View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
GREEN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:16 pm Post subject: SX - bt,gprs |
|
|
chtel bych nakej symbianovej telefon a tenhle my vychazi ze vsech nejlip ..protoze je nejlevnejsi, zda se nejlip vyuzitelnej pro mp3 a proto ze ma 4+2 ts pro gprs pouzival ste ho nekdo k tomuhle ucelu? a co pripojeni pres bt cet sem ze s tim bylo ze zacatku spoustu problemu ale ze uz je to snad vychytany a net pres bt chodi .. ale aby to nebylo neco jako siemensy x55 kde se bud prehreje baterie nebo se telefon vybiji a nenabiji nebo ze spojeni jen tak spadne, pri uploadu vic jak 0,5MB spadne na 99% atd.. chci bez problemů stahnout treba 80MB soubor ..jo to bt dongle mam nakej I-tec nevim tedka primo ten cip. a co klavesnice da se na to zvyknout? mp3? |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 4:05 pm Post subject: |
|
|
Mp3 jdou skvele doporucuji kartu 256Mb ale i 128 je na tenhle ucel pouzitelna!!!Klavesnice:co si budem lhat prvni SMS jsem psal bezmala pul hodiny nicmene da se zvyknout a behem tydne to mas v rukach!!GPRS class10 tam je s BT funguje ale vim ze mnoho lidi ma problemy s adaptery tedy s jejich kompatibilitou telefon je pri pripojeni stabilni a neduhy ze rad 55 byly odstraneny!!Nicmene neporadim ti s velkymi soubory ty jsem ztahovat nezkousel!!Nejake dalsi otazky?? |
|
Back to top |
|
 |
GREEN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 5:45 pm Post subject: .... |
|
|
no super ..koupim asi toho cernyho se 128MB kartou ..jeste se chci zeptat na co vsechno se da pouzit bluetooth ..prislel mi mail od I-tecu ze stim jejich adapterem (kterej mam) se pujde pripojit na net a posilat sms/emaily ..ale ze synchronizace a nahravani na kartu nepojede ..tak by me zajmalo kdyz si koupim nakej vhodnejsi bt adapter (kterej?) jestli mi pujdou i tyhle veci - treba nahrat nakou aplikaci pres bt (staci do tel. na MMC koupim ctecku), ta synchronizace seznamu, poznamek a tak ..jo a existuje neco jako je PCControl (ovladani PC pres BT) pro SonyEricsony i pro SX1? |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 4:59 pm Post subject: Re: .... |
|
|
GREEN wrote: | no super ..koupim asi toho cernyho se 128MB kartou ..jeste se chci zeptat na co vsechno se da pouzit bluetooth ..prislel mi mail od I-tecu ze stim jejich adapterem (kterej mam) se pujde pripojit na net a posilat sms/emaily ..ale ze synchronizace a nahravani na kartu nepojede ..tak by me zajmalo kdyz si koupim nakej vhodnejsi bt adapter (kterej?) jestli mi pujdou i tyhle veci - treba nahrat nakou aplikaci pres bt (staci do tel. na MMC koupim ctecku), ta synchronizace seznamu, poznamek a tak ..jo a existuje neco jako je PCControl (ovladani PC pres BT) pro SonyEricsony i pro SX1? |
Takze jestli myslis SX1 Mclaeren tak to je pekna hloupost telefon je o nekolik tisic drazsi a navic bys ho musel objednavat z Nemecka.Bonusy jsou jen v nejakych sporicich a integrovanych videich z prostredi F1.A navic telefon vypada v cerne barve uplne jinak proste podle me ztraci na eleganci.Nevim sice jakej adapter pouzit na propojeni SX1 na prenos dat na MMC ale ver ta casova prodleva se na cenu ctecky vubec nevyplati ja osobne telefon pouzivam hodne jako prehravac filmu a Mp3 a nahrani jednodo alba do telefonu trva zhruba 15min ani ne!!!Myslim si ze to neni tak zavratna doba na to abys sis tu ctecku porizoval ta ma dle emho vetsi uplatneni pokud nahravas VELIKE soubory na VELIKOU MMC kartu (TAK 512)Ale to je jen muj nazor!!! |
|
Back to top |
|
 |
GREEN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:13 pm Post subject: ... |
|
|
Za prvy si vubec nechci kupovat edici mclaren ale music ktera je za stejnou cenu ale s 128MMC ZADARMO a cerna barva se mi libi vic.. a k tomu bt aspon si moch napsat co mas za adapter ..post docela o nicem ne |
|
Back to top |
|
 |
|