Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:05 pm Předmět: C65 - nejspíš něco se základní deskou |
|
|
Zdravím, dostala se mi do rukou C65ka s tím, že nejde zapnout a v servise údajně řekli, že nejde opravit. Kdesi jsem tady četl, jak myslím že Krokodýl radil, že by to mohlo být zákl. deskou a že se to dá zjistit tak, že se mobil jakoby zakroutí a potom jde zapnout.
Zkusil sem to a tel. se opravdu zapnut - dá se nějak opravit?
díky
-tmz- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:25 pm Předmět: |
|
|
dosky c65 su omnoho lepsaie ako cx65, tu rozhodne nekrut do vrtule, ta doska pukne, je tvrdsia. predsa by som skusil repair vzduchom, no zalezi co si delal s tym, ci rok bola v trave, leto zima , alebo len tak skapala  _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
No, podle mych informaci jen tak skapala, s tím vzduchem by to šlo, ale bohužel nemám horkovzdušnou pájku, dá se nějak nahradit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
pekac, sporak,kolofonia, u c65 to ide obzvlast nadherne, tu je link na postup najdi si ho, pisal som ho ako repair x65 procesorov, je na fore, tak search  _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|