View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
EllE začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 2:55 am Post subject: |
|
|
Proc jsem nikdo 14CZ nehodi ? to se neda nejak vyexportovat ? |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 4:21 pm Post subject: |
|
|
Ne nedá _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 5:11 pm Post subject: |
|
|
to je spatne!!! --> ono se to da jen malo komu z nas je unamo jak (patrim k vetsine)  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:55 pm Post subject: |
|
|
!!! NEBERTE TOTO PROSIM JAKO SPAM !!!
Poterbuji nutne vedet zda a jak se da pripojit SX1 pod W98 SDS ani MPM nepomahaji ....
Prosim dejte vedet [email protected] _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:21 pm Post subject: |
|
|
[quote="Stunts]
to je spatne!!! --> ono se to da jen malo komu z nas je unamo jak (patrim k vetsine) [/quote]
No,on je rozdíl mezi Export a Export.Vytáhnout a udělat flash update nejde.Teda nikde jsem o tom neslyšel.Ale stáhnout a nacpat do jinýho SX se dá.Ale je to FF (fullFlash).To jde určitě.
1) Ale u SX je to nějaký komplikovaný.Jde o to,že se pravděpodobně musí udělat testpoint.
2) A pak neznam kabel kterej jde hodit jako Virtual COM.Ten origoš neni jako COM,ale modem USB/COM,čili je vidět jen pokud je SX zaplej a servisní softy (FREIA,Vklay,...) potřebujou aby byl COM přístupnej u vyplého SX a poté se přenos aktivoval stiskem č.sluchátka (jako ostatní Siemensi).
3) jiný kabely s SX asi nepudou.Když sem připojil kabel na x55/65 tak mi SX psal "nepodporovanej HW a když sem k tomu vypnul u toho kabelu napájení tak mi SX zkolaboval.
Jsou toto otázky které mě velice zajímají,ale nikde jsem nenašel odpovědi..... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|