View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:07 pm Post subject: |
|
|
Nezda. O opravdu malej kousek vys to pise Krokodyl a ja to jeste bliz cituju. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:14 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | BEZY wrote: | Lb01 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BTW BEZYho kryt CX-ka |
Dobre! |
Já vim
ConPower> jen nechápu proč si sem tu fotku hodil
EDIT>už chápu, stačí umět číst |
Iba sa mi to zda alebo ta diera okolo joyisticku je mensia? |
Jo je menší. Ale já sem takovej idiot ž už sem ten kryt stačil křapnout.Úplně dole těsně nad konektorem tam mam kousek uštíplej  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:15 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Lb01 wrote: | BEZY wrote: | Lb01 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BTW BEZYho kryt CX-ka |
Dobre! |
Já vim
ConPower> jen nechápu proč si sem tu fotku hodil  |
Jo je menší. Ale já sem takovej idiot ž už sem ten kryt stačil křapnout.Úplně dole těsně nad konektorem tam mam kousek uštíplej  |
A vrze ten kryt? Opravdu hodne hodne silne uvazuju o jeho nakupu, ty uz ho mas docela dlouho... Jaky jsou tvoje zkusenosti? _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:15 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Nezda. O opravdu malej kousek vys to pise Krokodyl a ja to jeste bliz cituju. |
Hups! Ale aspon viem ze sa mi nezdalo. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:18 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | BEZY wrote: | Lb01 wrote: | BEZY wrote: | Lb01 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BTW BEZYho kryt CX-ka |
Dobre! |
Já vim
Jo je menší. Ale já sem takovej idiot ž už sem ten kryt stačil křapnout.Úplně dole těsně nad konektorem tam mam kousek uštíplej  |
A vrze ten kryt? Opravdu hodne hodne silne uvazuju o jeho nakupu, ty uz ho mas docela dlouho... Jaky jsou tvoje zkusenosti? |
Ten kryt sám o osbě nevrže. Vrže jen ta bílá čast tlf. která se nijak nedá vyměnit. Zadní kryt má ale stejně malej háček co se dává do tlf. takže sem tam dal papírek. Ale jinak je i ten zadní kryt lepší, vůbec se nehejbe-vůbec
PS> ale je potřeba dávat pozor při nasazování. Nejdřív dolní část, a až pak tu horní. Ne naopak  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:27 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | oookoook wrote: | BEZY wrote: | Lb01 wrote: | BEZY wrote: | Lb01 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BTW BEZYho kryt CX-ka |
Dobre! |
Já vim
A vrze ten kryt? Opravdu hodne hodne silne uvazuju o jeho nakupu, ty uz ho mas docela dlouho... Jaky jsou tvoje zkusenosti? |
Ten kryt sám o osbě nevrže. Vrže jen ta bílá čast tlf. která se nijak nedá vyměnit. Zadní kryt má ale stejně malej háček co se dává do tlf. takže sem tam dal papírek. Ale jinak je i ten zadní kryt lepší, vůbec se nehejbe-vůbec
PS> ale je potřeba dávat pozor při nasazování. Nejdřív dolní část, a až pak tu horní. Ne naopak  |
Ono to de naopak? Diky za pomoc, hned jak to pujde si pro nej zajdu do obchodu! _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:28 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | oookoook wrote: | BEZY wrote: | Lb01 wrote: | BEZY wrote: | Lb01 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BTW BEZYho kryt CX-ka |
Dobre! |
Já vim
PS> ale je potřeba dávat pozor při nasazování. Nejdřív dolní část, a až pak tu horní. Ne naopak  |
Myslis horni a dolni cast predniho krytu? Budu si to pamatovat... Diky za pomoc, hned jak to pujde si pro nej zajdu do obchodu! _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:32 pm Post subject: |
|
|
No a jak je to teda s krytama na M65? Daji se nekde nejake sehnat?Nebo ma s nima nekdo nejake zkusenosti?Myslim tim,jestli jsou taky nejak vylepseny,jak u CX? _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:35 pm Post subject: |
|
|
Na M65 koupis kryty jenom u Vietnamcu a jim podobnych... A nevypadaj teda vubec dobre. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:40 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Na M65 koupis kryty jenom u Vietnamcu a jim podobnych... A nevypadaj teda vubec dobre. |
tak to je teda na prd..Ale ted si vzpominam,ze sem nekde ve foru videl link,kde je prodavaly...A vypadalytam vcelku dobre..ted to jen najit U me by to bylo ale bylo slozitejsi s instalaci.Zpropadeny servisak mi tam dal na sroubek nalepku Jeste sem ji nezkousel sundat,ale je to takova ta papirova..ta pude asi blbe sundavat  _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:42 pm Post subject: |
|
|
Womanizer wrote: | oookoook wrote: | Na M65 koupis kryty jenom u Vietnamcu a jim podobnych... A nevypadaj teda vubec dobre. |
tak to je teda na prd..Ale ted si vzpominam,ze sem nekde ve foru videl link,kde je prodavaly...A vypadalytam vcelku dobre..ted to jen najit U me by to bylo ale bylo slozitejsi s instalaci.Zpropadeny servisak mi tam dal na sroubek nalepku Jeste sem ji nezkousel sundat,ale je to takova ta papirova..ta pude asi blbe sundavat  |
Servisak neni blbej...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:50 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Womanizer wrote: | oookoook wrote: | Na M65 koupis kryty jenom u Vietnamcu a jim podobnych... A nevypadaj teda vubec dobre. |
tak to je teda na prd..Ale ted si vzpominam,ze sem nekde ve foru videl link,kde je prodavaly...A vypadalytam vcelku dobre..ted to jen najit U me by to bylo ale bylo slozitejsi s instalaci.Zpropadeny servisak mi tam dal na sroubek nalepku Jeste sem ji nezkousel sundat,ale je to takova ta papirova..ta pude asi blbe sundavat  |
Servisak neni blbej...  |
No asi to stejne strhnu Zaruku uz stejne nemam,pac sem mel rozbity displej  _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:53 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | BEZY wrote: | oookoook wrote: | BEZY wrote: | Lb01 wrote: | BEZY wrote: | Lb01 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BTW BEZYho kryt CX-ka |
Dobre! |
Já vim
Myslis horni a dolni cast predniho krytu? |
Přesně tak. Já to dělal naopak a mam to teď nakřaplý  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
Ikosp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 4:08 am Post subject: |
|
|
Womanizer wrote: | oookoook wrote: | Na M65 koupis kryty jenom u Vietnamcu a jim podobnych... A nevypadaj teda vubec dobre. |
mrkni sem
http://www.i-obchod.cz/category.asp?catcode=101 _________________
C35 > C45 > M55 3.75MB + plno patchu >S55
C65 v12 > v25 + systémové patche
M65 v43 |
|
Back to top |
|
 |
pyroslav kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:21 am Post subject: kvalita |
|
|
Ikosp wrote: | Womanizer wrote: | oookoook wrote: | Na M65 koupis kryty jenom u Vietnamcu a jim podobnych... A nevypadaj teda vubec dobre. |
mrkni sem
http://www.i-obchod.cz/category.asp?catcode=101 |
a nemáš aj skúsenosť aké sú tie kryty kvalitné, môj originálmi totiž praskol tak by som ho chcel vymeniť len či to stojí zato |
|
Back to top |
|
 |
|