View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
akicek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 10:55 am Post subject: |
|
|
Jenže jsou problémy i se zavedením S-KEY do mobilu. Nevím, jestli taky protože se hlásí jako S75. Jinak to nejde? A nečlo by taky smazat ty CACHE a CONFIG co jsou tam navíc. To asi vzniklo tou úpravou mobilu.
**
Jo a teď jsem tedy zajel do obou CONFIG a ccq_chk.log a ccq_vinfo.txt tam není.Jsou tam jen složky:CTXINIT,DEFAULT,JAPP,POLICI,SVG.
**
Tak jsem CONFIG a CACHE z té s65/75 zálohoval a vše co v nich bylo jsem nahradil z orig S65 a....nic a v PC se mi ty druhé CACHE a CONFIG nezobrazí.
**
Pokud se chci spojit s V-Klay dostanu hlášku: A hardwareI/O error was reported while accessing COM4 – loader: Open: No answer from Boot.CaosKey2.bin
Co to sakra je?
//používej tlačítko ; spojeny 4 příspěvky; jenda.69 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 3:50 pm Post subject: |
|
|
Hele a nemáš telefon přejmenovanej z S65 a S75 ??? Pak by ti to nebralo ten FW, protože si myslí, že to je pro cizí telefon. (i když u WinsWup verze můžeš zaškrtnout skipy a mělo byto vzít stejně) _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
scerba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 10:15 am Post subject: Re: fw58 nejde nahrát do S65 |
|
|
akicek wrote: | Prosím o pomoc. Zkoučím nahrát do S65 fw58 přes WinSwup 32 ale vždy, když kliknu na Serial Config, tak se objeví přesýpačky a vše zmrzne. Nepomůže ani ukončit úlohu, jen restart PC. Zkoušel jsem i zakázat ostatní porty kromě toho, přes který jsem chtěl fw nahrát a nic. A zkoušel jsem to u dvou S65 a chová se to stejně.Už si fakt nevím rady.  |
podarilo se ti to nejak zprovoznit??? mi to dela uplne to same |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|