View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:26 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | No jo dobry napad ja som to zistoval pocas hovoru v menu cas hovoru ale takto je to GOOD !!!!!! Good JOB |
Rád dělám GOOD JOBy . |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:35 am Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já zas za boha nikde nemůžu najít, kde nastavit, aby se mi přímo na displeji během hovoru zobrazoval provolaný čas (doba hovoru). Na C45 i C55 jsem to měl... |
Menu - Zoznamy volani - cas/poplatky - nastav.poplatkov - automat.zobraz
alebo menu 2-5-5-4  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:36 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Na mojom CX65 v menu Hovor nastavenie neni zaden ton po minute BOHA to uz som hladal uz som z toho nervozny mam volanie zadara a z toho pipania ma uz drbne nekdo uz poradte
mam v Hovor-Nastavenia len Inkognito , Zaklopanie , Presmerovanie , Filter , Ľubovolné Tlačidlo
A ktoré z tejto ponuky vypína tón po minúte !!!! ????? |
Problem bude v nastaveni FS suboru.Staci ho zeditovat a tu funkciu tam pridat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já zas za boha nikde nemůžu najít, kde nastavit, aby se mi přímo na displeji během hovoru zobrazoval provolaný čas (doba hovoru). Na C45 i C55 jsem to měl... |
Menu - Zoznamy volani - cas/poplatky - nastav.poplatkov - automat.zobraz
alebo menu 2-5-5-4  |
Ty spíš???
Mr. Hahn alias ConPower už věděl, jak na to, tak na předchozí stránce wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já zas za boha nikde nemůžu najít, kde nastavit, aby se mi přímo na displeji během hovoru zobrazoval provolaný čas (doba hovoru). Na C45 i C55 jsem to měl... |
Jo, už je to dobrý. Pro ty, co měli stejný problém:
Menu -> Seznamy volání -> Doba/poplatky -> Nast.poplatků -> Automat.zobr. I×I |
|
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:08 pm Post subject: |
|
|
Aha,prehliadol som...v poslednej dobe sa mi stava 8) _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|