clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - original/neoriginal

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

original/neoriginal

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hamsa
(člen klubu SM)
rozumbrada
(člen klubu SM)<br>rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 18, 2004 9:48 pm    Předmět: original/neoriginal Odpovědět s citátem

Chtel jsem si dneskat firmware,protoze jsem mel do dneska jeste fw11 ktery uz se zacinal dost casto sekat.
Tak jsem si stahnul fw 12 a 16.Nejdrive jsem si rikal ze zkusim 12 ale bohuzel mi nesel nahrat nevim z jakeho duvodu.Tak jsem nahral Fw 16.Jede skvele ale je anglicky.Tak jsem si rikal ze jeste jednou zkusim fw 12 ale bez uspechu ani pri manualnim spusteni a fw11 bylo to same.Nevite nekdo cim to muze byt ze mi tam nejde nahrat original fw?Muze to byt kabelem mam DCA500

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rOMAN007
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 18, 2004 10:31 pm    Předmět: Re: original/neoriginal Odpovědět s citátem

hamsa napsal:
Chtel jsem si dneskat firmware,protoze jsem mel do dneska jeste fw11 ktery uz se zacinal dost casto sekat.
Tak jsem si stahnul fw 12 a 16.Nejdrive jsem si rikal ze zkusim 12 ale bohuzel mi nesel nahrat nevim z jakeho duvodu.Tak jsem nahral Fw 16.Jede skvele ale je anglicky.Tak jsem si rikal ze jeste jednou zkusim fw 12 ale bez uspechu ani pri manualnim spusteni a fw11 bylo to same.Nevite nekdo cim to muze byt ze mi tam nejde nahrat original fw?Muze to byt kabelem mam DCA500

Mam taky DCA500 (po uprave) a jde jak original tak winstup takze kablem to asi nebude...zkus manualni nastaveni to pouzivam ja.

CX65 - FW50

Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hamsa
(člen klubu SM)
rozumbrada
(člen klubu SM)<br>rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 18, 2004 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam ten samy kabel co ty.Taky jsem zkousel manualne se pripojit ale nic.Popis mi co presne delas a nastavujes pritom manualnim pripojeni a nahrati FW.

milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út říjen 19, 2004 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš si z http://www.allsiemens.ru/flash/ stáhnout winswup fw12,je sice anglicky,ale to nám nevadí a ten potom přehrát originální dvanáctkou...mě to tak šlo...

CX65v50
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: