View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spachal (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:22 pm Post subject: S65 - drzak do auta |
|
|
Zdar, stale marne hledam prislusenstvi k S65, rad bych koupil 'hloupy' mechanicky drzak do auta .. Zadna tezka ani lehka sada, proste a jen obycejnej drzak ;) ..
Mate nekdo nejaky tip? Ale prosim ne 'aktivni prvky', pri me rychlosti vymen telefonu to je jinak zbytecna investice ..
Dik za info! |
|
Back to top |
|
 |
TomK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 4:08 pm Post subject: |
|
|
Ja jsem si poridil originalni drzak HMH-670. Ma to sice antenni kabel, ale ten jsem zlikvidoval vcetne antenniho konektoru. Montuje se to na montazni desku klasickych HF (musi se koupit zvlast). K tomu mam BT osobni handsfree Jabra a je to prijatelne. Celkove me to vyslo asi na 800 Kc (neocitaje Jabru, tu jsem zdedil po S55). _________________ N5110 -> N7110 -> S45(i) -> S55 -> S65 |
|
Back to top |
|
 |
spachal (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 10:41 pm Post subject: |
|
|
Dik moc za info, uz jsem to s dani nasel i za 600Kc, ale i tak mi to prijde na kus platu hodne .. pockam jeste zda s necim podobnym neprijdou na trh neoriginalni vyrobci a pokud ne, co se da delat ..
Zajimave je, ze jsem to puvodne na webu Siemensu vubec nenasel, asi blbe hledam .. |
|
Back to top |
|
 |
Milan M65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 9:12 pm Post subject: |
|
|
Já sem si objednal u nás v Lípě držák origo siemens za 400 kč.Byl teda na M65 ale na S si mislim nebude dražší.Horší je to z montáží,je dělanej pěkně blbě neni na něm žádnej kloub jenom rovná podložka, tak se nemusí hodit do každýho auta.Já to řešim už 14 dní a furt sem na nic nepřišel Asi si budu muset koupit jiný auto  _________________ S75 Piano black - FW35 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|