View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 10:09 am Post subject: Re: SIM adaptér, Virus, ICQ. |
|
|
Hicks wrote: | Zdravím Všechny.
Mám pár dotazů. Chtěl bych se zeptat, když na SX1 není SIM adaptér slyšel jsem, že se dá SIM karta naklonovat. To znamená, že když budu chtít kartu s jiným tarifem, abych mohl volat levněji dá se to nějak takhle naklonovat? Protože mám 3 SIM karty a už mě nebaví to pořád předělávat.
Virus: Před chvílí jsem se dozvěděl v televizi, že je nějaký virus, který se dostane do těchto telefonu. Jak tomu zabránit. Je to jak u PC, že když stáhnete něco z netu a otevřete, tak je tam?
ICQ: Nechápu použití ICQ na mobilu stojí to nějaký peníze, když někomu píšete? asi určitě a kolik to stojí?
Všem díky za odpovědi. |
Jo a jinak když se tady bavíme o ICQ, tak asi myslíš jimma http://jimm.sourceforge.net - zde je ke stažení zdarma |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 10:23 am Post subject: |
|
|
Stunts wrote: |
Janak to ICQ: CEna=pocet_kilobajtu*cena_za_kilobajt(okolo 60haleru)
Nektere icq si nacitaji seznam jen jednou jiny pokazde tak to hodne ovlivnuje cenu. jinak poslana zpravu tak 1KB(1024 znaku(ne cz)) ale tou cenou si nejsem jistel ja na net prez mobil nechodim ja mam doma 1MB. |
Vloudila se ti tam chybička, ICQ nejede přes WAP profil ale datový internnetový takže cena za kB není 0,60 ale 0,06 Kč /kB (podobné u všech operátorů). Datová náročnost záleží na obejmu dat ale průměrná hodina na ICQ přes Colibry (malá datová náročnost) je cca 35kB * 0,06Kč = 2,10 Kč /hod. U programu Jimm je to cca o 40% více, ale i tak je hodina na ICQ pomocí mobilu velmi levná. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:21 pm Post subject: |
|
|
A jaký ICQ program je nejméně náročný na peníze? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:42 pm Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | A jaký ICQ program je nejméně náročný na peníze? |
Dlé mé zkušenosti právě Colibry IM, jenom je trochu složitější úvod, protože si pusíš přes PC zaregistrovat jabber účet, do něj si převést ICQ. Potom je to ale pohoda.
Když se koukneš nafóru, nejlépe vyhledáváním najdeš vše co potřebuješ. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|