clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pt_root
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 10:30 am    Post subject: Re: S75fw31 Reply with quote

M@gic wrote:
jirkab wrote:
M@gic wrote:
Mno taxom to testol i ja. , chyba v automatickom nastavovani casu je stale (neviem ci som to tu pisal - vzdy po starte mi dava zmenit casovu zonu a ponuka mi Grecko, okrem toho cas v dorucenkach je +2 hodiny), zda sa, ze jedine co opravili, je to + Confused
Nevím co tím přesně myslíš. Teď jsem to zkoušel. Mám nastavené časové pásmo na Prahu. Správně nastavené hodiny-čas. Automatické zjišťování času na zapnuto. Operátor t-mobile. Pokud odešlu z S75/31 SMS doručenka příjde se správným časem, pokud telefon S75/31 příjme SMS tak v doručených je také správný čas. Žádný problém s nastavováním časové zóny při zapnutí. Tak to špatně chápu anebo kde je problém?

Chapes to samozrejme spravne. Akurat, ze mne sa to spravne nechova. Ale nemam t-mobile.
Mne sa zda z toho co si napisal, ze problem bude niekde v dvojici Siemens-Vodafone.
Takze takto - je tu niekto kto ma Vodafone a robi mu to tiez? (pripadne nerobi mu to vobec?)

A my dvaja by sme mohli skocit na jedno a vymenit pri tej prilezitosti na chvilu sim karty, co spravi moj vodafone v tvojom zeleze a naopak.

Jo a ako nahodit komplet fw samozrejme viem, to pripominat nemusis. Je tam kompletny fw31...

Mam Vodafone a driv pri nastavenem casovem pasmu na prahu mi chodily sms +1 hodina. Ted po prechodu na letni cas to bylo +2 hodiny. Vyresil jsem to nastavenim timezone na +0 a zemi co nema letni cas.
Back to top
View user's profile Send private message
M@gic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 11:15 am    Post subject: Re: S75fw31 Reply with quote

pt_root wrote:

Mam Vodafone a driv pri nastavenem casovem pasmu na prahu mi chodily sms +1 hodina. Ted po prechodu na letni cas to bylo +2 hodiny. Vyresil jsem to nastavenim timezone na +0 a zemi co nema letni cas.

A firmware? A nastavenie automatickeho casu?
Chce to vice dukazu, Watsone wink

Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 7:03 pm    Post subject: Reply with quote

pudl wrote:
...se mi také 2x stalo, že při posunu na další soubor stisknutím 4.... ...Tady se mi už někdo smál, že z toho chci mít multimediální foun. ....

Nikdo se ti nesmál že z něj chceš multimediální foun, ale byla tu řeč o domácím kinu...
Touhle narážkou se někdo patrně snažil alespoň částečně tu chybu omluvit...
Každopádně ses asi nepoučil, všichni jsme se shodli na tom, že je to chyba FW takže tím že si pořídíš stejný model pravděpodobně se stejným FW nevyřešíš vůbec nic...
Žel, ať už chceme nebo nechceme je to prostě tak ale pro mojí osobu tenhle "drobný" detail telefonu na kráse neubírá.
Hand

EDIT:
Pro ty kterým vadí BUG při přehrávání MP3 vyzvánění v novějších verzích je tu malé řešení: http://siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=246519#246519

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 7:19 am    Post subject: Reply with quote

Yurii wrote:
pudl wrote:
...se mi také 2x stalo, že při posunu na další soubor stisknutím 4.... ...Tady se mi už někdo smál, že z toho chci mít multimediální foun. ....

Nikdo se ti nesmál že z něj chceš multimediální foun, ale byla tu řeč o domácím kinu...
Touhle narážkou se někdo patrně snažil alespoň částečně tu chybu omluvit...
Každopádně ses asi nepoučil, všichni jsme se shodli na tom, že je to chyba FW takže tím že si pořídíš stejný model pravděpodobně se stejným FW nevyřešíš vůbec nic...
Žel, ať už chceme nebo nechceme je to prostě tak ale pro mojí osobu tenhle "drobný" detail telefonu na kráse neubírá.
=;

EDIT:
Pro ty kterým vadí BUG při přehrávání MP3 vyzvánění v novějších verzích je tu malé řešení: http://siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=246519#246519

hm, ta s 75 je fakt asi poslední mohykán. Vždy jsem měl Siemense od S 45, přes M 55, S 65. Jen dodám názor: vývoj se nedá zastavit a proto nemohu s tebou souhlasit, že se jedná o drobný detail, který na kráse neubírá - mohu jen opakovat, že přehrávání videí je součástí tohoto mobilu a nejen tohoto a Siemens to 100%ně uznal. Osobně se domnívám, a zatím to vypadá, že je to světový trend, že v jedné krabičce bude vše - telefonování,sms,gprs, internet,práce,kalendář, úkoly,foto,mp3,videa,radio,videohovor,telka a možná další = proto si lidé kupují takové mobily, aby měli vše v jednom, a nemuseli tak tahat s sebou 5 krabic s různými funkcemi najednou. V každém případě nezbývá u mé S 75 než čekat na nějakou verzi oficiálního firmwaru, která to snad vyřeší - tak kolem č. 50.
Jinak díky siemensmanii za informace obecně.
Back to top
pt_root
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 10:44 am    Post subject: Re: S75fw31 Reply with quote

M@gic wrote:
pt_root wrote:

A firmware? A nastavenie automatickeho casu?
Chce to vice dukazu, Watsone wink

Original fw24 a nastaveni automatickeho casu mam vypnute. Kdyz jsem to zapnul tak mi tam porad naskakovalo to menu na zmenu casoveho pasma.
Back to top
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 12:15 pm    Post subject: oficiální S firmware 31 Reply with quote

mám jen informaci pro ty, kteří nejsou nějakým způsobem sladěni s formou aktualizace firmwaru prostřednictvím WinSwupu. Infolinka Siemens mi právě sdělila, že s největší pravděpodobností příští týden bude v Radlické k dispozici oficiální S firmware 31. Tato 31 by měla řešit již různé blbosti z minulých vydání firmwaru (nejspíše tak, jak to tady na více místech místní hošani popisují) , jen to stále nebude umět řešit zamrzání media playeru (zejména 3gp soubory).
Back to top
Rousek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 12:50 pm    Post subject: S75 - SL75 Reply with quote

Mám SL 75 a tady jsem se dočetl, že S75 má spoustu stejných chyb jako SL75. Nevíte, do jaké míry jsou ty telefony podobné, resp. mají podobný FW? To že SL nemá kartu vím. Spíše mě zajímá ten FW, protože potíže s časem v doručenkách a SMS mám taky, nepamatuje si filtr v kontaktech apod.

Díky Pavel
Back to top
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 2:07 pm    Post subject: Re: oficiální S firmware 31 Reply with quote

pudl wrote:
...že s největší pravděpodobností příští týden bude v Radlické k dispozici oficiální S firmware 31. Tato 31 by měla řešit již různé blbosti z minulých vydání firmwaru (nejspíše tak, jak to tady na více místech místní hošani popisují...

Jak překvapivé, že to bude řešit. Jen jestli to není tím, že WinSWUP fw31 a oficiální fw31 je naprosto totéž...

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
antik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 2:23 pm    Post subject: Reply with quote

Prosím jde s tímto telefonem BlueJacking?Smile
Případně v čem je omezen při BlueJackingu?
Děkuji.

Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 8:16 pm    Post subject: Re: S75 - SL75 Reply with quote

pudl wrote:
...mobily, aby měli vše v jednom, a nemuseli tak tahat s sebou 5 krabic s různými funkcemi najednou. V každém případě nezbývá u mé S 75 než čekat na nějakou verzi oficiálního firmwaru, která to snad vyřeší - tak kolem č. 50.

Přesně tak, kdo si počká, ten se dočká. Ještě s tim domácim kinem, myslel jsem to tak že telefon je sice multimediální ale za cenu že u něj není specializace konkrétně na přehrávání videí takže to zasekávání neni pro vývojáře zřejmě priorita... upřímně řečeno seš jeden z mála lií co si na něj stěžovali.

Rousek wrote:
Mám SL 75 a tady jsem se dočetl, že S75 má spoustu stejných chyb jako SL75. Nevíte, do jaké míry jsou ty telefony podobné, resp. mají podobný FW? To že SL nemá kartu vím. Spíše mě zajímá ten FW, protože potíže s časem v doručenkách a SMS mám taky, nepamatuje si filtr v kontaktech apod.

Díky Pavel

O FW k SL75 a S75 by nejvíc asi věděl Mobico ale ten bohužel už tyhle telefouny nemá... ten fw je u obou telfonů postaven na stejné platformě a troufám si tvrdit že jsou oba téměř shodné až na drobné detaily právě co se vybavení telfonů týče takže s největší pravděpodobností se budou všechny chyby S75 projevovat i u SL75 je to můj osobní názor a od
kutečnosti se může značně lišit...

antik wrote:
Prosím jde s tímto telefonem BlueJacking?Smile
Děkuji.

Při Bluejackingu jsi omezen pouze vlastní fantazií a telefonem tého cíle :-)

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 9:16 pm    Post subject: Re: S75 - SL75 Reply with quote

Rousek wrote:

Díky Pavel
mam doma S/SL75 a je to uplne stejny. jediny rozdil je v zamykani klavesnice a nastaveni kontrastu displeje ktery ma SL navic...
alkaba
čestný člen
čestný člen

10903.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 06, 2006 3:48 pm    Post subject: Reply with quote

Možná už to tu bylo, ale nechce se mi hledat...má S75 v javě přístup na všechno? myslím jak to bylo u x65...např do filesystemu bluetooth a tak....
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
M@gic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 06, 2006 7:00 pm    Post subject: Reply with quote

alkaba wrote:
Možná už to tu bylo, ale nechce se mi hledat...má S75 v javě přístup na všechno? myslím jak to bylo u x65...např do filesystemu bluetooth a tak....

IMHO ano. Minimalne to co si spomenul ano.
Otazka je ako je fs zapuzdreny a co vsetko vidis...
Testoval som na nom uz i BT GPS a fachalo krasne. Akurat teda nemam ziadnu java aplikaciu, ktora by lokalizovala a zaroven zobrazovala mapu. Budto jedno alebo druhe :-(

Nepoznate niekto nieco podobne?

pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Thu Apr 06, 2006 7:42 pm    Post subject: Re: oficiální S firmware 31 Reply with quote

berda wrote:
pudl wrote:
...že s největší pravděpodobností příští týden bude v Radlické k dispozici oficiální S firmware 31. Tato 31 by měla řešit již různé blbosti z minulých vydání firmwaru (nejspíše tak, jak to tady na více místech místní hošani popisují...

Jak překvapivé, že to bude řešit. Jen jestli to není tím, že WinSWUP fw31 a oficiální fw31 je naprosto totéž...

Jistě, máš pravdu, já jsem to psal pro ty, co nějakým způsobem neumějí nebo prostě nevědí, jak přesně na WinSwup. Do Radlické se akorát zajde se záručákem a za hodinku jdeš pro mobil. A hlavně máš to zajištěné zárukou, což amatérský způsob jaksi neřeší............
Back to top
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 7:37 am    Post subject: Re: S75 - SL75 Reply with quote

Yurii wrote:
pudl wrote:
...mobily, aby měli vše v jednom, a nemuseli tak tahat s sebou 5 krabic s různými funkcemi najednou. V každém případě nezbývá u mé S 75 než čekat na nějakou verzi oficiálního firmwaru, která to snad vyřeší - tak kolem č. 50.

Přesně tak, kdo si počká, ten se dočká. Ještě s tim domácim kinem, myslel jsem to tak že telefon je sice multimediální ale za cenu že u něj není specializace konkrétně na přehrávání videí takže to zasekávání neni pro vývojáře zřejmě priorita... upřímně řečeno seš jeden z mála lií co si na něj stěžovali.

Rousek wrote:

Díky Pavel

O FW k SL75 a S75 by nejvíc asi věděl Mobico ale ten bohužel už tyhle telefouny nemá... ten fw je u obou telfonů postaven na stejné platformě a troufám si tvrdit že jsou oba téměř shodné až na drobné detaily právě co se vybavení telfonů týče takže s největší pravděpodobností se budou všechny chyby S75 projevovat i u SL75 je to můj osobní názor a od
kutečnosti se může značně lišit...

antik wrote:
Prosím jde s tímto telefonem BlueJacking?:)
Děkuji.

Při Bluejackingu jsi omezen pouze vlastní fantazií a telefonem tého cíle :-)

ještě k tomu zamrzání 3gp. Nově je otevřeno forum u ofic. mezinárodních stránek Benq Siemens, tak jsem to zamrzání přehrávání 3gp files tam napsal.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 163, 164, 165  Next
Page 72 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum