View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
p_ic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:23 pm Post subject: siemens AX 75 |
|
|
Mám prosbu je to první siemens který mám v ruce. Stáhl jsem si do něj přes infraport Jimma aplikace se objevila ve vlastních souborech šla normálně spustit ale na hlavnm displeji byla pořád ikonka o obdržení souboru proto jsem ve vlastních souborech dal u jima možnost uložit. Potom sice ikonka z hlavního displeje zmizela ale bohužel i jimm nevím kam se uložil nikde ho nemůžu najít. |
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:35 pm Post subject: Re: siemens AX 75 |
|
|
p_ic wrote: | Mám prosbu je to první siemens který mám v ruce. Stáhl jsem si do něj přes infraport Jimma aplikace se objevila ve vlastních souborech šla normálně spustit ale na hlavnm displeji byla pořád ikonka o obdržení souboru proto jsem ve vlastních souborech dal u jima možnost uložit. Potom sice ikonka z hlavního displeje zmizela ale bohužel i jimm nevím kam se uložil nikde ho nemůžu najít. |
Někdy se mi stane když si hodím něco přes IrDA do mobilu:
Hru/Aplikaci mám označenou v doručených jako obálku...
Někdy se mi Hra/Aplikace uloží ale obálka zůstane viset..takže jí otevřu a obsah prostě smažu....
Jestli myslíš toto...
A řešení tvého problému...??Zkus to tam dát znovu.... _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
http://www.siemens.wu.cz/ |
|
Back to top |
|
 |
p_ic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 7:25 am Post subject: Re: siemens AX 75 |
|
|
Pukin wrote: | p_ic wrote: | Mám prosbu je to první siemens který mám v ruce. Stáhl jsem si do něj přes infraport Jimma aplikace se objevila ve vlastních souborech šla normálně spustit ale na hlavnm displeji byla pořád ikonka o obdržení souboru proto jsem ve vlastních souborech dal u jima možnost uložit. Potom sice ikonka z hlavního displeje zmizela ale bohužel i jimm nevím kam se uložil nikde ho nemůžu najít. |
Někdy se mi Hra/Aplikace uloží ale obálka zůstane viset..takže jí otevřu a obsah prostě smažu....
Jestli myslíš toto...
A řešení tvého problému...??Zkus to tam dát znovu.... |
když jsem to zkusil znovu situace pořád stejná když jsem chtěl dát uložit tak to neumožnil protože soubor jimm už někde existuje takže se předtím opravdu někam uložil.  |
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 8:08 am Post subject: Re: siemens AX 75 |
|
|
p_ic wrote: | Pukin wrote: | p_ic wrote: | Mám prosbu je to první siemens který mám v ruce. Stáhl jsem si do něj přes infraport Jimma aplikace se objevila ve vlastních souborech šla normálně spustit ale na hlavnm displeji byla pořád ikonka o obdržení souboru proto jsem ve vlastních souborech dal u jima možnost uložit. Potom sice ikonka z hlavního displeje zmizela ale bohužel i jimm nevím kam se uložil nikde ho nemůžu najít. |
Jestli myslíš toto...
když jsem to zkusil znovu situace pořád stejná když jsem chtěl dát uložit tak to neumožnil protože soubor jimm už někde existuje takže se předtím opravdu někam uložil.  |
No tak pokud už se ti uložil měl by být..(nevím jak je to u tvého mobilu)
Buď ve složce Hry nebo Aplikace...(jestli je tam máš)
Pokud tam nebude vyřeš to tak že na tu (aplikaci) Jimm něco přepíšeš..
Př:Jiimm a to by se ti mělo uložit...  _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
http://www.siemens.wu.cz/ |
|
Back to top |
|
 |
p_ic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 8:22 am Post subject: Re: siemens AX 75 |
|
|
Pukin wrote: | p_ic wrote: | Pukin wrote: | p_ic wrote: | Mám prosbu je to první siemens který mám v ruce. Stáhl jsem si do něj přes infraport Jimma aplikace se objevila ve vlastních souborech šla normálně spustit ale na hlavnm displeji byla pořád ikonka o obdržení souboru proto jsem ve vlastních souborech dal u jima možnost uložit. Potom sice ikonka z hlavního displeje zmizela ale bohužel i jimm nevím kam se uložil nikde ho nemůžu najít. |
Jestli myslíš toto...
No tak pokud už se ti uložil měl by být..(nevím jak je to u tvého mobilu)
Buď ve složce Hry nebo Aplikace...(jestli je tam máš)
Pokud tam nebude vyřeš to tak že na tu (aplikaci) Jimm něco přepíšeš..
Př:Jiimm a to by se ti mělo uložit...  |
je tam hry a další tam jsem to právě hledal taky jsem si myslel že by se to tu mělo objevit ale nikde to tam není |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

Joined: 26 Oct 2005 Posts: 675 Location: Czech Republic Telefony:CX75,CSL65
4269.72 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 9:51 am Post subject: Re: siemens AX 75 |
|
|
Pukin wrote: | p_ic wrote: | Mám prosbu je to první siemens který mám v ruce. Stáhl jsem si do něj přes infraport Jimma aplikace se objevila ve vlastních souborech šla normálně spustit ale na hlavnm displeji byla pořád ikonka o obdržení souboru proto jsem ve vlastních souborech dal u jima možnost uložit. Potom sice ikonka z hlavního displeje zmizela ale bohužel i jimm nevím kam se uložil nikde ho nemůžu najít. |
Jestli myslíš toto...
A řešení tvého problému...??Zkus to tam dát znovu.... | To rozhodně nedoporučuji!!!Kámoš má Taky AX75 a když mu jakoukoli JAVA aplikaci,nebo Hru pošlu,uloží se do telefonu,ale nejde používat,z telefonu nejde nalézt,toto vyřeší počítač,už to tu někde bylo napsané..!!! _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
operátor:Vodafone CZ,O2 CZ. |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

4269.72 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 9:55 am Post subject: |
|
|
Tu hru nebo aplikaci v telefonu nenejde a vsadím se,že mu ta aplikace ubrala místo z paměti telefonu,jako by ji tam měl.On ji tam má,ale z telefonu ji nenejde .Jak říkám pomůže počítač. _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
|
Back to top |
|
 |
p_ic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 10:03 am Post subject: Re: siemens AX 75 |
|
|
Martin Špecián wrote: | Pukin wrote: | p_ic wrote: | Mám prosbu je to první siemens který mám v ruce. Stáhl jsem si do něj přes infraport Jimma aplikace se objevila ve vlastních souborech šla normálně spustit ale na hlavnm displeji byla pořád ikonka o obdržení souboru proto jsem ve vlastních souborech dal u jima možnost uložit. Potom sice ikonka z hlavního displeje zmizela ale bohužel i jimm nevím kam se uložil nikde ho nemůžu najít. |
Jestli myslíš toto...
A řešení tvého problému...??Zkus to tam dát znovu.... | To rozhodně nedoporučuji!!!Kámoš má Taky AX75 a když mu jakoukoli JAVA aplikaci,nebo Hru pošlu,uloží se do telefonu,ale nejde používat,z telefonu nejde nalézt,toto vyřeší počítač,už to tu někde bylo napsané..!!! |
no to jsi mne moc nepotěšil infra v PC nemám a kabel se mi kvůli jedné aplikaci kupovat nechce. |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

4269.72 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 10:07 am Post subject: Re: siemens AX 75 |
|
|
p_ic wrote: | Martin Špecián wrote: | Pukin wrote: | p_ic wrote: | Mám prosbu je to první siemens který mám v ruce. Stáhl jsem si do něj přes infraport Jimma aplikace se objevila ve vlastních souborech šla normálně spustit ale na hlavnm displeji byla pořád ikonka o obdržení souboru proto jsem ve vlastních souborech dal u jima možnost uložit. Potom sice ikonka z hlavního displeje zmizela ale bohužel i jimm nevím kam se uložil nikde ho nemůžu najít. |
Jestli myslíš toto...
A řešení tvého problému...??Zkus to tam dát znovu.... | To rozhodně nedoporučuji!!!Kámoš má Taky AX75 a když mu jakoukoli JAVA aplikaci,nebo Hru pošlu,uloží se do telefonu,ale nejde používat,z telefonu nejde nalézt,toto vyřeší počítač,už to tu někde bylo napsané..!!! |
no to jsi mne moc nepotěšil infra v PC nemám a kabel se mi kvůli jedné aplikaci kupovat nechce. | A to ho nemá třeba někdo z tvých kámošů nebo tak???Že by ti ho někdo půjčil.Kámoš měl taky takový problém s AX75,ubralo to paměť a v telefonu to nenašel,taky byl naštvanej a nechtěl si kvůli jedný hře kupovat kabel. _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
|
Back to top |
|
 |
p_ic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 10:16 am Post subject: Re: siemens AX 75 |
|
|
Martin Špecián wrote: | p_ic wrote: | Martin Špecián wrote: | Pukin wrote: | p_ic wrote: | Mám prosbu je to první siemens který mám v ruce. Stáhl jsem si do něj přes infraport Jimma aplikace se objevila ve vlastních souborech šla normálně spustit ale na hlavnm displeji byla pořád ikonka o obdržení souboru proto jsem ve vlastních souborech dal u jima možnost uložit. Potom sice ikonka z hlavního displeje zmizela ale bohužel i jimm nevím kam se uložil nikde ho nemůžu najít. |
Jestli myslíš toto...
no to jsi mne moc nepotěšil infra v PC nemám a kabel se mi kvůli jedné aplikaci kupovat nechce. | A to ho nemá třeba někdo z tvých kámošů nebo tak???Že by ti ho někdo půjčil.Kámoš měl taky takový problém s AX75,ubralo to paměť a v telefonu to nenašel,taky byl naštvanej a nechtěl si kvůli jedný hře kupovat kabel. |
přes jaký program a jak se to pak dá v tom telefonu objevit. myslíš že by mi to udělali třeba u operátora? |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

4269.72 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 10:33 am Post subject: |
|
|
U operátora silně pochybuji.Přes jaký program si z hlavy nepamatuji,Už to tu bylo řešený,je to asi 2 měsíce zpátky.Zkus něco najít,já to jdu zkusit taky.Kdyžtak napíšu. 8) _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
|
Back to top |
|
 |
p_ic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 11:35 am Post subject: |
|
|
Martin Špecián wrote: | U operátora silně pochybuji.Přes jaký program si z hlavy nepamatuji,Už to tu bylo řešený,je to asi 2 měsíce zpátky.Zkus něco najít,já to jdu zkusit taky.Kdyžtak napíšu. 8) |
já tu něco o tom hledal včera asi 3 hodiny ale bohužel se mi nic nepodařilo najít když se ti to povede bude to super |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

4269.72 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 1:15 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem si hezkou půlhodinu zahledal a tady je výsledek: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=256535&highlight=#256535
.Snad problém částečně vyřešíš jako TypOS
. _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
|
Back to top |
|
 |
p_ic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 1:55 pm Post subject: |
|
|
díkys už jsem si to stáhnul teď už jen někoho najít kdo má kabel nebo aspoň koupím infra do USB.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|