View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
masek1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:23 pm Post subject: S75 odpojování JIMM 5.0 |
|
|
ahoj potřebuji radu . Pročítám různé info z těchto stránek ,ale nenašel jsem co by mohlo být důvodem. mám s75 FW24. nainstaloval jsem si do něj ICQ verze 5.0 . dojde ke spojení ,lae vydrží to spojené cca 20 sec . pak chyba a 121 tuším . Na modelu ME75 a ne SE D750i mi to běhá ta samá verze . nevíte tedy čím to. jestli chyba softu toho telefonu ? |
|
Back to top |
|
 |
krrttek badatel

1.50 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:37 pm Post subject: |
|
|
bud si stáhni novějšího (jestli je, ted nevím) nebo nastav limit pro spojení 29 |
|
Back to top |
|
 |
frantacr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:49 pm Post subject: Re: S75 odpojování JIMM 5.0 |
|
|
masek1 wrote: | ahoj potřebuji radu . Pročítám různé info z těchto stránek ,ale nenašel jsem co by mohlo být důvodem. mám s75 FW24. nainstaloval jsem si do něj ICQ verze 5.0 . dojde ke spojení ,lae vydrží to spojené cca 20 sec . pak chyba a 121 tuším . Na modelu ME75 a ne SE D750i mi to běhá ta samá verze . nevíte tedy čím to. jestli chyba softu toho telefonu ? |
Ahoj,v menu ICQ - v možnostech v síti přepiš údaj --Interval... z čísla 120 na číslo 29.V současné době má však ICQ na mobilech výpadek,ale nevím proč.frantacr. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|