View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
aoc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:54 pm Post subject: Paměť T9 |
|
|
Už několikrát se mi stalo, že jsem musel "ručně" zadávat slovo, které už jsem jednou do T9 uložil. Mám pocit, že už jsem jednou na Siemensmanii četl článek, kde se psalo, jakým způsobem vymazat z paměti T9 třeba nepotřebnoiu němčinu a tím uvolnit paměť pro další česká slova. Nevíte náhodou, který to byl článek? |
|
Back to top |
|
 |
jaroslavg začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:09 pm Post subject: Re: Paměť T9 |
|
|
aoc wrote: | Už několikrát se mi stalo, že jsem musel "ručně" zadávat slovo, které už jsem jednou do T9 uložil. Mám pocit, že už jsem jednou na Siemensmanii četl článek, kde se psalo, jakým způsobem vymazat z paměti T9 třeba nepotřebnoiu němčinu a tím uvolnit paměť pro další česká slova. Nevíte náhodou, který to byl článek? |
neviem jaky to bol clanok ale ak mas kabel tak cez SiMoKo+ODTools odblokuj tie systemove subory a najdi tam T9 a vymaz nepotrebne jazyky... |
|
Back to top |
|
 |
aoc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:13 pm Post subject: Re: Paměť T9 |
|
|
jaroslavg wrote: | aoc wrote: | Už několikrát se mi stalo, že jsem musel "ručně" zadávat slovo, které už jsem jednou do T9 uložil. Mám pocit, že už jsem jednou na Siemensmanii četl článek, kde se psalo, jakým způsobem vymazat z paměti T9 třeba nepotřebnoiu němčinu a tím uvolnit paměť pro další česká slova. Nevíte náhodou, který to byl článek? |
neviem jaky to bol clanok ale ak mas kabel tak cez SiMoKo+ODTools odblokuj tie systemove subory a najdi tam T9 a vymaz nepotrebne jazyky... |
Hmm..co je to prosím tě ODTools? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:30 pm Post subject: Re: Paměť T9 |
|
|
aoc wrote: | jaroslavg wrote: | aoc wrote: | Už několikrát se mi stalo, že jsem musel "ručně" zadávat slovo, které už jsem jednou do T9 uložil. Mám pocit, že už jsem jednou na Siemensmanii četl článek, kde se psalo, jakým způsobem vymazat z paměti T9 třeba nepotřebnoiu němčinu a tím uvolnit paměť pro další česká slova. Nevíte náhodou, který to byl článek? |
Tak tohle ti nepomůže a takový článek tu určitě nebyl. Přidávaná slova do T9 jsou součástí EPPROM telefonu a pro x65 my vyhrazené místo 16348 byte, což je několikrát víc než bylo pro x55. Jakmile se místo zaplní začne se umazávat a vepisovat nová.
Takže pokud zadáváš hodně slov, nebo jsi měnil obsah EEPROM - konkrténě je to blok 5079 - tak o svou zásobu přijdeš. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
aoc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:39 pm Post subject: Re: Paměť T9 |
|
|
Krokodýl wrote: | aoc wrote: | jaroslavg wrote: | aoc wrote: | Už několikrát se mi stalo, že jsem musel "ručně" zadávat slovo, které už jsem jednou do T9 uložil. Mám pocit, že už jsem jednou na Siemensmanii četl článek, kde se psalo, jakým způsobem vymazat z paměti T9 třeba nepotřebnoiu němčinu a tím uvolnit paměť pro další česká slova. Nevíte náhodou, který to byl článek? |
Tak tohle ti nepomůže a takový článek tu určitě nebyl. Přidávaná slova do T9 jsou součástí EPPROM telefonu a pro x65 my vyhrazené místo 16348 byte, což je několikrát víc než bylo pro x55. Jakmile se místo zaplní začne se umazávat a vepisovat nová.
Takže pokud zadáváš hodně slov, nebo jsi měnil obsah EEPROM - konkrténě je to blok 5079 - tak o svou zásobu přijdeš. |
NO...dvě věci. Pokud nebyl tady, někde určitě. Ale jelikož k siemensům znám jenom tuto stránku, myslel jsem, že to bylo tady. V tom článku se psalo o určitém počtu slov...dejme tomu 250000 (fakt jenom příklad), do kterého jsou ovšem zahrnuty i cizí jazyky. A ty si můžeš vybrat, který jazyk nepotřebuješ a tím uvolníš paměť. Smažeš srbochorvatštinu a můžeš ťukat.
Druhá věc...chci napsat slovo např. slovo máš...na výběr mám pět variant, z toho 4 jsou nas. Tohle taky nejde změnit? Jedna varianta slova 4x? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:47 pm Post subject: Re: Paměť T9 |
|
|
aoc wrote: |
NO...dvě věci. Pokud nebyl tady, někde určitě. Ale jelikož k siemensům znám jenom tuto stránku, myslel jsem, že to bylo tady. V tom článku se psalo o určitém počtu slov...dejme tomu 250000 (fakt jenom příklad), do kterého jsou ovšem zahrnuty i cizí jazyky. A ty si můžeš vybrat, který jazyk nepotřebuješ a tím uvolníš paměť. Smažeš srbochorvatštinu a můžeš ťukat.
Druhá věc...chci napsat slovo např. slovo máš...na výběr mám pět variant, z toho 4 jsou nas. Tohle taky nejde změnit? Jedna varianta slova 4x? |
Článek kde se pomocí vymazaní T9 uvolňovala paměť tu sice byl, ale to uvolněné místo bylo využito pro zvětšení disku a ne ukládádní dalších slov.
Editovat základní slovník T9 nejde. Je to jedno z mála tajemství které si výrobce velmi velmi dobře chrání a již mnoho let je neodhaleno. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
aoc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:52 pm Post subject: Re: Paměť T9 |
|
|
Článek kde se pomocí vymazaní T9 uvolňovala paměť tu sice byl, ale to uvolněné místo bylo využito pro zvětšení disku a ne ukládádní dalších slov.
Editovat základní slovník T9 nejde. Je to jedno z mála tajemství které si výrobce velmi velmi dobře chrání a již mnoho let je neodhaleno.[/quote]
Hm...díky i za tuto špatnou zprávu. Jak tak koukám, tak se při psaní nepřestanu tlouct do hlavy  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:26 pm Post subject: |
|
|
Mnohdy se divím, jaké hovadiny T9 vypisuje a lehké slova zas neumí . |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:34 pm Post subject: Re: Paměť T9 |
|
|
aoc wrote: | Článek kde se pomocí vymazaní T9 uvolňovala paměť tu sice byl, ale to uvolněné místo bylo využito pro zvětšení disku a ne ukládádní dalších slov.
Editovat základní slovník T9 nejde. Je to jedno z mála tajemství které si výrobce velmi velmi dobře chrání a již mnoho let je neodhaleno. |
Hm...díky i za tuto špatnou zprávu. Jak tak koukám, tak se při psaní nepřestanu tlouct do hlavy [/quote]
Nebo si vypni T9... Je to docela pohodlny pasani i bez toho blbecka... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|