View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sweet začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 4:06 pm Post subject: |
|
|
to Jofo:
a zaskrtol si pri instalovani Bluetooth Serial Port?zaskrtava sa to tam kde mas File Transfer Manager,nieco s Dial Up atd.vtedy ked instalujes bluetooth.skus a ak nepojde tak napis |
|
Back to top |
|
 |
deglaser začátečník

91.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 4:29 pm Post subject: |
|
|
Asi se blbe zeptam ale jakou variantu firneware mam stahnout kdyz chci aby tam byla čeština. Na tuto otazku mi nikdo neodpovedel diky za radu.
PS: Tak jsem abgrejdoval vse probehlo v poradku napsalo mi to ze ho uz muzu zapnout a ono nic jen to slabe pipne tak asi ted jedine do servisu. Help nevite o necem jak by sel sprovoznit. |
|
Back to top |
|
 |
Jofo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:41 am Post subject: |
|
|
to Sweet, dik za radu
Uz sa s tym borim cely tyzden, ale MPM /mobile phone manager/ od Siemensu stale hlasi, ze nie je pripojeny ziadny mobilny telefon. Presne to vyzera takto: USB BT - naistalovany z orig. CD -driver sa do XP nahra pri instalovani programu IVT BlueSoleil /pri setupe sa neda nic konfigurovat, vytvori asi 8 novych seriovych COM portov/ -ten funguje bezchybne, spozna mobil, vis sa nim spojit, vytvori PAN, FTP so zdielanim adresarom v mobile /to je jediny sposob ako viem poslat alebo vymazat data do mobilu/. Ked spustim MPM - dokonca sa objavi BT message, ze sa vzdialene zariadenie napojilo na COM4. Ale MPM ziadny mobil nezisti, ani ked skusam manualne nastavenie portov v pripojeniach. Skusam to na 2 pocitacoch - doma i v praci, ale s rovnakym efektom.
/Inak celkovo mi EL71 uz 4x vypla pri listovani v kontaktoch, 2x sa stalo, ze prestala hlasit neprijate hovory a SMSky/ - mam taky pocit, ze jej design predbehol kvalitu. |
|
Back to top |
|
 |
Jofo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:49 am Post subject: |
|
|
to deglaser
V navode uvadzaju stiahnutie toho variantu, aku mas v mobile /najdes *#06# - v mojom pripade je to variant A506 - ale taky variant v jedinom upgrade na EL71 vobec nie je -takze cakam, kedy sa taky objavi.
Vie niekto, ci sa da firmware upgradovat aj cez bluetooth ??, alebo iba cez kabel - ako uvadzaju v navode? |
|
Back to top |
|
 |
soulharvester začátečník

112.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:57 am Post subject: |
|
|
Jofo wrote: | Vie niekto, ci sa da firmware upgradovat aj cez bluetooth ??, alebo iba cez kabel - ako uvadzaju v navode? |
U žádného telefonu co znám se nedá updatovat firmware přes BT ani IRDA. Ona se totiž při updatu mění i ta část softwaru telefonu která BT/IRDA ovládá. Nejlepší a nejbezpečnější je updatovat přes kabel, samozřejmě servisní _________________ CX65/FW50 14.74MB |
|
Back to top |
|
 |
Jofo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 3:35 pm Post subject: Konecne !!! |
|
|
Hura. Konecne to ten siemensacky MPM rozpoznal. Rozbehlo sa to potom, ako som v My Bluethooth/Devices Properties /softw. IVT BlueSoleil/ zmenil nastavenie "type" z Desktop na Server. |
|
Back to top |
|
 |
Budos kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 5:07 pm Post subject: |
|
|
Ahojte!
Ja mam EL 71 s FW 08 Variant A 506, a na strankach taky nie je.
Tak som stiahol A 507,508 ale to je asi to iste.
Spustim rozozna telfon a zacne robit lenze mi po chvilke vypise akoze telefon zamietol update FW. Neviete niekto poradit??? |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 5:25 pm Post subject: |
|
|
Budos wrote: | Ahojte!
Ja mam EL 71 s FW 08 Variant A 506, a na strankach taky nie je.
Tak som stiahol A 507,508 ale to je asi to iste.
Spustim rozozna telfon a zacne robit lenze mi po chvilke vypise akoze telefon zamietol update FW. Neviete niekto poradit??? |
Nabij !naplno! baterku a zkus to znova. Vždycky to je buď portama, nebo tímhle... _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
sweet začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 5:48 pm Post subject: |
|
|
potom ti co updatuju novy firmware tak sem napiste ake zmeny ste postrehli.ja mam tiez 08 a rozmyslam o 12 ale neviem ci sa oplati |
|
Back to top |
|
 |
sweet začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 5:52 pm Post subject: |
|
|
este taka mala otazka: skusali ste uz nahravat video alebo ste si posielali z inych telefonov?ja som si aj posielal aj skusal nahravat ale to video pri prehravani brutalne seka |
|
Back to top |
|
 |
roal kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 11:38 pm Post subject: firmware |
|
|
Mozete mi prosim poradit ohladom el71 , mam telefon , kde sa pise vyrobok ELF1 verzia soft.13 a variant A976 ,lenze takuto verziu som nikde nenasiel, neviem ci to je urobene priamo pre orange . keby som niekedy chcel update firmweru , aby som daco nepohnojil .
no a dalsi problem mam na displeji , ze mam na lavej strane listu , ktora mi pripomina taskbar s windows. viete mi poradit ako sa jej zbavit? vdaka |
|
Back to top |
|
 |
Budos kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:31 pm Post subject: |
|
|
Ahojte! Tak som znova skusal update FW na EL 71 ale stale to nejde...
Ked to spustim tak vsetko ide najde mobil, potom vypise ze sa spustil update FW a teraz uz nesmiete nic menit. Po chvilke sa však zobrazí hlásenie
" 30b software update denied by mobile "...
A fakt uz neviem co s tym,skusal update v 3 PC... Je mobil vadný???!
Poradte prosim... dakujem... |
|
Back to top |
|
 |
matador88 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 9:49 am Post subject: |
|
|
budos, nemas tak nahodou blokovany fon a ten odmieta pristup? |
|
Back to top |
|
 |
kristus2 pisatel

Joined: 08 Dec 2005 Posts: 234 Location: Praha 9 - Miškovice
661.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:32 am Post subject: |
|
|
Jestli se to už řešilo tak sorry, ale koukal jsem že má jinej konektor. Takže se chci zeptat jestli se na něj někde dá koupit redukce na 3,5 jack. _________________ Kouření škodí zdraví Kdo nevyzkoušel, neuvěří
(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost
http://portapro.info Stránka o Porta Pro |
|
Back to top |
|
 |
Budos kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:53 pm Post subject: |
|
|
matador88 wrote: | budos, nemas tak nahodou blokovany fon a ten odmieta pristup? |
matador88 : Ahoj! Myslis blokovany operátorom? Mam ho akciový z T-mobile, takže asi je bloknutý na ich sieť, myslíš , že tam by mohol byt problém?
CXT 65 som mal tiež z T-mobile blokovaný na operátora a akéto problémy som nemal... |
|
Back to top |
|
 |
|