View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
No11 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 2:20 pm Post subject: HTTP profil |
|
|
Neexistuje náhodou nějaký soft na upravu HTTP profilu na C65. Mam CT65 a ty profily, ktere tam byli od T-MOB nejdou smazat ani upravit. Dělá mi to docela problem, protože mam standartně nastaven jinný(vlastní) profil, ale když nemam zaple GPRS a stlačí se mi tlačítko pro Internet začne to vytáčet CSD... , vím blokování, tlačítek, zaple GPRS ale musí to jít i bez toho--- _________________ mot m3888=>mot t2288R => N3310=>N3330=>N3410=>N6310i =>CT65 fw12, FW25,Clear T-mobile, FW33,=>M65 FW12,FW25 patched,FW33 patched, FW41 patched, FW 43 PAtched |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:51 am Post subject: Re: HTTP profil |
|
|
No11 wrote: | Neexistuje náhodou nějaký soft na upravu HTTP profilu na C65. Mam CT65 a ty profily, ktere tam byli od T-MOB nejdou smazat ani upravit. Dělá mi to docela problem, protože mam standartně nastaven jinný(vlastní) profil, ale když nemam zaple GPRS a stlačí se mi tlačítko pro Internet začne to vytáčet CSD... , vím blokování, tlačítek, zaple GPRS ale musí to jít i bez toho--- |
Nevím rteda proč by neměl jít smazat či změnit, ale zkus teda přehrát bloky EEPROM úplně čistýi dle tohoto návodu a dej si tam pouze své nastavení. http://www.siemensmania.cz/content.php?id=225 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
No11 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
nejde to pravděpodsobně smazat protože jde o C(T-Mobile)65... maj tam ta svá loga a profili a ... _________________ mot m3888=>mot t2288R => N3310=>N3330=>N3410=>N6310i =>CT65 fw12, FW25,Clear T-mobile, FW33,=>M65 FW12,FW25 patched,FW33 patched, FW41 patched, FW 43 PAtched |
|
Back to top |
|
 |
Prusa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 4:33 pm Post subject: Re: HTTP profil |
|
|
No11 wrote: | Neexistuje náhodou nějaký soft na upravu HTTP profilu na C65. Mam CT65 a ty profily, ktere tam byli od T-MOB nejdou smazat ani upravit. Dělá mi to docela problem, protože mam standartně nastaven jinný(vlastní) profil, ale když nemam zaple GPRS a stlačí se mi tlačítko pro Internet začne to vytáčet CSD... , vím blokování, tlačítek, zaple GPRS ale musí to jít i bez toho--- |
Koupil jsem také CT65 a opravdu nejde upravit již nastavené profily, ale jde přidat do prázdných svoje nastavení. Tak jsem tam dal nastavení jen pro GPRS, CDS jsem nechal prázné a dokud není zapnuto GPRS tak se ani omylem člověk nepřipojí na WAP.
Psal jsem tu už začátkem prosince, jestli to jde předělat na C65, ale nemám odvahu to zničit, když to byl dárek , na pokusy mám svou CX65. _________________ Philips Fizz -> ....... -> Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
Prusa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 4:33 pm Post subject: Re: HTTP profil |
|
|
Koupil jsem také CT65 a opravdu nejde upravit již nastavené profily, ale jde přidat do prázdných svoje nastavení. Tak jsem tam dal nastavení jen pro GPRS, CDS jsem nechal prázné a dokud není zapnuto GPRS tak se ani omylem člověk nepřipojí na WAP.
Psal jsem tu už začátkem prosince, jestli to jde předělat na C65, ale nemám odvahu to zničit, když to byl dárek , na pokusy mám svou CX65. _________________ Philips Fizz -> ....... -> Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|