View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:44 pm Post subject: Re: Dotaz |
|
|
david.sedivy wrote: | Tak jak to teda je ??? Už z toho mám hlavu v pejru !!!
Tak kterej tenFW je vlastně nejlepší ???
05, 08, 09, 12, 16, 25 nebo 36 ???
Tak už se přece dohodněte.
Já mám FW 09.
Čudus Šeďa |
Zapoměl si na 14ku. Jelikož sem 09 nikdy neměl, tak bych řekl, že 25 _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Stefi věrný diskusník

Joined: 16 Sep 2004 Posts: 468 Location: Slavičín (prdel cca 35km od Zlina)
2061.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:51 pm Post subject: |
|
|
Mozna je to vrozporu s priruckou SM fora. Ale muj dotaz byt hloupy asi rehlednut, tak jeste jednou:
Quote: | Osvetli mi pls nekdo pojem FFS, nejak jsem ho zatim nepotreboval k zivotu, takze nevim co znamena. Dik
|
_________________ Zadny uceny z nebe nespadl
N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25 |
|
Back to top |
|
 |
Stefi věrný diskusník

Joined: 16 Sep 2004 Posts: 468 Location: Slavičín (prdel cca 35km od Zlina)
2061.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 5:03 pm Post subject: Re: Dotaz |
|
|
BEZY wrote: | david.sedivy wrote: | Tak jak to teda je ??? Už z toho mám hlavu v pejru !!!
Tak kterej tenFW je vlastně nejlepší ???
05, 08, 09, 12, 16, 25 nebo 36 ???
Tak už se přece dohodněte.
Já mám FW 09.
Čudus Šeďa |
Zapoměl si na 14ku. Jelikož sem 09 nikdy neměl, tak bych řekl, že 25 |
Nikdy jsem fw9 nemel, ale uz proto ze nema opravedou hlasitost upozorneni na vybitou baterku pri teplefonovani. Tak bych si raci upgradoval na fw25, a navic je tam 3D java, i kdyz nejstabilnejsi je asi 16fw, alespon na nej nikdo nenadaval(co vim ). _________________ Zadny uceny z nebe nespadl
N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25 |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
Odporucam FW25 |
|
Back to top |
|
 |
Petroubek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
Mám takovej hloupej dotaz. Fullflash se staršími FW nemám, tak bych se chtěl zeptat, jestli můžu přehrát nynější FW25 na jakýkoli starší (popř. opět 25) FW a telefonu se nic nestane. Nebo musím nejprve nahrát Winswup FW16 a potom teprve nahrát jakýkoli FW. Prostě bych potřeboval vědět, jakým způsobem se můžu vrátit ke staršímu FW, aniž bych telefon nějak poškodil a přišel o záruku. Díky za odpověď _________________ Mlč a nic se ti nestane! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:11 pm Post subject: |
|
|
Petroubek wrote: | Mám takovej hloupej dotaz. Fullflash se staršími FW nemám, tak bych se chtěl zeptat, jestli můžu přehrát nynější FW25 na jakýkoli starší (popř. opět 25) FW a telefonu se nic nestane. Nebo musím nejprve nahrát Winswup FW16 a potom teprve nahrát jakýkoli FW. Prostě bych potřeboval vědět, jakým způsobem se můžu vrátit ke staršímu FW, aniž bych telefon nějak poškodil a přišel o záruku. Díky za odpověď |
Jediná možnost je přes winswup. Ofic. FW downgradovat nejde _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
Petroubek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:23 pm Post subject: |
|
|
A po winswupu už si můžu dát jakýkoli oficiální FW. To jsem chtěl slyžet. Díky BEZY _________________ Mlč a nic se ti nestane! |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
NEJLEPŠÍ JE ZATIM FW08 !!! pokud životně nutně nepotřebujete 3D javu. Všechny ostatní (i FW14) jsou více nebo méně pomalejší ať se jedná o jakékoliv funkce (vyjma javy - ta může být rychlejší) a obsahují chyby, se kterými se bezpečně setkáte i při běžném používání. Co se týče FW09, aspoň co vím, je to trochu domršenej FW08 (je tam nějaká chyba s javou... nevim přesně jaká protože jsem FW09 neměl a ani ho nedoporučuju nejen proto, že je neoficiální). Jinak problém taky je, že pokud jste v telefonu měli při koupi FW vyšší než 08 tak už tam FW08 nedostanete (aspoň ne standartní cestou, ale možná fullflashem by to šlo). Všechny FW vyšší než 08 (krom 09 tj. 12, 14, 16, 25) jsem testoval týden (myslím, co se týče standartního průměrného uživatelského používání) a nakonec jsem zase přešel na FW08. Kolikrát jsem se zkoušel přemoct a dát si třeba FW25 abych měl tu 3D javu, ale po týdnu mě ten FW tak nas*al, že jsem ho se slzou v oku (a se zatnutou pěstí) přemazal firmwarem 08:/ _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 5:43 pm Post subject: |
|
|
Co kdybysme všichni napsali siemensu, že se nám "nelíbí" jaký dělaj firmwary do našich CX65tek, na který jsme si poctivě a tvrdě (někteří vydělali svejma rukama (jo někteří ? Když napíše jen pár lidí, tak to nemá cenu, ale kdyby se to hodilo na jiný fóra, tak by jim mohlo napsat víc lidí a Siemensy by s těma firmama začli něco dělat, co řikáte? Byl by to třeba ustálenej dopis, kde by každej napsal jenom svý jméno a text by zůstal stejnej. Samozřemě by nešlo o nějaký urážení a nadávky Siemensu, což by spíš celou věc bojkotovalo, ale myslím slušnej dopis od nespokojených zákazníku;) Co vy na to? Kdyžtak to sepíšu _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | Co kdybysme všichni napsali siemensu, že se nám "nelíbí" jaký dělaj firmwary do našich CX65tek, na který jsme si poctivě a tvrdě (někteří vydělali svejma rukama (jo někteří ? Když napíše jen pár lidí, tak to nemá cenu, ale kdyby se to hodilo na jiný fóra, tak by jim mohlo napsat víc lidí a Siemensy by s těma firmama začli něco dělat, co řikáte? Byl by to třeba ustálenej dopis, kde by každej napsal jenom svý jméno a text by zůstal stejnej. Samozřemě by nešlo o nějaký urážení a nadávky Siemensu, což by spíš celou věc bojkotovalo, ale myslím slušnej dopis od nespokojených zákazníku;) Co vy na to? Kdyžtak to sepíšu |
Tohle ani tak nezáleží na nás (zákaznících) ale spíš přímo na Siemensu. Byl bych třeba pro, kdyby nám sám Siemens dal nějakej podnět, že by za informace o novym FW byl vděčnej. Pak by stačilo založit nějaký vlákno, který by bylo třeba jen pro registrovaný (kvůli OT) a kam by se psali poznatky o novejch FW-o spokojenosti, chybách, porovnání se staršíma FW. Ale jak říkám, pokud Siemens nebude chtít, tak to nemá cenu. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 6:13 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | bkf.1 wrote: | Co kdybysme všichni napsali siemensu, že se nám "nelíbí" jaký dělaj firmwary do našich CX65tek, na který jsme si poctivě a tvrdě (někteří vydělali svejma rukama (jo někteří ? Když napíše jen pár lidí, tak to nemá cenu, ale kdyby se to hodilo na jiný fóra, tak by jim mohlo napsat víc lidí a Siemensy by s těma firmama začli něco dělat, co řikáte? Byl by to třeba ustálenej dopis, kde by každej napsal jenom svý jméno a text by zůstal stejnej. Samozřemě by nešlo o nějaký urážení a nadávky Siemensu, což by spíš celou věc bojkotovalo, ale myslím slušnej dopis od nespokojených zákazníku;) Co vy na to? Kdyžtak to sepíšu |
Tohle ani tak nezáleží na nás (zákaznících) ale spíš přímo na Siemensu. Byl bych třeba pro, kdyby nám sám Siemens dal nějakej podnět, že by za informace o novym FW byl vděčnej. Pak by stačilo založit nějaký vlákno, který by bylo třeba jen pro registrovaný (kvůli OT) a kam by se psali poznatky o novejch FW-o spokojenosti, chybách, porovnání se staršíma FW. Ale jak říkám, pokud Siemens nebude chtít, tak to nemá cenu. |
Jo tohle jsem zkoušel jim napsat jestli by nechtěli udělat něco jak mají Erici (tj. wishlist zákazníků atd.). Jenže oni si chtějí hrát na svým písečku ani nechtěl slyšet jak by mohli vylepšit "kyblík" a "lopatku" aby byly lepší "bábovky" To je jinak ale celkově k tvorbě firmwarů (myslím ty wishlisty atd.). Já se bavim (zatim) jen o FW k CX65. Když jim přijde dostatečnej počet takových "děkovných" dopisů, tak to určitě zabere a oni na to vyřadí víc lidí, aby měli od nás pokoj. Hlavně by to chtělo lidi, co v takových situacích nerazí heslo "nic nemá smysl zkoušet". Nevim udělám tu stránku, třeba si lidi řeknou "tak to pošlu... když to vyjde tak supr, když ne tak mi ruka neupadne ani nebudu v komatu tři týdny z vyčerpání po pár kliknutí myší..."  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 27 Sep 2004 Posts: 460 Location: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 6:55 am Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | NEJLEPŠÍ JE ZATIM FW08 !!! pokud životně nutně nepotřebujete 3D javu. Všechny ostatní (i FW14) jsou více nebo méně pomalejší ať se jedná o jakékoliv funkce (vyjma javy - ta může být rychlejší) a obsahují chyby, se kterými se bezpečně setkáte i při běžném používání. Co se týče FW09, aspoň co vím, je to trochu domršenej FW08 (je tam nějaká chyba s javou... nevim přesně jaká protože jsem FW09 neměl a ani ho nedoporučuju nejen proto, že je neoficiální). Jinak problém taky je, že pokud jste v telefonu měli při koupi FW vyšší než 08 tak už tam FW08 nedostanete (aspoň ne standartní cestou, ale možná fullflashem by to šlo). Všechny FW vyšší než 08 (krom 09 tj. 12, 14, 16, 25) jsem testoval týden (myslím, co se týče standartního průměrného uživatelského používání) a nakonec jsem zase přešel na FW08. Kolikrát jsem se zkoušel přemoct a dát si třeba FW25 abych měl tu 3D javu, ale po týdnu mě ten FW tak nas*al, že jsem ho se slzou v oku (a se zatnutou pěstí) přemazal firmwarem 08:/ |
Jak to, že je FW 09 neoficiální, když mně ho tam vrzli v servisu SIEMENS na Smíchově v Praze ??? |
|
Back to top |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 27 Sep 2004 Posts: 460 Location: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:00 am Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | BEZY wrote: | bkf.1 wrote: | Co kdybysme všichni napsali siemensu, že se nám "nelíbí" jaký dělaj firmwary do našich CX65tek, na který jsme si poctivě a tvrdě (někteří vydělali svejma rukama (jo někteří ? Když napíše jen pár lidí, tak to nemá cenu, ale kdyby se to hodilo na jiný fóra, tak by jim mohlo napsat víc lidí a Siemensy by s těma firmama začli něco dělat, co řikáte? Byl by to třeba ustálenej dopis, kde by každej napsal jenom svý jméno a text by zůstal stejnej. Samozřemě by nešlo o nějaký urážení a nadávky Siemensu, což by spíš celou věc bojkotovalo, ale myslím slušnej dopis od nespokojených zákazníku;) Co vy na to? Kdyžtak to sepíšu |
Tohle ani tak nezáleží na nás (zákaznících) ale spíš přímo na Siemensu. Byl bych třeba pro, kdyby nám sám Siemens dal nějakej podnět, že by za informace o novym FW byl vděčnej. Pak by stačilo založit nějaký vlákno, který by bylo třeba jen pro registrovaný (kvůli OT) a kam by se psali poznatky o novejch FW-o spokojenosti, chybách, porovnání se staršíma FW. Ale jak říkám, pokud Siemens nebude chtít, tak to nemá cenu. |
Jo tohle jsem zkoušel jim napsat jestli by nechtěli udělat něco jak mají Erici (tj. wishlist zákazníků atd.). Jenže oni si chtějí hrát na svým písečku ani nechtěl slyšet jak by mohli vylepšit "kyblík" a "lopatku" aby byly lepší "bábovky" To je jinak ale celkově k tvorbě firmwarů (myslím ty wishlisty atd.). Já se bavim (zatim) jen o FW k CX65. Když jim přijde dostatečnej počet takových "děkovných" dopisů, tak to určitě zabere a oni na to vyřadí víc lidí, aby měli od nás pokoj. Hlavně by to chtělo lidi, co v takových situacích nerazí heslo "nic nemá smysl zkoušet". Nevim udělám tu stránku, třeba si lidi řeknou "tak to pošlu... když to vyjde tak supr, když ne tak mi ruka neupadne ani nebudu v komatu tři týdny z vyčerpání po pár kliknutí myší..."  |
Já jsem pro, tak sem dej potom link na ty stránky.
Určitě se pod to podepíšu
Čudus Šeďa |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:38 pm Post subject: |
|
|
david.sedivy wrote: | bkf.1 wrote: | BEZY wrote: | bkf.1 wrote: | Co kdybysme všichni napsali siemensu, že se nám "nelíbí" jaký dělaj firmwary do našich CX65tek, na který jsme si poctivě a tvrdě (někteří vydělali svejma rukama (jo někteří ? Když napíše jen pár lidí, tak to nemá cenu, ale kdyby se to hodilo na jiný fóra, tak by jim mohlo napsat víc lidí a Siemensy by s těma firmama začli něco dělat, co řikáte? Byl by to třeba ustálenej dopis, kde by každej napsal jenom svý jméno a text by zůstal stejnej. Samozřemě by nešlo o nějaký urážení a nadávky Siemensu, což by spíš celou věc bojkotovalo, ale myslím slušnej dopis od nespokojených zákazníku;) Co vy na to? Kdyžtak to sepíšu |
Jo tohle jsem zkoušel jim napsat jestli by nechtěli udělat něco jak mají Erici (tj. wishlist zákazníků atd.). Jenže oni si chtějí hrát na svým písečku ani nechtěl slyšet jak by mohli vylepšit "kyblík" a "lopatku" aby byly lepší "bábovky" To je jinak ale celkově k tvorbě firmwarů (myslím ty wishlisty atd.). Já se bavim (zatim) jen o FW k CX65. Když jim přijde dostatečnej počet takových "děkovných" dopisů, tak to určitě zabere a oni na to vyřadí víc lidí, aby měli od nás pokoj. Hlavně by to chtělo lidi, co v takových situacích nerazí heslo "nic nemá smysl zkoušet". Nevim udělám tu stránku, třeba si lidi řeknou "tak to pošlu... když to vyjde tak supr, když ne tak mi ruka neupadne ani nebudu v komatu tři týdny z vyčerpání po pár kliknutí myší..."  |
Já jsem pro, tak sem dej potom link na ty stránky.
Určitě se pod to podepíšu
Čudus Šeďa | ˇ
Všichni, kdo chcete vyjádřit svou nespokojenost nad chybami v CX65, se podívejte sem http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6476&postdays=0&postorder=asc&start=0 a pošlete Siemensu CX65 Bugs Report. Vše je předepsáno, takže stačí jen pár kliknutí myší a pár písmenek;) Udělejte něco pro svou CX65ku a ona udělá něco pro vás _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
maapo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:31 pm Post subject: fw 36 |
|
|
pani bude niekedy cestina na fw36? _________________ CX65 a fw36 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|