clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problém z SST a USB MA-8720p

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problém z SST a USB MA-8720p

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wllk
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 4:08 am    Post subject: Problém z SST a USB MA-8720p Reply with quote

Má někdo s tímto kabelem a programem SST 5.31 zkušenost? Měl by být servisní, ale mě se nespojí ani za nic. Nespojí se ani s Freiou, přitom V_klay funguje, EEprom taky. Týden už procházím fórum a zkouším všechny rady a nic. Asi to dopadne tak, že pořídím jiný kabel. Může prosím někdo z vlastní zkušenosti poradit kabel pro C65 na kterém bude SST a vše ostatní fungovat? Mám teď mrtvý foun a potřebuji ho rozběhnout.... Díky. Hand

PS: Má někdo tohle? http://www.vltava2000.cz/dk1/goodsdetail.asp?strGoodsID=245

wolkow
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 5:47 am    Post subject: Reply with quote

Mrkni na to tohle, možná ti to pomuže -=> http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6624&highlight=
Vypadá to, že máme podobné kabely a Česko se stavá kabelovým odpadem Evil or Very Mad

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 10:35 am    Post subject: Re: Problém z SST a USB MA-8720p Reply with quote

wllk wrote:
Má někdo s tímto kabelem a programem SST 5.31 zkušenost? Měl by být servisní, ale mě se nespojí ani za nic. Nespojí se ani s Freiou, přitom V_klay funguje, EEprom taky. Týden už procházím fórum a zkouším všechny rady a nic. Asi to dopadne tak, že pořídím jiný kabel. Může prosím někdo z vlastní zkušenosti poradit kabel pro C65 na kterém bude SST a vše ostatní fungovat? Mám teď mrtvý foun a potřebuji ho rozběhnout.... Díky. Hand

PS: Má někdo tohle? http://www.vltava2000.cz/dk1/goodsdetail.asp?strGoodsID=245

Bohužel tento kabel s SST v sekci S-GOLD nechodí, přitom pro starší modely v E-GOLD naprosto bez potíží. Nepomůže ani vypnutí napájení tak jako u original update firmware. Já ám Sice 8720C, jediný rozdíl je že se musí vypína napájení přelepením PIN a ne softwarově.
Snad opravdu jediný USB kabel na který jsem nezaznamenal stížnosti je originál DCA 510 od Siemensu, je sice dražší, ale spolehlivý.
Jinak jediny kabel od MobileAction který 100% chodí s SST se všemi telefony je MA 7720 - tedy COM kabel.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
wllk
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 10:38 am    Post subject: Reply with quote

Dík. Kouknul jsem na ten odkaz a vyzkoušel v CF62, protože C65 mám mrtvej. Tam se hlásí jako DCA-510, ale to zřejmě nic neznamená. U CF totiž taky nepodporuje spoustu programů. Je fakt že výrobce ho neprodává pod označením 510, proto jsem chtěl radu od někoho kdo používá kabel a vše mu funguje - odzkoušeno - když jsem se do něj už rozhodl investovat. Na ceně nezáleží, jen zkrátka 100% funkční... Exclamation

Prosba pro krokodýla

Takže toto je ono? (DCA-510) : http://www.mobilhouse.cz/prislusenstvi.php?kat=244&kat_pris=45

Mám totiž obavu abych nekoupil zase nějakou náhražku.....

SMAriel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 11:29 am    Post subject: Reply with quote

Hele, koupil jsem toto - http://shop.siemens.cz/shop/Main.asp?CLS=PRODUCT&PRO_ID=3655
:: siemens shop :: :: siemens shop :: :: siemens shop ::
- a je to za dobrou cenu orig. Siemens. Je to na nem napsane, ma to vsechno, co ma mit, od product ID, pres LEDky az po vypinac napajeni,
vyzkousel jsem na nem vsecko, co jsem riskl zkusit a zatim vse funguje na 100% (na rozdil od MA-8730P, ktery me trosku zklamal Sad )

btw: Všechno je jinak ...
Back to top
SMAriel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 11:48 am    Post subject: Reply with quote

... a ted, kdyz jsem se podival na tento http://www.mobilhouse.cz/prislusenstvi.php?kat=244&kat_pris=45
, rikam si, ze s tim M3 Procs, by byl asi jeste lepsi ... zda se muj problem s vybitim baterky pri pripojeni Gprs uz je vyreseny ... bohuzel nemam na kupovat kazdej tyden novej kablik ...

Back to top
wllk
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:03 pm    Post subject: Reply with quote

SMAriel wrote:
... a ted, kdyz jsem se podival na tento http://www.mobilhouse.cz/prislusenstvi.php?kat=244&kat_pris=45
, rikam si, ze s tim M3 Procs, by byl asi jeste lepsi ... zda se muj problem s vybitim baterky pri pripojeni Gprs uz je vyreseny ... bohuzel nemam na kupovat kazdej tyden novej kablik ...

To jsi snad spletl odkazy ne? Ten z M3 je od GSM cable z Vltavy... Shame on you

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 1:49 pm    Post subject: Reply with quote

SMAriel wrote:
Hele, koupil jsem toto - http://shop.siemens.cz/shop/Main.asp?CLS=PRODUCT&PRO_ID=3655
:: siemens shop :: :: siemens shop :: :: siemens shop ::
- a je to za dobrou cenu orig. Siemens. Je to na nem napsane, ma to vsechno, co ma mit, od product ID, pres LEDky az po vypinac napajeni,
vyzkousel jsem na nem vsecko, co jsem riskl zkusit a zatim vse funguje na 100% (na rozdil od MA-8730P, ktery me trosku zklamal Sad )

Tak to je přesně on.

WinMobile
Back to top
SMAriel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

jo, promin, Vllku, prehledl jsem se ... .. a dokonce jsem si ani nevssiml toho komentare, ze ten z Vltavy neni na100pro ok ...

Back to top
wllk
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 4:13 pm    Post subject: Reply with quote

Tak hned v pondělí du do něj. Zatím díky za rady....Ještě se ozvu. Applause
karci
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 1:27 am    Post subject: DCA-510 _NEFUNGUJE_ so SST Reply with quote

Ak mas problem so SST, tak ti to nepomoze. Sam mam original DCA-510 a je super, ale jedine co s tym absolutne nechodi je prave SST. Precitaj si nejaku diskusiu o SST, vzdy tam pridu k zaveru ze chodi len s COM servisnymi kablami.

Ak potrebujes rozbehat mrtvolu v SST, kup si servisny COM kabel, alebo si kup DCA-500, ktory si ale musis prepajkovat na servisny podla navodov kdesi na siemensmanii.
Back to top
View user's profile Send private message
wllk
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 8:20 am    Post subject: Re: DCA-510 _NEFUNGUJE_ so SST Reply with quote

karci wrote:
Ak mas problem so SST, tak ti to nepomoze. Sam mam original DCA-510 a je super, ale jedine co s tym absolutne nechodi je prave SST. Precitaj si nejaku diskusiu o SST, vzdy tam pridu k zaveru ze chodi len s COM servisnymi kablami.

Ak potrebujes rozbehat mrtvolu v SST, kup si servisny COM kabel, alebo si kup DCA-500, ktory si ale musis prepajkovat na servisny podla navodov kdesi na siemensmanii.

Díky za ta typ, nevíš kde se dá koupit COM servisní kabel(který to konkrétně je)? Moc by mi to pomohlo.... Hand

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 10:09 am    Post subject: Re: DCA-510 _NEFUNGUJE_ so SST Reply with quote

wllk wrote:
karci wrote:

Díky za ta typ, nevíš kde se dá koupit COM servisní kabel(který to konkrétně je)? Moc by mi to pomohlo.... Hand

No když COM kabel tak používám opět Mobile Action a to MA7720 a s tím jde poravdu vše. Ale sasmozřejmě je to o rychlosti, takže na práci s fullflash používám USB a co nejde s USB používám COM (SST, pro jistotu i na update jak originál tak Wisnwup...).
No kabel by si měl dostat tam kde jsi koupil MA 8730 ....

WinMobile
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum