View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
re5pekt začátečník

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 64 Location: Jandova 14, OSTRAVA
61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 9:08 pm Post subject: Posílání SMS na pevnou linku c55 Vodafone |
|
|
Zdar, stala se mi napříjemná věc a zajímá mě, jestli s tím někdo máte zkušenosti. Ve vyúčtování se mi objevila nová položka SMS na pevnou a že jsem jich poslal 18. Zavolal jsem operátorovi a ten mi řekl, že těch 18 smsek bylo posláno v rozmezí 3 sekund a že jde pravděpodobně o chybu software telefonu. Mám lehce patchovanou c55, ale nikdy se mi nic podobného nestalo. Taky si myslím, že je fyzicky nemožné poslat 18 sms v rozmezí 3 sekund. Co vy na to??  _________________ kuchi*cz |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 9:12 pm Post subject: |
|
|
Za tři sekundy by telefon něco takového nezvládl. Vždyť jedna SMS se odesílá rozhodně déle, než tři sekundy.
Podle mě spíše udělal chybu operátor . _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
re5pekt začátečník

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 64 Location: Jandova 14, OSTRAVA
61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 9:15 pm Post subject: |
|
|
Jo, přesně to si myslím taky Říkal, že mi to odečte z další faktury, tak uvidíme... _________________ kuchi*cz |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 10:14 pm Post subject: |
|
|
Jestli ti tohle řekl, tak tu chybu vlastně přiznal . _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|