View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:11 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | romulus wrote: | Zahraji si na jasnovidce:
vy, kdo píšete, že vám nechybí hlasové ovládání, nemáte v autě handsfree, že?  |
Hehe, já mám při mém věku kolo . Ale i tak mi přijde lepší k tomuto účelu zrychlená volba pomocí tlačítek s čísly. I když vlastně hlasových vytočení může být víc než zrychlených voleb, že jo . Ale i tak, jedu v autě, tak řídím a hovorem někoho pokud možno otravuju až dojedu. A stejně, muselo by se zmáčknout tlačítko pro hlasové vytáčení a tak vůbec. Prostě mi ta funkce vůbec nechybí. |
Já mam C55 a tam podporu hlasovejch funkcí mam..
No použil jsem asi 3x a to sem si chtěl zamachrovat na ňáký holky.....
Ale musim řict, že je to uplně na nic! ( a to jak machrování i hlas. fce) _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:25 pm Post subject: |
|
|
haldyr wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | romulus wrote: | Zahraji si na jasnovidce:
vy, kdo píšete, že vám nechybí hlasové ovládání, nemáte v autě handsfree, že?  |
Hehe, já mám při mém věku kolo . Ale i tak mi přijde lepší k tomuto účelu zrychlená volba pomocí tlačítek s čísly. I když vlastně hlasových vytočení může být víc než zrychlených voleb, že jo . Ale i tak, jedu v autě, tak řídím a hovorem někoho pokud možno otravuju až dojedu. A stejně, muselo by se zmáčknout tlačítko pro hlasové vytáčení a tak vůbec. Prostě mi ta funkce vůbec nechybí. |
Já mam C55 a tam podporu hlasovejch funkcí mam..
No použil jsem asi 3x a to sem si chtěl zamachrovat na ňáký holky.....
Ale musim řict, že je to uplně na nic! ( a to jak machrování i hlas. fce) |
Je ale pravda, že někomu se to do auta třeba hodit může. |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:28 pm Post subject: |
|
|
Celý HF je v autě o ničem, pokud musím čtvrt minuty hledat číslo v seznamu. Pokud ho vytočím hlasem, je to hned něco jinýho...
Osobně pořád v autě používám ME45 a hlasové vytáčení. Na S65 mi jako na manažerském telefonu dost chybí... |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:33 am Post subject: |
|
|
To je zase pravda. S65 by nemělo chybět! _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:52 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Celý HF je v autě o ničem, pokud musím čtvrt minuty hledat číslo v seznamu. Pokud ho vytočím hlasem, je to hned něco jinýho...
Osobně pořád v autě používám ME45 a hlasové vytáčení. Na S65 mi jako na manažerském telefonu dost chybí... |
Svatá pravda!Hlasový funkce na S65 dost citelně chyběj HW je na to S65 připravená,problé je jen ve FW,"soudruzi " od siemense asi někde udělali chybu  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:51 pm Post subject: |
|
|
martinmartin wrote: | Tak podarilo sa to uz niekomu urobit? |
Obávám se že pokud to neudělaj soudruzi z východu tak asi nikdo A je to nejspíš netlačí To by nám musel říct někdo kdo má vazby na východ  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|