View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 12:17 pm Post subject: |
|
|
jestli sem to správně pochopil tak servisní menu je to developer menu?A mužete mi prozradit kde se v něm nastaví kvalita a rychlost foťáku?  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 12:21 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | jestli sem to správně pochopil tak servisní menu je to developer menu?A mužete mi prozradit kde se v něm nastaví kvalita a rychlost foťáku?  |
U S65 nikde  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 12:48 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | jamaica wrote: | jestli sem to správně pochopil tak servisní menu je to developer menu?A mužete mi prozradit kde se v něm nastaví kvalita a rychlost foťáku?  |
U S65 nikde  |
Měl sem namysli podobné nastavení jako u S55,kde se po nastavení v servisnim menu ještě zlepšila kvalita fotek a rychlost foťáku.  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 12:54 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Krokodýl wrote: | jamaica wrote: | jestli sem to správně pochopil tak servisní menu je to developer menu?A mužete mi prozradit kde se v něm nastaví kvalita a rychlost foťáku?  |
U S65 nikde  |
Měl sem namysli podobné nastavení jako u S55,kde se po nastavení v servisnim menu ještě zlepšila kvalita fotek a rychlost foťáku.  |
Já vím, a pokud to tam někde je, tak na to nikdo zatím nepřišel, koumej. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 1:05 pm Post subject: |
|
|
Vzhůru do bezvědomí Asi tak nějak  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 1:14 pm Post subject: |
|
|
Na to, aby se servisní menu dalo na hotkey není potřeba žádnej program, stačí si vybrat tlačítko, zmáčknout ho, kliknout na Nastav. -> Develop. setup a je to  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 1:38 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Na to, aby se servisní menu dalo na hotkey není potřeba žádnej program, stačí si vybrat tlačítko, zmáčknout ho, kliknout na Nastav. -> Develop. setup a je to  |
No jo ale standartně tento příkaz u x65 v nabídce pro rychlou volbu není, jako mnoho dalších příkazů, potom nezbývá než použít DSE. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 1:44 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | pechi wrote: | Na to, aby se servisní menu dalo na hotkey není potřeba žádnej program, stačí si vybrat tlačítko, zmáčknout ho, kliknout na Nastav. -> Develop. setup a je to  |
No jo ale standartně tento příkaz u x65 v nabídce pro rychlou volbu není, jako mnoho dalších příkazů, potom nezbývá než použít DSE. |
Jakto že není? Já jsem to tak v pohodě nastavil, mám ho pod pětkou a žádnej program jsem na to nepoužil  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 2:42 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Krokodýl wrote: | pechi wrote: | Na to, aby se servisní menu dalo na hotkey není potřeba žádnej program, stačí si vybrat tlačítko, zmáčknout ho, kliknout na Nastav. -> Develop. setup a je to  |
No jo ale standartně tento příkaz u x65 v nabídce pro rychlou volbu není, jako mnoho dalších příkazů, potom nezbývá než použít DSE. |
Jakto že není? Já jsem to tak v pohodě nastavil, mám ho pod pětkou a žádnej program jsem na to nepoužil  |
Ale ty nemas telefon, kterej by v servisu vzali k reklamaci, ze ne? Nemohl to do nabidky pridat nejakej patch? Je mozny, ze by se to tam objevilo diky tomu patchi pro aktivovani servisniho menu, ne? Nebo kvuli nejakymu jinymu? _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 2:45 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Krokodýl wrote: | pechi wrote: | Na to, aby se servisní menu dalo na hotkey není potřeba žádnej program, stačí si vybrat tlačítko, zmáčknout ho, kliknout na Nastav. -> Develop. setup a je to  |
Jakto že není? Já jsem to tak v pohodě nastavil, mám ho pod pětkou a žádnej program jsem na to nepoužil  |
Seznam položek které jsou v nabídce je v jednom z bloků EEPROM, nějak se ti tam holt dostala, ale ani po aplikaci patche na servisní menu tam prostě není. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 2:46 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | pechi wrote: | Krokodýl wrote: | pechi wrote: | Na to, aby se servisní menu dalo na hotkey není potřeba žádnej program, stačí si vybrat tlačítko, zmáčknout ho, kliknout na Nastav. -> Develop. setup a je to  |
Ale ty nemas telefon, kterej by v servisu vzali k reklamaci, ze ne? Nemohl to do nabidky pridat nejakej patch? Je mozny, ze by se to tam objevilo diky tomu patchi pro aktivovani servisniho menu, ne? Nebo kvuli nejakymu jinymu? |
No tak to určitě nemám, poctivě ho tuním Samozřejmě že se to tam objevilo až po aplikaci toho patche, to je nad slunce jasný. Já jen říkám, že po aplikaci toho patche není už potřeba použít DSE nebo cokoliv jiného, toť vše. Asi jsme si nějak nerozuměli, já jen že tahle diskuze je celkem zamotaná a někoho ne moc pozorného by to mohlo zmást... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 2:48 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Seznam položek které jsou v nabídce je v jednom z bloků EEPROM, nějak se ti tam holt dostala, ale ani po aplikaci patche na servisní menu tam prostě není. |
No nějak asi ano, ale vzhledem k tomu že se tam objevila až po aplikaci toho patche, tak myslím že za to může on...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 2:56 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Krokodýl wrote: | Seznam položek které jsou v nabídce je v jednom z bloků EEPROM, nějak se ti tam holt dostala, ale ani po aplikaci patche na servisní menu tam prostě není. |
No nějak asi ano, ale vzhledem k tomu že se tam objevila až po aplikaci toho patche, tak myslím že za to může on...  |
No ale nevis to, co? No podle Krokodyla to ten patch pro DevMenu nedela.  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 2:58 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | pechi wrote: | Krokodýl wrote: | Seznam položek které jsou v nabídce je v jednom z bloků EEPROM, nějak se ti tam holt dostala, ale ani po aplikaci patche na servisní menu tam prostě není. |
No nějak asi ano, ale vzhledem k tomu že se tam objevila až po aplikaci toho patche, tak myslím že za to může on...  |
No ale nevis to, co? No podle Krokodyla to ten patch pro DevMenu nedela.  |
Tak jsem to prubnul, abyste neřekli. Odstranil jsem patch na servisní menu, položka zmizela. Nahrál jsem ho zpátky, a je tam zase...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 3:00 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: |
Tak jsem to prubnul, abyste neřekli. Odstranil jsem patch na servisní menu, položka zmizela. Nahrál jsem ho zpátky, a je tam zase...  |
Díky za test, velmi dobrý poznatek, ale nefungující pro M65. Ani po aplikaci patche na M65 se položka do nabídky nepřidá, musí se použít program DSE. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Last edited by Krokodýl on Mon Jan 03, 2005 3:01 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|