jaky mas fw? me budi hlasitost takova jakou mam u vyzvaneni v zapnutem profilu. _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
NightKing začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 9:49 am Post subject: Re: Budík v S75 |
|
|
pecaIII wrote: | dmaxa wrote: | chlopy , mám problémek. kopil sem si S75 a vcelku luxusne se me podarilo prehrat kontakty atd. ALE večer sem si chtěl nastavit budík ale pro zichr sem si ho vyzkousel a z hruzou sem zjistil, že nedokazu nastavit aby budík hral mp3 na urcitou hlasitost, pri jakymkoliv nastaveni se stejne postupne dostane az na nejvyssi hlasitost a to by me asi ranila mrtvice po ránu.
predem diky |
a jaky mas fw? me budi hlasitost takova jakou mam u vyzvaneni v zapnutem profilu. |
Ja mam FW24CZ (snad uz od vyroby). |
|
Back to top |
|
 |
dmaxa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 12:16 pm Post subject: Re: Budík v S75 |
|
|
[quote="pecaIII"][quote="dmaxa"]chlopy , mám problémek. kopil sem si S75 a vcelku luxusne se me podarilo prehrat kontakty atd. ALE večer sem si chtěl nastavit budík ale pro zichr sem si ho vyzkousel a z hruzou sem zjistil, že nedokazu nastavit aby budík hral mp3 na urcitou hlasitost, pri jakymkoliv nastaveni se stejne postupne dostane az na nejvyssi hlasitost a to by me asi ranila mrtvice po ránu.
predem diky[/quote]
a jaky mas fw? me budi hlasitost takova jakou mam u vyzvaneni v zapnutem profilu.[/quote]
tuším že mám 12 ? je to možný ? včera večer sem ho donesl dom, nahral kontakty, podival na firmware a tot vse . Ale je divny ze mam tak nizkej, kdyz je uplne novej. kazdopadne dneska si nahraju neco novejsiho.
Jakej doporucujete firmware, samozrejme officialni. Na testování dojde pozdeji, pokud ho do 14 dnu nevratim , pac mam CX65 a nemuzu si u S75 zvyhnout na to ze je tlustčí (hlavne opticky) a ma mensi display. ale to je muj postreh ze vcerejska. sebou dnes nosim furt stare takze ho zacnu ladit zase az navecer |
|
Back to top |
|
 |
dmaxa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 8:24 pm Post subject: |
|
|
nazdarek. chtel jsem si upgradovat firmware , mam origos kabel DCA-510 . pri spusteni ofiko firmwaru 17 nemuze najit telefon
timto kabelem jsem na CX65 normalne firmware upgradeoval.
čím to je ? nevite ? přitom kdyz zapnu MPM tak muzu s telefonem delat vse , takze kabel funguje ????
dik za info |
|
Back to top |
|
 |
dmaxa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 9:53 pm Post subject: |
|
|
takže se mě podařilo rozjet kábl, nahrál sem firmware 17.
Budík je furt stejnej, začne hrat a zvyšuje hlasitost až na maximum.
pecaIII: opravdu ti to vali korektne ? zkus to nechat hrat a nebo pošli např. kdy mas vyrobenou S75 , ja mam po zadani *#06# ze je vyroben 30.12.2005 nevim estli tomu mam verit (skoro na silvestra:-) ale spis me zarazi ze sem ho koupil v utery . |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 12:22 am Post subject: |
|
|
dmaxa wrote: | takže se mě podařilo rozjet kábl, nahrál sem firmware 17.
pecaIII: opravdu ti to vali korektne ? zkus to nechat hrat a nebo pošli např. kdy mas vyrobenou S75 , ja mam po zadani *#06# ze je vyroben 30.12.2005 nevim estli tomu mam verit (skoro na silvestra:-) ale spis me zarazi ze sem ho koupil v utery . | a proc fw17? vzdyt je oficialni 24 a mnohem lepsi neofic 26 od siroba! no a ze si to kupoval v utery, to taky nechapu. vetsina lidi si chodi pro telefon obycejne ve ctvrtek. k budiku nemam co dodat, protoze v okamzik probuzeni ho vypnu a bezim do prace.. (zkoušel sem nastavit šeptání, ale většinou sem zaspal ) _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Back to top |
|
 |
M@gic začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 6:46 am Post subject: |
|
|
wosuk wrote: | dmaxa wrote: | takže se mě podařilo rozjet kábl, nahrál sem firmware 17.
pecaIII: opravdu ti to vali korektne ? zkus to nechat hrat a nebo pošli např. kdy mas vyrobenou S75 , ja mam po zadani *#06# ze je vyroben 30.12.2005 nevim estli tomu mam verit (skoro na silvestra:-) ale spis me zarazi ze sem ho koupil v utery . | a proc fw17? vzdyt je oficialni 24 a mnohem lepsi neofic 26 od siroba! no a ze si to kupoval v utery, to taky nechapu. vetsina lidi si chodi pro telefon obycejne ve ctvrtek. k budiku nemam co dodat, protoze v okamzik probuzeni ho vypnu a bezim do prace.. (zkoušel sem nastavit šeptání, ale většinou sem zaspal ) |
No ja neviem, testnite si to, podla mna ma pravdu.
Ja mam fw26 a budik vali postupne na maximalnu hlasitost bez ohladu na nastavenie ci uz profilu alebo tych gombikov na pravej strane...  _________________ S6 - S8 - GD30 - C35i - S35 - M55 - S75 (fw31) |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 6:53 am Post subject: |
|
|
pecaIII: opravdu ti to vali korektne ? zkus to nechat hrat a nebo pošli např. kdy mas vyrobenou S75 , ja mam po zadani *#06# ze je vyroben 30.12.2005 nevim estli tomu mam verit (skoro na silvestra:-) ale spis me zarazi ze sem ho koupil v utery .
Mam ho taky vyrobeny 30.12.05, je to stejna varka. Mam ho od ledna, byl tam tehdy fw12.
ted sem vyzkousel ten budik a fakt mas pravdu, doted sem si toho nevsiml, asi proto ze me vzbudi uz ta nejnizsi hlasitost a pak uz to zvoneni vzdy vypnu... _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
dmaxa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 7:02 am Post subject: |
|
|
wosuk : dobrá zpráva na probuzení, možná lepší jak ten budík, nekupoval si náhodou telefon ve stredu ? sem te videl .-)
samozřejmě máš recht budík je od toho aby budil, ale nemusel by budit celej barák .-)
co se týče firmwaru, tak sem zvolil 17 abych jel postupně, dnes se chystam na další pravdepodobne primo 24, nechci zatim davat neoficialni takze davam jen siemens.
Jen me prijde nelogicky proc nejde nastavit konstantni hlasitost u budiku, driv to dycky šlo a to už mám 4 siemens, tak sem to tu zmínil a jsem "rád" ze to tak maji zatim vseci, trebas to nekdo opravi
zatim čus |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 7:05 am Post subject: |
|
|
M@gic wrote: |
No ja neviem, testnite si to, podla mna ma pravdu.
Ja mam fw26 a budik vali postupne na maximalnu hlasitost bez ohladu na nastavenie ci uz profilu alebo tych gombikov na pravej strane...  | taky mi to zesiluje, ale to je snad v poradku ne? presne jako pecaIII to proste v okamzik kdy se probudim vypnu.. nekdy je to ze zacatku potichu a nekdy kdyz uz to krici, protoze me to potichu neprobudilo
ja bych ani nechtel kazdej vecer vyhodnocovat jak sem utahanej nebo nalitej abych nastavil tu spravnou intenzitu zvoneni  _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Back to top |
|
 |
dmaxa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 8:46 am Post subject: |
|
|
já měl doted nastavenou jednu a když sem potřeboval tak me to vzbudilom at sem byl nalitej nebo ne.
no nic budu to řešit tak že utlumím hlasitost te hudby v nejaky editoru
musite chapat ze Roni Size na plny koule v 7 rano neni pro ostatni moc koser :-)
jinak me zacina telefon vcelku vyhovovat, jen se me furt nelibi drzeni v ruce, dle me ma CX65 lepsi ergonomii protoze na spodu jakoby uhýbá
ale to je asi od člověka
jeste me poradte, mám nahrat natvrdo firmware siemens 24 ?? nebo pockat na dalsi verzi, kdyz to ted jakštakš jede |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 10:32 am Post subject: |
|
|
dmaxa wrote: | jeste me poradte, mám nahrat natvrdo firmware siemens 24 ?? nebo pockat na dalsi verzi, kdyz to ted jakštakš jede |
ziadny novy zatial nie je vo vyhlade, a ked to poviem ja, tak mi mozes verit ...mozno buduci tyzden. Tento tyzden je novy len pre SL75
Takze to skus s tou 24kou - ked si myslis ze "officialny S" je lepsi... _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|