clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - problém CX65 s fw25

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

problém CX65 s fw25

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
WiKi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 21, 2004 11:20 am    Post subject: problém CX65 s fw25 Reply with quote

Chtěl sem přehrát do CX65 novej fw25cz v408 z původního fw08 a po uvodním načtení v originálním patcheru siemens a po oznámení od teď nesmíte nic měnit se dál už nic nestalo...žádný nahrávání novýho sw nezačalo...nevíte co stim? mám klasický USB kabel se zablokovanýma napájecíma pinama. u M65 vše proběhlo bez problémů. díky
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 22, 2004 6:19 pm    Post subject: Reply with quote

Mám přesně ten samý problém. Chci si CX65 updatovat z fw12 na 25. Naběhne obrazovka abych nic neměnil a prosím čekejte, ale neděje se vůbec nic. Dík za radu.
Back to top
Portish
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 25, 2004 12:34 pm    Post subject: kabel?? Reply with quote

Tak jsem si kabel od M55 rezistorově upravil a s CX65 v05 se v MPM v pohodě chytl, hlasil se jako DCA-500. Tak si říkám zkusím, jestli s ním půjde flashnout firm a šlo to, na CX 65 se mi v klidu nainstaloval fw v25, jenže se přestal chytat v MPM a dokonce i v SiemensExploreru...(a začal se střídavě hlásit jako DCA-500 a 510...) nevíte v čem je problém? A bude to dělat i ve verzi 16?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Maho
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 10, 2004 9:06 pm    Post subject: pre Portish-a... Reply with quote

ja som urobil upgrade CX65 z fw16 -fw25(oficial).Ten problem z kablom som mal i pri fw16.Tiez som upravoval kabel(2X15k odpor)ako ty.Ale s MPM sa spojim normalne.
Back to top
View user's profile Send private message
Libor10
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 4:21 pm    Post subject: Reply with quote

Udelal jsem upgrade CX65 z fw. 12 (A408) na 25. Kabel USB koupeny z Kabelmanie (cca 750 Kc). Update jsem provadel na WinXP Pro SP2. Kabel jsem bez problemu nainstaloval pod Win a nastavil na virtualni COM3. Komunikace MPM (atd.) s mobilem bez problemu. Samotny kabel detekoval mobil jako DCA-510. Jeste pred updatem jsem patchnul bootcore a pomoci V-Klay jsem si pro jistotu zazalohoval fullflash.
Pouzil jsem oficialni Siemens firmware (25) a když jsem jej spustil, tak samozrejme telefon nenasel. Tak jsem na kabelu udelal upravu (zakryl kouskem papiru dva krajni piny na konektoru - ted se kabel identifikoval do mobilu jako DCA-500. Po spusteni Siemens fw telefon nalezen OK a pak uz jsem jenom cca 20 min. cekal. Vsechno probehlo OK a ted uz to funguje na fw 25 (zatim zda se, bez nejakych vetsich zadrhelu).
Zda se, ze postup jsem pouzil ten nejjednodussi a az na maly problem s kabelem bylo vsechno bezproblemove. Treba to nekomu pomuze.
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum