View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
chris kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 3:55 am Post subject: Špatná indikace baterie |
|
|
Nedopatřením jsem odstranil zadní kryt s baterií za chodu mobilu. Došlo k vypnutí, po opětovném vrácení baterie a zapnutí mobilu stav nabití baterie ukazuje prázdnou baterii. Co s tím? Poradí někdo? Díky.
Abych to doplnil, koupil jsem starší SL45 s fw23, přehrál na fw56. Dělalo to na staré baterii, koupil jsem novou a to stejné.
Last edited by chris on Fri Jun 23, 2006 2:51 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
johnygrass věrný diskusník

Joined: 18 May 2006 Posts: 409 Location: Náměšť nad Oslavou
2061.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 8:56 am Post subject: |
|
|
jestli nejde nabít tak asi bude chyba v baterii skus ji pučit někomu at ti jí otestuje a pak sï kup novou baterii  _________________ C65>>S65>>S75>>SXG75 |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 2:13 pm Post subject: |
|
|
mno a nebo zkus jinou baterii jestli ti to bude taky ukazovat... mno mozna to je jen chyba FW  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
Seten ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 12:32 pm Post subject: |
|
|
Jeden alebo dva clanky sa poskodili na baterii. Tym ma baterka zivotnost asi len na zapnutie mobila a kratky chod. Rada je len kupit novu. Lebo oprava, co i svojpomocna by mohla byt zlozita. Inac ja som mal moj bez krytu(baterka a zadny) a behalo to. Tam ide len o to, ze telo baterky je zlozeny z dvoch casti, ktore sa pri odliepani baterky zo zadneho krytu mozu oddialit a tym aj znehodnotit baterku. _________________ SX1 , SL45i, SL45i. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|