View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:18 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | oookoook wrote: | busch wrote: | oookoook wrote: | BEZY wrote: | busch> to se mi taky někdy stane, nechápu to. Asi nějaká chyba či co. |
Rekl bych, ze chyba je hlavne to, ze nas to necha natacet minutovy video. To podle me rozhodne u Siemensu nechteli, maj tam asi chybu ve fw...  |
Mám podzření, jestli to nebude podle toho, jaká je to scéna-> jak moc se dá zkomprimovat->nároky na místo...  |
Myslis jako ze by tam nejakej limit velikosti videa preci jenom byla a jak vam tam houstla atmosfera, hur se to kompprimovalo, takze mas kratsi video?  |
Tak nějak
Ne, zkoušel sem teď náročnou scénu(furt v pohybu) a jenom 30s, smazal sem to video a nahrál statickou a minuta... Ale při opakování pokusu obě scény minuta...tak nevím....  |
Asi podle toho, jakou má telefon náladu... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | busch> to se mi taky někdy stane, nechápu to. Asi nějaká chyba či co. |
Mně jednou nahrál jenom 4 vteřiny a to jsem měl místa dost. |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 4:42 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Orpheus wrote: | No hej, bodol by mozno neaky patch ktorym by sa dal zapnut a vypnut reproduktor v mobile a neako zo spodu napojit druhy ktory by hral miesto neho a bol by dobry na hudbu. (basy) |
No nekdo si za timhle ucelem kupuje headset... Pres ten se hudba poslouchat da. Kdyby reprak mel vlastni zesilovac, mozna by to slo - melo by to byt to samy, jako kdyz do walkmana zapojis repracky od pocitace... Teoreticky.  |
Hehe, já head-set mám, a to jsem ho nemusel ani kupovat - měl jsem ho v balení . Ty WAVy v nejlepší kvalitě už se přes něj dají v pohodě celkem kvalitně poslouchat. Anebo se to dá poslouchat normálně přes reprák telefonu, ale telefon musí být pod peřinou . Ale i bez té eřiny se to dá. |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 6:52 pm Post subject: |
|
|
Ja mozem na mojem S65 az 15min. ak chcem tak aj viac...
(nic v zlom chlapci)
Last edited by Orpheus on Sun Jan 02, 2005 8:52 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 7:00 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | oookoook wrote: | busch wrote: | oookoook wrote: | BEZY wrote: | busch> to se mi taky někdy stane, nechápu to. Asi nějaká chyba či co. |
Rekl bych, ze chyba je hlavne to, ze nas to necha natacet minutovy video. To podle me rozhodne u Siemensu nechteli, maj tam asi chybu ve fw...  |
Mám podzření, jestli to nebude podle toho, jaká je to scéna-> jak moc se dá zkomprimovat->nároky na místo...  |
Myslis jako ze by tam nejakej limit velikosti videa preci jenom byla a jak vam tam houstla atmosfera, hur se to kompprimovalo, takze mas kratsi video?  |
Tak nějak
Ne, zkoušel sem teď náročnou scénu(furt v pohybu) a jenom 30s, smazal sem to video a nahrál statickou a minuta... Ale při opakování pokusu obě scény minuta...tak nevím....  |
No jednoduse se da zjistit, jestli je tam ten limit velikosti - poidvej se na to 30s video, az zas nejaky bude, a pak na to minutovy, jestli jsou stejne velky... Nebo na ty dve minutovy, jestli jsou stejne velky. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 7:02 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Ja mozem na mojem S6 az 15min. ak chcem tak aj viac...
(nic v zlom chlapci) |
A opravdu tam muzes tolik nahrat nebo ti to jenom pise? Slysel jsem neco 2 mintach a 3 sekundach jako nejdelsim moznym case videa... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 7:03 pm Post subject: |
|
|
Nene, nahral som 20minutove na mmc kartu. |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 7:12 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Ja mozem na mojem S6 az 15min. ak chcem tak aj viac...
(nic v zlom chlapci) |
A já myslel, že Siemens S6 neumí ani fotit
(Sorry, tohle jsem si nemohl odpustit .) |
|
Back to top |
|
 |
Fenix-182 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 8:02 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Orpheus wrote: | Ja mozem na mojem S6 az 15min. ak chcem tak aj viac...
(nic v zlom chlapci) |
Jo Siemens S6 me tu lezi doma a je to jeden z prvnich siemensu co snad byly, giganticka cihla s malym displayem a velkym zbytkem.
Leda ze by se kluk upsal
Kazdopadne dalsi veci co sem nasel na te CX65 ten joystick me pri zmacknuti pokazde nefunguje, musim vic zabrat, hlavni problem je to u foceni.
A koupil sem si kabel a natahl tam midi a to je fakt silenej zvuk, dokonce horsi nez sem cekal .
Treti dotaz v cem mam prehrat .3gp format co z toho vyleze ? _________________ PunkRock 4Ever 182!!!
Nokia 3310 > Sagem MC 912 > Siemens A50 > Nokia 5510 > Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 8:53 pm Post subject: |
|
|
Sorac, S6 je pekna hovadina. Myslel som S65. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 11:31 am Post subject: |
|
|
Fenix-182 wrote: | Treti dotaz v cem mam prehrat .3gp format co z toho vyleze ? |
Quick Time 6 _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 3:25 pm Post subject: |
|
|
Fenix-182 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Orpheus wrote: | Ja mozem na mojem S6 az 15min. ak chcem tak aj viac...
(nic v zlom chlapci) |
Jo Siemens S6 me tu lezi doma a je to jeden z prvnich siemensu co snad byly, giganticka cihla s malym displayem a velkym zbytkem.
Leda ze by se kluk upsal
Kazdopadne dalsi veci co sem nasel na te CX65 ten joystick me pri zmacknuti pokazde nefunguje, musim vic zabrat, hlavni problem je to u foceni.
A koupil sem si kabel a natahl tam midi a to je fakt silenej zvuk, dokonce horsi nez sem cekal .
Treti dotaz v cem mam prehrat .3gp format co z toho vyleze ? |
To je pravda i M55 hraje líp. A s tim joyslikem je to všude,ale dá se nato za chvíli zvyknout,tačí jen pořádně mačkat. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|