clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CX65 firmware 36

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CX65 firmware 36
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 4:27 pm    Post subject: HOTOVO Reply with quote

TAK UŽ MAM TEN LP. JEŠTĚ NEVIM JESTLI FUNGUJE, TEĎ MUSIM PRYČ, ALE AŽ SE VRÁTIM TAK TO TESTNU

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 4:50 pm    Post subject: Reply with quote

big wrote:
Dnes jsem jel náhodou přes Brno a stavil jsem se v servisu Siemense pro nahrátí fw. Údajně mají (na M65) jen 16 a je to něco jiného, než co je k sehnání na internetu. To z internetu je prý jen nějaká kosmetická úprava, zatím co ten servisní je komlet nová instalace, která trvá dvě hodiny a vymaže všechno z telefonu. Ten "originál Siemenes" fw z internetu prý nesmí nahrávat, viz. výše. To je další vizitka Siemensu, jestli ten mladý usměvavý muž nekecal. Víte o tom někdo něco podstatného? Každopádně by to mohl být ten důvod, proč někomu některý fw jede a někdo má problémy - podle "servisního" základu.

Jde proste o to, ze do telefonu nahrajou novej FFS - obsah slozek a vyresetujou ho do tovarniho nastaveni. Podivej se na tenhle topic:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3266&highlight=ffs

Download.com
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 4:58 pm    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:
Tak teď sem přišel na něco moc zajímavýho. Když dáte*#06# a více, tak máte pod acc.: nové položky, mezi nimi je jedna zvaná patch. Zajímalo by mě, co znamená Think Počet patchů v telefonu to nebude, zkusil jsem jeden odstranit a pořád tam mam číslo 28. Think

by Stefi: Ja tam mam
RegDSP1:
EELITE
RegDSP2:
Patch: 28 / Audio: 6
RegDSP3:
ROM

To je celkovy vypis, mas to taky tak?
Back to top
View user's profile Send private message
hans
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 5:23 pm    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:
Takže rozebráno A kdo se nám do toho bude motat, tak dostane na butku Dancing

Boudo, budko, boudičko...
Sorry, jen mi to nedalo. Pracujte pilně pašáci, potřebujeme patche.
Back to top
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 5:58 pm    Post subject: Re: HOTOVO Reply with quote

BEZY wrote:
TAK UŽ MAM TEN LP. JEŠTĚ NEVIM JESTLI FUNGUJE, TEĎ MUSIM PRYČ, ALE AŽ SE VRÁTIM TAK TO TESTNU

Super! Potom by si mi mohol PMnut jak to spravit a ja by som skusil slovencinu alebo ty ak sa ti chce.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

Tak sem skončil Odbouch sem si mobil tak, že ani nepípne Crying or Very sad A navíc nemam plnou baterku abych nahrál FF, takže musim počkat do zítra.
Ale už asi vim kde sem udělal chybu, takže pokud dám zítra mobil d kopy, tak testnu ten LP.
Krokodýl> chyba byla ta, že sem ve V-klay u offsetu nechal samý nuly. Kam ho mam zapsat? Nebo aspoň jak zjistim adresu?

Back to top
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 7:00 pm    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:
Tak sem skončil Odbouch sem si mobil tak, že ani nepípne Crying or Very sad A navíc nemam plnou baterku abych nahrál FF, takže musim počkat do zítra.
Ale už asi vim kde sem udělal chybu, takže pokud dám zítra mobil d kopy, tak testnu ten LP.
Krokodýl> chyba byla ta, že sem ve V-klay u offsetu nechal samý nuly. Kam ho mam zapsat? Nebo aspoň jak zjistim adresu?

Blbe, dufam ze sa to dajako podari dat spat...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
maskot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 7:02 pm    Post subject: Reply with quote

Moje zhotnotenie fw36 po par dnoch pouzivania: Telefon pada viac ako s fw25 (najma blbne wape a obcas sa na 2 sekundy uplne zasekne); pripomienky v kalendari sa spravaju divne-ked nejaku zmeskate, po pozreti v inboxe ukaze po kliknuti na zmeskanu pripomienku datum: 00.00.0000 a cas 00:00, takze aj napriek niektorym vylepseniam rozmyslam o fw25 Sad
Download.com
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 7:19 pm    Post subject: Reply with quote

maskot wrote:
Moje zhotnotenie fw36 po par dnoch pouzivania: Telefon pada viac ako s fw25 (najma blbne wape a obcas sa na 2 sekundy uplne zasekne); pripomienky v kalendari sa spravaju divne-ked nejaku zmeskate, po pozreti v inboxe ukaze po kliknuti na zmeskanu pripomienku datum: 00.00.0000 a cas 00:00, takze aj napriek niektorym vylepseniam rozmyslam o fw25 Sad

By stefi: Me nespadnul vubec a to jsem mel vsechny FW od 12(teda, jestli se nepocita to, kdyz my na tvrdo vypne pri temer nulove batere s pouzitim GPRS, s kterym zrovna prenasim data).
Back to top
slideman
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 8:27 pm    Post subject: Reply with quote

Ve FW32 jsou chyby. Testoval jsem jej pořádně a chyby jsem nalezl. Např. v registru hovorů. Telefon se občas kousne a u mě je i chyba s přijímáním JAD souborů po IrDA..

NYNÍ SIEMENS SX1(v opravě), takže záložák MT50
Back to top
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 8:57 pm    Post subject: Reply with quote

Umm, FW 32? To kde si zohnal? So mnad blazon?
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 10:43 am    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:

Ježíš chyba největší!!!!!! Nahrát zpět ho musíš stejným způsobem jak jsi ho získal!!!! Vždyť jsem ti to psal. Musíš ho nahrát přes Smelter do zálohy FF. Název xx.lgp se musí rovnat názvu xx.bin zálohy fullflash. Pokud budu ještě na ICQ ozvi se.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:07 am    Post subject: Reply with quote

Krokodýl> ahá Brick wall Super, dík. Teď sem ve škole, ale až přijdu domu tak to udělám. To bude kopec

Back to top
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

Zdarex lidi, tak už mě ty CX65ky s firmama pěkně s*rou a určitě nejsem jedinej :/ Mám dotaz na Krokouše (Krokodýl Smile a Hanniho... Když mám CX65, kde byl původní FW05, tak jakej mám zvolit postup update firmwaru? Nevim, ale zdá se mi, že to nebude jako u všech ostatních Siemensů, co jsem měl dosud (C35, S35, MT50, C55, ME45 a M55), kde stačilo jen updatnout firm oficiálním/neoficiálním updatem a bylo hotovo:/ Můj dotaz je tedy jasný. Jaké updaty mám použít (tj. oficiální, neoficiální - WinSwUp, update FFS... popř. jejich kombinace např. nejdřív WinSwUp a potom použít stejnou verzi FW ale oficiální...)? Jinak nechci, abyste si mysleli, že jsem trouba typu "jak se instalují java hry" nebo "jak flešnu mobil V-Klayem" Wink Ale co přišli x65ky, tak už si přestávám bejt jistej vším, co jde kolem firmwarů Sad Teda krom toho mizernýho kabelu, kterej je v podstatě jen obyč kabel na x35/x45 Wink
PS: předem díky za vyčerpávající odpověď na mou vyčerpávající/fórum-možná-zbytečně-zahlcující otázku wink Smile
...jestli v tom nebudu mít brzo jasno, tak asi skočím do zdi Brick wall nebo tak něco... Confused

View user's profile Send private message Send e-mail
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 7:25 am    Post subject: Reply with quote

No, myslim ze by si mohol dat FW16WS a potom FW25 alebo rovno na FW25.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Page 8 of 11

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum