View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:16 pm Post subject: Re: Blbá otázka začátečníka. |
|
|
koscik wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | koscik wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Master1 wrote: | blind wrote: | Jak zjistím kolik mám volnyho místa v paměti cx65????Díky  |
menu->vlastní soubory->možnosti->jednotka-info a příště hledej!!! |
Ále, v klidu - berme ohled na začátečníka . |
Zacatecnikovi kterej jedna slusne a dokaze formulovat svoji otazku tak aby ji ostatni pochopili poradim vzdycky rad. 8) |
Přesně tak. Někdy ta otázka ale formulovat nejde (že jo, Dieg0 ) . |
ja to nechtel rict nahlas  |
Zato já jsem to rozbalil na plný pecky . Tohle už je ale OT, tak pšššt . |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:25 pm Post subject: Re: Blbá otázka začátečníka. |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | koscik wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | koscik wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Master1 wrote: | blind wrote: | Jak zjistím kolik mám volnyho místa v paměti cx65????Díky  |
menu->vlastní soubory->možnosti->jednotka-info a příště hledej!!! |
Ále, v klidu - berme ohled na začátečníka . |
Zacatecnikovi kterej jedna slusne a dokaze formulovat svoji otazku tak aby ji ostatni pochopili poradim vzdycky rad. 8) |
Přesně tak. Někdy ta otázka ale formulovat nejde (že jo, Dieg0 ) . |
ja to nechtel rict nahlas  |
Zato já jsem to rozbalil na plný pecky . Tohle už je ale OT, tak pšššt . |
Ja vas tu na SM moc nechapu ponektere povez mi priklad.Mozna to byla ptakovina co jsem rekl ale kdyz krokodyl nepochopi todle ptal jsem se ho : Prosim te mam v telefonu neorigos soubor ktery ma 6628kb ale chcem tam dat original protoze jdu do orange.Ale ten co mam v telefonu se neda vymazat.Co s tim? : Je na tom neco nezrozumitelne? nadal mi ze se nevim vyjadrovat.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

19990.28 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:29 pm Post subject: |
|
|
Zato ja jsem se ptal na neco kdyz jsem byl zacatecnik a vraveli ste mi "hledej ve foru" potom "to nevis" potom " " potom "preco sa na to pitas ved hladaj uplne vsade" atd.Co ja som od macochy abo co?Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:33 pm Post subject: |
|
|
Vsechny tvoje prispevky nemaji hlavu ani patu... Proc pises kolik ma ten soubor kdyz nenapises jeho nazev? A co ti to vypisuje za chybu? Proc tohle nenapises... nehlede k tomu ze si to clovek musi precist aspon 2x aby pochopil tvoje myslenkovy pochody kdyz si to psal... Prijde mi to, neuraz se, jako kdyz to pise nejakej Pepicek ze sedmy tridy... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

19990.28 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
Jsem z tridy osmy a aj tak vam nazov takej velikej prd pomuze.A proc urazis? EDIT:// Udelal jsem ti neco?/ Napriklad takej Ex_Bill ,Bezy ,Mr.Hahn me pochopi a je jich jeste dost hanni tez.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:40 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Jsem z tridy osmy a aj tak vam nazov takej velikej prd pomuze.A proc urazis?Udelal jsem ti neco.Napriklad takej Ex_Bill ,Bezy ,Mr.Hahn me pochopi a je jich jeste dost hanni tez.Dieg0 |
Nic proti tobe,ale ty ses fakt exot Uz je tu brutalni OT,tak jsem zvedavy,kdy to tu locknou  _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

19990.28 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:41 pm Post subject: |
|
|
Womanizer wrote: | Dieg0 wrote: | Jsem z tridy osmy a aj tak vam nazov takej velikej prd pomuze.A proc urazis?Udelal jsem ti neco.Napriklad takej Ex_Bill ,Bezy ,Mr.Hahn me pochopi a je jich jeste dost hanni tez.Dieg0 |
Nic proti tobe,ale ty ses fakt exot Uz je tu brutalni OT,tak jsem zvedavy,kdy to tu locknou  | Diki moc!!!Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:42 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Jsem z tridy osmy a aj tak vam nazov takej velikej prd pomuze.A proc urazis? EDIT:// Udelal jsem ti neco?/ Napriklad takej Ex_Bill ,Bezy ,Mr.Hahn me pochopi a je jich jeste dost hanni tez.Dieg0 |
IMHO už tě nechápe nikdo...
A locknou to tady zodpovědné osoby hned,jak to uvidí  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 1:17 pm Post subject: |
|
|
Uvideli..zamkli  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |