View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pegy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 2:32 pm Post subject: Odblokování C55 pro všechny operátory |
|
|
Ahoj potřebuji poradit Jockerem jsem chtěl odbloknou C55, ale jenom to hledalo, dodržel jsem přesně postup a nic.
Poradí někdo děkuji |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 4:42 pm Post subject: |
|
|
tak postupuj jeste jednou se spravnym pportem a rychlosti... _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
pegy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 5:26 pm Post subject: |
|
|
xXxTRA^^ wrote: | tak postupuj jeste jednou se spravnym pportem a rychlosti... |
Program telefon vidí, veškeré nacionále přečte, ale při zadání zjišťování kodů pouze hledá-jak dlouho to má hledat? cca 7min tak to vypnu nebo to může trvat dlouho?
Děkuji za pomoc |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Mon Feb 05, 2007 9:01 am Post subject: |
|
|
pegy wrote: | xXxTRA^^ wrote: | tak postupuj jeste jednou se spravnym pportem a rychlosti... |
Program telefon vidí, veškeré nacionále přečte, ale při zadání zjišťování kodů pouze hledá-jak dlouho to má hledat? cca 7min tak to vypnu nebo to může trvat dlouho?
Děkuji za pomoc |
tak ho nech hledat _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
ropcik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 8:13 pm Post subject: |
|
|
Nechci dělat reklamu, ale jak ses me ptal (na jinym webu) tak jsem ti odpovedel, zkus se mrknout 8) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|