View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:23 pm Post subject: |
|
|
Nahraj aplikáciu do 0:/Misc/Data inbox a skús ju spustiť po nainštalovaní. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 5:55 pm Post subject: |
|
|
Lasky wrote: | Nahraj aplikáciu do 0:/Misc/Data inbox a skús ju spustiť po nainštalovaní. |
jj,to jsem zkoušel...když to chci uložit tak se mě to zeptá:
Vybrat umístění pro <NULL>
když dám OK, naběhne obrazovka s výběrem Applikace/Hry; ať už vyberu App. nebo hry, napíše mi to:
Jméno cesty příliž dlouhé.
a neuloží se to
Když tam nahraju px75v1 tak to uložit jde, ale po zapnutí mě to vyzve, jestli chci "Změnit syst. souborů?" potvrdím a napíše to Please wait... a navýběr INFO a QUIT; kliknu-li na INFO, napíše to:
Quote: | Siemens x65-x75
ESN & hash
extractor
(c) Chaos
No Commercial software have permision to use this midlet. |
když to potvrdím, vrátí se do obrazovky Please wait... => musím dát QUIT => vypne se applikace
co s tím mám dělat??
(můj mobil: C65 FW12) _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 6:10 pm Post subject: |
|
|
Už si stačí len pozrieť návod a zistíš, že pri please wait to počíta kódy. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 8:06 pm Post subject: |
|
|
Lasky wrote: | Už si stačí len pozrieť návod a zistíš, že pri please wait to počíta kódy. |
jjjjjjj ... jsem ale pako! (*,) sem si nevšiml...prostě ni chybjel nápis Quote: | "Bootcore patched" | moc dík.... kterej FW teda doporučujete (máte s ním dobré zkušenosti...) ] _________________ Doxxik
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 8:15 am Post subject: |
|
|
už zase chyba!!
spustím to,vypíše to ty , vypnu mobil, zapnu na kompu ten px65v3.exe, (jak je v návodu), nastavím porty,rychlost => connect => hodí mi to error:
Quote: |
Boot code not recognized. Make sure that you have patched the bootcore with px65 midlet. |
(mám tam px75v1 => jedinej,co mi šel)
moc prosím o pomoc  _________________ Doxxik
|
Back to top |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 8:49 am Post subject: |
|
|
Doxik wrote: | už zase chyba!!
spustím to,vypíše to ty , vypnu mobil, zapnu na kompu ten px65v3.exe, (jak je v návodu), nastavím porty,rychlost => connect => hodí mi to error:
Quote: |
Boot code not recognized. Make sure that you have patched the bootcore with px65 midlet. |
(mám tam px75v1 => jedinej,co mi šel)
moc prosím o pomoc  |
Tak tomu vůbec nerozumím... Jakej "px65v3.exe" chceš spouštět v kompu? Co to je? Kde to máš v návodu?
Prostě postupuj přesně podle již zmíněného návodu, stačí číst (!) a postupovat krok za krokem a vše by mělo jít... _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|