View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sat Jan 01, 2005 11:43 pm Post subject: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
PS:Doufam ze to nepoznate a ze vam to pomuze .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Grafic táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 8:45 am Post subject: |
|
|
Hmm, a neni lepsi si tam dat pacth Open Disk Forever??? Trosku jednodussi. _________________ SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540
M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 10:35 am Post subject: |
|
|
Grafic wrote: | Hmm, a neni lepsi si tam dat pacth Open Disk Forever??? Trosku jednodussi. |
Souhlasim, ale ne každý chce patchovat.. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:19 pm Post subject: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
Dieg0 wrote: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
PS:Doufam ze to nepoznate a ze vam to pomuze .Dieg0 |
V cele te zprave jsi pouzil 2 interpunkcni znamenka. Dve tecky na joncich odstavcu. Prosiiiim, pouzivej obcas i carky! Kdo to ma pak chapat! No ale nakonec se to snad pochopit povedlo... Teda doufam. Zkouset to nebudu. Chapu to dobre, ze tohle bude fungovat jenom v SiMoCo? Ten tvuj postup vyuziva toho, ze SiMoCo pri dalsim spusteni vleze do slozky, kde minule skoncil? No v MPM je to na prd. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 4:38 pm Post subject: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
Dieg0 wrote: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
Mohl bys to prosím napsat ještě jednou a srozumitelněji Já jsem z toho textu nepochopil, co mám udělat. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 4:58 pm Post subject: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Dieg0 wrote: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
Mohl bys to prosím napsat ještě jednou a srozumitelněji Já jsem z toho textu nepochopil, co mám udělat. |
Zkusim to za nej, aspon uvidim, jestli jsem to spravne pochopil:
SiMoCo si zrejme pamatuje, v jake slozce v telefonu byl, kdyz se ukoncil a pri dalsim spusteni vleze do telefonu do te same slozky. Dieg0 rika, ze mas vzdycky pred ukoncenim vlezt do slozky config nebo cache, aby jsi se tam pri dalsim spusteni znovu objevil. Jenomze aby to fungovalo, musis aspon jednou zprovoznit ODT... Doufam, ze je to aspon o trochu jasnejsi. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 5:47 pm Post subject: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
oookoook wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Dieg0 wrote: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
SiMoCo si zrejme pamatuje, v jake slozce v telefonu byl, kdyz se ukoncil a pri dalsim spusteni vleze do telefonu do te same slozky. Dieg0 rika, ze mas vzdycky pred ukoncenim vlezt do slozky config nebo cache, aby jsi se tam pri dalsim spusteni znovu objevil. Jenomze aby to fungovalo, musis aspon jednou zprovoznit ODT... Doufam, ze je to aspon o trochu jasnejsi. |
Aha, tak díkes . Jenom je horší, že mně se OD Tools ještě nikdy nerozjelo . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | ConPower> holt si nešikovnej  |
A Ty seš provokatér . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 6:14 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | ConPower> holt si nešikovnej  |
A Ty seš provokatér . |
Tak si na to přišel  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 11:42 am Post subject: |
|
|
 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
ka3tan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 1:38 pm Post subject: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
oookoook wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Dieg0 wrote: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
SiMoCo si zrejme pamatuje, v jake slozce v telefonu byl, kdyz se ukoncil a pri dalsim spusteni vleze do telefonu do te same slozky. Dieg0 rika, ze mas vzdycky pred ukoncenim vlezt do slozky config nebo cache, aby jsi se tam pri dalsim spusteni znovu objevil. Jenomze aby to fungovalo, musis aspon jednou zprovoznit ODT... Doufam, ze je to aspon o trochu jasnejsi. |
Jo dikes za vysvetleni, pac ten prvni prispevek byl napsanej jak pro tatary. Bohuzel sem taky jeste ODT nerozchodil a patchovat se mi zatim nechce, pac bych urcite neco poj---l a moh bych volat akorat tak z vokna _________________ C35i -> CX65 fw12->fw25->fw43
... nepropadejte zadne nadeji, z nejhorsiho sme uvnitr ... |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 4:50 pm Post subject: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
ka3tan wrote: | oookoook wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Dieg0 wrote: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
Jo dikes za vysvetleni, pac ten prvni prispevek byl napsanej jak pro tatary. Bohuzel sem taky jeste ODT nerozchodil a patchovat se mi zatim nechce, pac bych urcite neco poj---l a moh bych volat akorat tak z vokna |
Tak to jsme dva . Jinak až se mi OD Tools rozjede, tak si změním ikonky menu. Asi jedinej tuning přes IrDA . |
|
Back to top |
|
 |
Grafic táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 4:59 pm Post subject: |
|
|
Tak proc si nekoupis kabel...ty tri kila neni tolik penez...a je s tim spousta zabavy _________________ SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540
M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 6:07 pm Post subject: |
|
|
Prominte za neznale vyjadrovani .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|