clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CFX65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CFX65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nicolas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 2:42 pm    Post subject: CFX65 Reply with quote

Čau lidi, koupil sem mladé tohle¨super véčko od siemensu, ale aby bylo opravdu cool chce to pár úprav. Sám mám CX65 a tam je tuna možností jak telefon upravit k obrazu svému, ale tenhle novej foun je nějakej netečnej. Nejdou měnit témata (jen barevný schéma) ani animace a tak. Pozadí co je standardně v mobilu je naprosto otřesný a nedá se přes to přečíst text. Pozadí co je pod operátorem změnit jde ale pod menu ani omylem Sad( pls nevíte někdo jak na to?
Back to top
View user's profile Send private message
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 6:08 pm    Post subject: Re: CFX65 Reply with quote

Nicolas wrote:
Čau lidi, koupil sem mladé tohle¨super véčko od siemensu, ale aby bylo opravdu cool chce to pár úprav. Sám mám CX65 a tam je tuna možností jak telefon upravit k obrazu svému, ale tenhle novej foun je nějakej netečnej. Nejdou měnit témata (jen barevný schéma) ani animace a tak. Pozadí co je standardně v mobilu je naprosto otřesný a nedá se přes to přečíst text. Pozadí co je pod operátorem změnit jde ale pod menu ani omylem Sad( pls nevíte někdo jak na to?

Tenhle telefon je čerstvej, tak na něj žádný patche nejsou, ale asi ani nikdy nebudou, protože to nejspíš není čistokrevný Siemens.

Když máš v mobilu obrázky a dáš u nějakého otevřeného obrázku Možnosti, není tam volba, že to chceš nastavit jako tapetu??? Kde vůbec jsi ho koupil?
Back to top
Nicolas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 7:52 pm    Post subject: Reply with quote

:-)) no koupil sem ho u nás v Brně v nejmenovanym kšeftě s mobilama. Není sice s originálním záručákem, ale čert to vem. Je dotaženej z Německa a ma českej firmware. Systém souborů vypadá podobně, ale jistý změny samozřejmě jsou. Adresář "themes" není vůbec a mobil ani neumípracovat se souborem sdt nemo scs. Formát wavu je třeba jinej než u mýho CX65, takže sem musel všechny zvuky předělávat :-(.
Tapeta se nastavit dá, ale při přechodu do menu se změní na ten původní hnusnej obrázek co tam byl Crying or Very sad
Jedinou větší výhradu kterou k němu mám je display (chtělo by to trochu jasnější barvy a lepší kontrast- možná je to jen firmwarem a až bude ofic bude to lepší) Bejt to mobil pro mě tak ho nechci ale manželka stejně nějakou kvalitu moc nepozná takže je to fuk.
Kdybys nějakej soft vyšťoural dej vědět.
Back to top
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 8:17 pm    Post subject: Re: CFX65 Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:
Tenhle telefon je čerstvej, tak na něj žádný patche nejsou, ale asi ani nikdy nebudou, protože to nejspíš není čistokrevný Siemens.

Když máš v mobilu obrázky a dáš u nějakého otevřeného obrázku Možnosti, není tam volba, že to chceš nastavit jako tapetu??? Kde vůbec jsi ho koupil?

No nevim, CFXko myslim že už čistokrevný je. Ruku do ohně bych nedal, ale celkově mi hodně připomíná Siemens Think

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
budik01
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 11:24 pm    Post subject: Re: CFX65 Reply with quote

BEZY wrote:
Mr. Hahn alias ConPower wrote:

No nevim, CFXko myslim že už čistokrevný je. Ruku do ohně bych nedal, ale celkově mi hodně připomíná Siemens Think

Vim 100% ye cistokrevne neni..je to OEM produkt..stejne jako C62,jenom od jineho vyrobce..

Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 6:58 pm    Post subject: Reply with quote

Nicolas wrote:
:-)) no koupil sem ho u nás v Brně v nejmenovanym kšeftě s mobilama. Není sice s originálním záručákem, ale čert to vem. Je dotaženej z Německa a ma českej firmware. Systém souborů vypadá podobně, ale jistý změny samozřejmě jsou. Adresář "themes" není vůbec a mobil ani neumípracovat se souborem sdt nemo scs. Formát wavu je třeba jinej než u mýho CX65, takže sem musel všechny zvuky předělávat :-(.
Tapeta se nastavit dá, ale při přechodu do menu se změní na ten původní hnusnej obrázek co tam byl Crying or Very sad
Jedinou větší výhradu kterou k němu mám je display (chtělo by to trochu jasnější barvy a lepší kontrast- možná je to jen firmwarem a až bude ofic bude to lepší) Bejt to mobil pro mě tak ho nechci ale manželka stejně nějakou kvalitu moc nepozná takže je to fuk.
Kdybys nějakej soft vyšťoural dej vědět.

Sorry, myslel jsem, jestli jsi ho koupil od operátora nebo jako neblokovaný.
Back to top
Nicolas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 11:51 pm    Post subject: Reply with quote

Jo jasně, že neblokovaný :-)))
Jinak kdyby ještě někdo podobně jako já zkoušel udělat něco s těma zas.anejma motýlkama na pozatí (ne jako tapeta na pozadí s operátorem), tak zatím bohužel. OD tools se na CFX nechytaj. Tenhle mobil má jinou struktůru adresářů. Jako je na CX65 adresář DATA, tady jsou na stejné úrovni adresáře Sounds, skins (bohužel ale jen soubory *.col) java atd. V jedné zahraniční diskuzi sem našel taky jednoho človíčka a taky nevěděl :-((. PLS lidi help. Už sem strávil celej den hledáním něčeho užitečnýho ale furt nic :-( jestli někdo umíte Rusky nebo dobře německy pokuste se někde něco vyšťourat sím sím.
Back to top
budik01
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

Zadny operator u nas ho nenabizi a pravdepodobne ani nebude..I kdyz Eurotelu se hodne libil,jenze zapracovala lobby Samsung a Nokia a prd...
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum