View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 8:52 pm Post subject: |
|
|
spojim se v poho ale nemuzu nic zmenit jako kdyby byl mohl zamcen proti editaci  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 8:17 pm Post subject: |
|
|
Na jednom pc (ze čtyř, na kterých QPST používám) se mi tato chyba (nemožnost editace: zápisu a kopírování souborů) také vyskytla. Odinstalovával jsem postupně všechny Qualcomm programy (čistil registry, odinstalovaval ovladače na mobil) až to bylo všechno pryč, tak jsem odinstaloval a znovu nainstaloval QPST a pak to šlo, nainstaloval vše znovu zpět - pořád fungovalo, a druhý den - to samé - chyba při zápisu. Zatím jsem se smířil s tím, že na tomto PC edituji (zapisuji a kopíruji soubory z a do mobilu) pomocí SXG Controlleru - a zatím fungují všechny úpravy co jsem takhle provedl.  _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 6:23 am Post subject: |
|
|
u mne to daly stare ovladace na M65 a C65 ve widkich...nebo alespon kdyz sem je odinstaloval tak to beha v poho...  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|