View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Johny_B kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 4:48 pm Post subject: Inicializace FFS |
|
|
Zdravim, v oblasti updatu jsem pololaik, ale jedna vec me zarazila v Servisnim stredisku na Andelu.
Pri dotazu jaky je rozdil mezi aktualizaci firmwaru u nich a doma pomoci kabelu. Mi bylo sdeleno, ze doma si nemuzu znovu inicializovat FFS.
Nevim presne co to FFS je a ani jsem se o tom nic kloudneho nedocetl.
Je pravda, ze po updatu na 12ku mam u FFS napsano:
M65_2xx-FFS-LG04_12_023 (pak datum aktualizace) 1708672987
Diky za radu. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 6:16 am Post subject: |
|
|
V servisnom stredisku sa mylia,FFS Init si mozes aplikovat aj doma.Sluzia na obnovenie zalohy filesystemu a kolega Krokodyl o tom napisal clanok.Pre blizsie info sa tam mozes pozriet. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 9:52 am Post subject: Re: Inicializace FFS |
|
|
Johny_B wrote: |
Zdravim, v oblasti updatu jsem pololaik, ale jedna vec me zarazila v Servisnim stredisku na Andelu.
Pri dotazu jaky je rozdil mezi aktualizaci firmwaru u nich a doma pomoci kabelu. Mi bylo sdeleno, ze doma si nemuzu znovu inicializovat FFS.
Diky za radu. |
Je to tak že co uměli v servise už včera,tady budou někteří(ti kdo pozorně čtou a nejsou retard) umět již zítra
A dost možná tu sou lidi,který už dnes uměj víc než v servisu:  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Johny_B kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:06 pm Post subject: Re: Inicializace FFS |
|
|
jamaica wrote: | Johny_B wrote: |
Diky za radu. |
Je to tak že co uměli v servise už včera,tady budou někteří(ti kdo pozorně čtou a nejsou retard) umět již zítra
A dost možná tu sou lidi,který už dnes uměj víc než v servisu:  |
No je mozny ze jsem retard. Ale kdyz neco nevim tak se zeptam a nedelam ze tomu nerozumim.
Jen jeste k FFS. Existujou ruzne verze zaloh k ruznym verzim frimwaru? Mam tim na mysli ze pokud je mi znamo tak pomoci firmwaru se updatuji i verze programu v telefonu(Bikometer atd.) Tzn by mela byt FFSinit k ruznym firmwarum ruzna.
Dik. |
|
Back to top |
|
 |
Johny_B kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:07 pm Post subject: Re: Inicializace FFS |
|
|
jamaica wrote: | Johny_B wrote: |
Diky za radu. |
A dost možná tu sou lidi,který už dnes uměj víc než v servisu:  |
No je mozny ze jsem retard. Ale kdyz neco nevim tak se zeptam a nedelam ze tomu nerozumim.
Jen jeste k FFS. Existujou ruzne verze zaloh k ruznym verzim frimwaru? Mam tim na mysli ze pokud je mi znamo tak pomoci firmwaru se updatuji i verze programu v telefonu(Bikometer atd.) Tzn by mela byt FFSinit k ruznym firmwarum ruzna.
Dik. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 1:57 pm Post subject: |
|
|
FFS Inity su specificke pre rozne krajiny a este v tych krajinach pre roznych operatorov.Nie podla verzie FW. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
winhix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:42 pm Post subject: |
|
|
Ahoj mam skromny dotaz M65. Udelal jsem si upgrade na fw 16 a samozrejme FFS mam 12. Existuje jiz FFS16 a jak jej mohu prehrat. Dik. Jsem samouk zacatecnik :o) |
|
Back to top |
|
 |
|