View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tomca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:26 pm Post subject: Re: nový firmware |
|
|
já mám C65, kabel 510, všechno přes něj jde, jen fw, ne. Poraďte. Telefon proste nmeůže najít, myslím že chyba je tom, že hledá COM a DCA má jen USB, takže já ten mobil strkám od USB. Prostě ten novej fw.exe hledá com, já to mám v uSB. Poradíte někdo? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:59 pm Post subject: Re: nový firmware |
|
|
tomca wrote: | já mám C65, kabel 510, všechno přes něj jde, jen fw, ne. Poraďte. Telefon proste nmeůže najít, myslím že chyba je tom, že hledá COM a DCA má jen USB, takže já ten mobil strkám od USB. Prostě ten novej fw.exe hledá com, já to mám v uSB. Poradíte někdo? |
Na CD ktore si dostala je driver ktory ti priradi nejaky COM na ten kabel (pozri si to v spravcovi zariadeni). _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:00 pm Post subject: Re: nový firmware |
|
|
tomca wrote: | já mám C65, kabel 510, všechno přes něj jde, jen fw, ne. Poraďte. Telefon proste nmeůže najít, myslím že chyba je tom, že hledá COM a DCA má jen USB, takže já ten mobil strkám od USB. Prostě ten novej fw.exe hledá com, já to mám v uSB. Poradíte někdo? |
Trochu zvláštne ale ako ho máš potom nainštalovaný? Veď pre kábel sa obsadí jeden z COMov napr. u mňa vo W98 je na COM3 ale XP si ho hodili na COM4. A upgrade FW prebehlo bez problemov ale pozor spúšťať ho po reštarte Windows, možno ti to nejde lebo ostal bloknutý COM. Aj mne to prvýkrát urobilo a následne po reštarte už v pohode frčal update. Apropo ake Windows používaš? _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|