View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 4:26 pm Post subject: Jak si založim mail na t-mobile??? |
|
|
Jak si mám založit email přes, abych jej mohl kontrolovat ze svého mobilu???Nechal jsem si zaslat konfigurační SMS, ale vždy když vlezu na wap, a dám "Mail a více" a potom "mail inbox"(nebo jak se to jmenuje), tak mi to tam napíše, že ještě nemám zaregistrovanou tuto službu, nebo něco na ten způsob. Nevíte co a jak s tim? Přitom ze svého mobilu jsem již maily posílal(podařilo se mi je zprovoznit přes konfigurační SMS přímo od Siemensu, takže to dělal ten T-mobile )  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 4:50 pm Post subject: Re: Jak si založim mail na t-mobile??? |
|
|
Gulde wrote: | Jak si mám založit email přes, abych jej mohl kontrolovat ze svého mobilu???Nechal jsem si zaslat konfigurační SMS, ale vždy když vlezu na wap, a dám "Mail a více" a potom "mail inbox"(nebo jak se to jmenuje), tak mi to tam napíše, že ještě nemám zaregistrovanou tuto službu, nebo něco na ten způsob. Nevíte co a jak s tim? Přitom ze svého mobilu jsem již maily posílal(podařilo se mi je zprovoznit přes konfigurační SMS přímo od Siemensu, takže to dělal ten T-mobile )  |
Tož nevím zda-li jsem tě úplně pochopil, ale proč do toho taháš wap? Co máš za telefon? Předpokládám, že x65 když jsi to umístil do této sekce a pak máš dvě možnosti :
1. použít vestavěného email klienta (příklad nastavení email profilu je např. zde http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6062&highlight=email+nastaven%ED)
2. použít nějakou java aplikaci (EmailViewer, MailBoss...atd)
Vobou případech musíš mít aktivovaný GPRS a nastavený GPRS profil v nastavení>výměna dat>datové služby. Nastavení najdeš u operátora, popř si nech znovu poslat onu konfigurační SMS...
Je to alespoň rámcově to na co ses ptal ?  |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 4:59 pm Post subject: |
|
|
Zdá se že ano
Mám CX65, a tu konfigurační SMS jsem si nechával posílat již několikrát, proštuduju si ten link, a pak dám vědět  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:24 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem nikde nenašel kde se dá nastavit ten mail  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:16 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:11 pm Post subject: |
|
|
jiji2004 wrote: | Gulde wrote: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
Jo, ale když otevřu ten mail, tak tam mam jen možnost "Reaguj na zprávu"...  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:14 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: | jiji2004 wrote: | Gulde wrote: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Jo, ale když otevřu ten mail, tak tam mam jen možnost "Reaguj na zprávu"...  |
Hele, vezmem to od začátku. Napiš mi co máš za telefon a FW, a jak přesně postupuješ, než vlezeš do toho mailu. Používáš vestavěnýho klienta? Nebo nějakou aplikaci? Nebo co vlastně ? |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
jiji2004 wrote: | Gulde wrote: | jiji2004 wrote: | Gulde wrote: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Hele, vezmem to od začátku. Napiš mi co máš za telefon a FW, a jak přesně postupuješ, než vlezeš do toho mailu. Používáš vestavěnýho klienta? Nebo nějakou aplikaci? Nebo co vlastně ? |
CX65, bez jakéhokoliv updatu FW(pokud vím, tak základ je 12)a bezjákéhokoliv patche.
Prostě se připojim na WAP(mam ten T-mobile)a tam dam Email a více, tam dam MobileBox easy, a tam dam Nové emaily respektive Inbox, a tam mam výpis těch mailů, mam tam předmět toho mailu, a podtim tu sponku co označuje přilohy, tak teda odkliknu ten odkaz s předmětem emailu a a tam mam jen to Reaguj na zprávu
(sakra samý dam, tam mam... ) _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 5:56 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: |
CX65, bez jakéhokoliv updatu FW(pokud vím, tak základ je 12)a bezjákéhokoliv patche.
Prostě se připojim na WAP(mam ten T-mobile)a tam dam Email a více, tam dam MobileBox easy, a tam dam Nové emaily respektive Inbox, a tam mam výpis těch mailů, mam tam předmět toho mailu, a podtim tu sponku co označuje přilohy, tak teda odkliknu ten odkaz s předmětem emailu a a tam mam jen to Reaguj na zprávu
(sakra samý dam, tam mam... ) |
Jestli si čteš maily přes wap,tak tam IMHO přílohy stáhnut nejdou. Takže pokud po nich toužíš, tak si nakofiguruj emailový prohlížeč, co je přímo v mobilu. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:21 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Gulde wrote: |
Jestli si čteš maily přes wap,tak tam IMHO přílohy stáhnut nejdou. Takže pokud po nich toužíš, tak si nakofiguruj emailový prohlížeč, co je přímo v mobilu. |
A ten je kde? _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:23 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: |
A ten je kde? |
Ti nedali k mobilu manuál? Nezlob se, ale ptat se na todle...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:24 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Gulde wrote: |
A ten je kde? |
Ti nedali k mobilu manuál? Nezlob se, ale ptat se na todle...  |
No urychlil by jsi mi práci, no dobrá jdu študovat  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: | jiji2004 wrote: | Gulde wrote: | jiji2004 wrote: | Gulde wrote: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Aha. Tak to se nedivim, ze ti to nefungovalo podle tech SZ... V zivte me nenapadlo, ze lezes do schranky pres wap... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:31 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Gulde wrote: | jiji2004 wrote: | Gulde wrote: | jiji2004 wrote: | Gulde wrote: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Aha. Tak to se nedivim, ze ti to nefungovalo podle tech SZ... V zivte me nenapadlo, ze lezes do schranky pres wap... |
V tom bude ta chyba no
Nějak to v tom manuálu nemůžu najít :-( _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|