clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 5:18 pm    Post subject: Re: tradiční "píp->chcíp" Reply with quote

wosuk wrote:
tak sem se konečně rozhodl nastavit jako logo průhlednej puntík a přišel sem na zajímavou věc Shocked v nastavení/zobrazení/logo/ je možnost vypnout a "nastavuje" ... když sem ale klikl na "nastavuje" telefon přestal reagovat.. chvilku sem čekal, pak sem ťápnul na červený a v ten okamžik píp chcíp... vyzkoušel sem to několikrát a pokaždý se stiskem červenýho "pípnul".. dělá to ještě někomu?
mimochodem z obrázků to jde nastavit bez problémů...

hmm, tak me to dela taky, a nejen to, ja takhle uz ani nemuzu nastavit zadnou melodii ke skupine Sad
zpocatku to ale slo, a takse se domnivam, ze je to nejakym spatnym patchem. resit to ale nebudu, pockam, az vyjde novejsi fw (doufam, ze nas sirob nenecha dlouho cekat Smile )

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dmaxa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 8:26 am    Post subject: Budík v S75 Reply with quote

chlopy , mám problémek. kopil sem si S75 a vcelku luxusne se me podarilo prehrat kontakty atd. ALE večer sem si chtěl nastavit budík ale pro zichr sem si ho vyzkousel a z hruzou sem zjistil, že nedokazu nastavit aby budík hral mp3 na urcitou hlasitost, pri jakymkoliv nastaveni se stejne postupne dostane az na nejvyssi hlasitost a to by me asi ranila mrtvice po ránu.

zkoušel sem nastavit hlasitost obecne na 1, ale budik furt splha na nejvyssi hlasitost

pokud nekdo vite poradte, kde nastavit konstantni hlastitost budiku.

predem diky
Back to top
View user's profile Send private message
NightKing
začátečník
začátečník

67.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 8:51 am    Post subject: Re: Budík v S75 Reply with quote

dmaxa wrote:
chlopy , mám problémek. kopil sem si S75 a vcelku luxusne se me podarilo prehrat kontakty atd. ALE večer sem si chtěl nastavit budík ale pro zichr sem si ho vyzkousel a z hruzou sem zjistil, že nedokazu nastavit aby budík hral mp3 na urcitou hlasitost, pri jakymkoliv nastaveni se stejne postupne dostane az na nejvyssi hlasitost a to by me asi ranila mrtvice po ránu.

zkoušel sem nastavit hlasitost obecne na 1, ale budik furt splha na nejvyssi hlasitost

predem diky

Heh zrovna na tu hlasitost jsem se chtel dneska taky zeptat, je to sok Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 9:21 am    Post subject: Re: Budík v S75 Reply with quote

dmaxa wrote:

predem diky

a jaky mas fw? me budi hlasitost takova jakou mam u vyzvaneni v zapnutem profilu.

NightKing
začátečník
začátečník

67.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 9:49 am    Post subject: Re: Budík v S75 Reply with quote

pecaIII wrote:
dmaxa wrote:

predem diky

a jaky mas fw? me budi hlasitost takova jakou mam u vyzvaneni v zapnutem profilu.

Ja mam FW24CZ (snad uz od vyroby).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dmaxa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 12:16 pm    Post subject: Re: Budík v S75 Reply with quote

[quote="pecaIII"][quote="dmaxa"]chlopy , mám problémek. kopil sem si S75 a vcelku luxusne se me podarilo prehrat kontakty atd. ALE večer sem si chtěl nastavit budík ale pro zichr sem si ho vyzkousel a z hruzou sem zjistil, že nedokazu nastavit aby budík hral mp3 na urcitou hlasitost, pri jakymkoliv nastaveni se stejne postupne dostane az na nejvyssi hlasitost a to by me asi ranila mrtvice po ránu.

predem diky[/quote]

a jaky mas fw? me budi hlasitost takova jakou mam u vyzvaneni v zapnutem profilu.[/quote]

tuším že mám 12 ? je to možný ? včera večer sem ho donesl dom, nahral kontakty, podival na firmware a tot vse . Ale je divny ze mam tak nizkej, kdyz je uplne novej. kazdopadne dneska si nahraju neco novejsiho.

Jakej doporucujete firmware, samozrejme officialni. Na testování dojde pozdeji, pokud ho do 14 dnu nevratim , pac mam CX65 a nemuzu si u S75 zvyhnout na to ze je tlustčí (hlavne opticky) a ma mensi display. ale to je muj postreh ze vcerejska. sebou dnes nosim furt stare takze ho zacnu ladit zase az navecer
Back to top
dmaxa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 8:24 pm    Post subject: Reply with quote

nazdarek. chtel jsem si upgradovat firmware , mam origos kabel DCA-510 . pri spusteni ofiko firmwaru 17 nemuze najit telefon

timto kabelem jsem na CX65 normalne firmware upgradeoval.

čím to je ? nevite ? přitom kdyz zapnu MPM tak muzu s telefonem delat vse , takze kabel funguje ????

dik za info
Back to top
dmaxa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 9:53 pm    Post subject: Reply with quote

takže se mě podařilo rozjet kábl, nahrál sem firmware 17.

Budík je furt stejnej, začne hrat a zvyšuje hlasitost až na maximum.

pecaIII: opravdu ti to vali korektne ? zkus to nechat hrat a nebo pošli např. kdy mas vyrobenou S75 , ja mam po zadani *#06# ze je vyroben 30.12.2005 nevim estli tomu mam verit (skoro na silvestra:-) ale spis me zarazi ze sem ho koupil v utery .
Back to top
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 12:22 am    Post subject: Reply with quote

dmaxa wrote:

pecaIII: opravdu ti to vali korektne ? zkus to nechat hrat a nebo pošli např. kdy mas vyrobenou S75 , ja mam po zadani *#06# ze je vyroben 30.12.2005 nevim estli tomu mam verit (skoro na silvestra:-) ale spis me zarazi ze sem ho koupil v utery .
a proc fw17? vzdyt je oficialni 24 a mnohem lepsi neofic 26 od siroba! no a ze si to kupoval v utery, to taky nechapu. vetsina lidi si chodi pro telefon obycejne ve ctvrtek. k budiku nemam co dodat, protoze v okamzik probuzeni ho vypnu a bezim do prace.. (zkoušel sem nastavit šeptání, ale většinou sem zaspal )
M@gic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 6:46 am    Post subject: Reply with quote

wosuk wrote:
dmaxa wrote:

a proc fw17? vzdyt je oficialni 24 a mnohem lepsi neofic 26 od siroba! no a ze si to kupoval v utery, to taky nechapu. vetsina lidi si chodi pro telefon obycejne ve ctvrtek. k budiku nemam co dodat, protoze v okamzik probuzeni ho vypnu a bezim do prace.. (zkoušel sem nastavit šeptání, ale většinou sem zaspal )

No ja neviem, testnite si to, podla mna ma pravdu.
Ja mam fw26 a budik vali postupne na maximalnu hlasitost bez ohladu na nastavenie ci uz profilu alebo tych gombikov na pravej strane... Not talking

pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 6:53 am    Post subject: Reply with quote

Mam ho taky vyrobeny 30.12.05, je to stejna varka. Mam ho od ledna, byl tam tehdy fw12.
ted sem vyzkousel ten budik a fakt mas pravdu, doted sem si toho nevsiml, asi proto ze me vzbudi uz ta nejnizsi hlasitost a pak uz to zvoneni vzdy vypnu...

dmaxa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 7:02 am    Post subject: Reply with quote

wosuk : dobrá zpráva na probuzení, možná lepší jak ten budík, nekupoval si náhodou telefon ve stredu ? sem te videl .-)

samozřejmě máš recht budík je od toho aby budil, ale nemusel by budit celej barák .-)

co se týče firmwaru, tak sem zvolil 17 abych jel postupně, dnes se chystam na další pravdepodobne primo 24, nechci zatim davat neoficialni takze davam jen siemens.

Jen me prijde nelogicky proc nejde nastavit konstantni hlasitost u budiku, driv to dycky šlo a to už mám 4 siemens, tak sem to tu zmínil a jsem "rád" ze to tak maji zatim vseci, trebas to nekdo opravi

zatim čus
Back to top
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 7:05 am    Post subject: Reply with quote

M@gic wrote:

No ja neviem, testnite si to, podla mna ma pravdu.
Ja mam fw26 a budik vali postupne na maximalnu hlasitost bez ohladu na nastavenie ci uz profilu alebo tych gombikov na pravej strane... Not talking
taky mi to zesiluje, ale to je snad v poradku ne? presne jako pecaIII to proste v okamzik kdy se probudim vypnu.. nekdy je to ze zacatku potichu a nekdy kdyz uz to krici, protoze me to potichu neprobudilo
ja bych ani nechtel kazdej vecer vyhodnocovat jak sem utahanej nebo nalitej abych nastavil tu spravnou intenzitu zvoneni

dmaxa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 8:46 am    Post subject: Reply with quote

já měl doted nastavenou jednu a když sem potřeboval tak me to vzbudilom at sem byl nalitej nebo ne.

no nic budu to řešit tak že utlumím hlasitost te hudby v nejaky editoru
musite chapat ze Roni Size na plny koule v 7 rano neni pro ostatni moc koser :-)

jinak me zacina telefon vcelku vyhovovat, jen se me furt nelibi drzeni v ruce, dle me ma CX65 lepsi ergonomii protoze na spodu jakoby uhýbá
ale to je asi od člověka

jeste me poradte, mám nahrat natvrdo firmware siemens 24 ?? nebo pockat na dalsi verzi, kdyz to ted jakštakš jede
Back to top
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 10:32 am    Post subject: Reply with quote

dmaxa wrote:
jeste me poradte, mám nahrat natvrdo firmware siemens 24 ?? nebo pockat na dalsi verzi, kdyz to ted jakštakš jede

ziadny novy zatial nie je vo vyhlade, a ked to poviem ja, tak mi mozes verit wink ...mozno buduci tyzden. Tento tyzden je novy len pre SL75
Takze to skus s tou 24kou - ked si myslis ze "officialny S" je lepsi...

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 163, 164, 165  Next
Page 67 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum