View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
efo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:53 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | jo a fw25 |
da sa to urobit presne podla navodu SM vid navody zaloha FF _________________ efo |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:56 pm Post subject: |
|
|
tak to zitra zkusim .. a to budeš mít všechny moje soubory, mms, sms a tak?  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:42 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | tak to zitra zkusim .. a to budeš mít všechny moje soubory, mms, sms a tak?  |
Jojo, lepsi bude kdyz si to vse zazalohujes pomoci Simoco a pak smaznes, at tam vsichni nemaj tvy liebesbriefy _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
efo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 6:14 pm Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | 1.) Zkus ho nechat chvilku svitit pri zapinani, CRC check trva dost dlouho
2.) Patch na zvetseni pameti je problematicky a obecne se doporucuje ho nepouzivat, obzvlaste kdyz ma T-mobile v config spoustu svejch pridavku.
Standardne zkus Undo patch
3.) Nacpi tam svoji fullflash zalohu pomoci x65flasheru
4.) Nahraj winswup verzi FW16, a na to prehraj original verzi 25
5.) V navodech je jak zprovoznit SST pod WXP
U vsech bodu plati ze navody jsou v sekci navody a bod c. 1 |
x65 R1.054 mi urobi akurat boot password a dalej ma nepusti neviem ako dalej mam full flash ineho tel s koncovkov fbk ma 32MB ako ju tam nacpem
Aku robim chybu_? _________________ efo |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|