View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maxa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 4:21 pm Post subject: Synchronizace kalendáře CX65 s počítačem |
|
|
Když synchronizuju kalendář v CX65 s Microsoft Outlookem 2003, tak se mi čas v detailním náhledu na událost posuvá o 1 hodinu napřed oproti Microsoft Outlooku. Přitom při měsíčním, týdením či denním náhledu se čas údálosti dole na displeji zobrazuje korektně, ale v detailním náhledu položky je to o 1 hodinu dopředu. Na staré S45i se měl myslím podobný problém a vyřešilo to přepínání letního a zimního času, ale CX65 sem žádnou takovou možnost nenašel. Nemáte s tím někdo zkušenost. |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 4:37 pm Post subject: Re: Synchronizace kalendáře CX65 s počítačem |
|
|
maxa wrote: | Když synchronizuju kalendář v CX65 s Microsoft Outlookem 2003, tak se mi čas v detailním náhledu na událost posuvá o 1 hodinu napřed oproti Microsoft Outlooku. Přitom při měsíčním, týdením či denním náhledu se čas údálosti dole na displeji zobrazuje korektně, ale v detailním náhledu položky je to o 1 hodinu dopředu. Na staré S45i se měl myslím podobný problém a vyřešilo to přepínání letního a zimního času, ale CX65 sem žádnou takovou možnost nenašel. Nemáte s tím někdo zkušenost. |
A co používáš za soft pro synchronizaci? Tohle mi dělal SiemensDataSuite. Použij MPM+smartsync, tam to již funguje (jen připomínám, že na telefonu i v kompu musíš mít samozřejmě nastavený stejný čas a časový pásmo - nejlíp, když si u obého v telefonu zaškrtneš automatické zjišťování)
Last edited by jiji2004 on Tue Feb 01, 2005 4:38 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
karci (člen klubu SM) začátečník

Joined: 17 Dec 2004 Posts: 60 Location: Bratislava - prdel pri Modre
61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 4:38 pm Post subject: Re: Synchronizace kalendáře CX65 s počítačem |
|
|
maxa wrote: | Když synchronizuju kalendář v CX65 s Microsoft Outlookem 2003, tak se mi čas v detailním náhledu na událost posuvá o 1 hodinu napřed oproti Microsoft Outlooku. Přitom při měsíčním, týdením či denním náhledu se čas údálosti dole na displeji zobrazuje korektně, ale v detailním náhledu položky je to o 1 hodinu dopředu. Na staré S45i se měl myslím podobný problém a vyřešilo to přepínání letního a zimního času, ale CX65 sem žádnou takovou možnost nenašel. Nemáte s tím někdo zkušenost. |
Cez aký soft to synchronizuješ? Dá sa to nejako aj cez MPM? |
|
Back to top |
|
 |
maxa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 4:42 pm Post subject: Re: Synchronizace kalendáře CX65 s počítačem |
|
|
jiji2004 wrote: | maxa wrote: | Když synchronizuju kalendář v CX65 s Microsoft Outlookem 2003, tak se mi čas v detailním náhledu na událost posuvá o 1 hodinu napřed oproti Microsoft Outlooku. Přitom při měsíčním, týdením či denním náhledu se čas údálosti dole na displeji zobrazuje korektně, ale v detailním náhledu položky je to o 1 hodinu dopředu. Na staré S45i se měl myslím podobný problém a vyřešilo to přepínání letního a zimního času, ale CX65 sem žádnou takovou možnost nenašel. Nemáte s tím někdo zkušenost. |
A co používáš za soft pro synchronizaci? Tohle mi dělal SiemensDataSuite. Použij MPM+smartsync, tam to již funguje (jen připomínám, že na telefonu i v kompu musíš mít samozřejmě nastavený stejný čas a časový pásmo - nejlíp, když si u obého v telefonu zaškrtneš automatické zjišťování) |
Synchronizuju přes MPM+smartsync |
|
Back to top |
|
 |
maxa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 4:45 pm Post subject: Re: Synchronizace kalendáře CX65 s počítačem |
|
|
karci wrote: | maxa wrote: | Když synchronizuju kalendář v CX65 s Microsoft Outlookem 2003, tak se mi čas v detailním náhledu na událost posuvá o 1 hodinu napřed oproti Microsoft Outlooku. Přitom při měsíčním, týdením či denním náhledu se čas údálosti dole na displeji zobrazuje korektně, ale v detailním náhledu položky je to o 1 hodinu dopředu. Na staré S45i se měl myslím podobný problém a vyřešilo to přepínání letního a zimního času, ale CX65 sem žádnou takovou možnost nenašel. Nemáte s tím někdo zkušenost. |
synchronizuje přes MPM, ale sel sem patchovat mobil, aby se hlasil jako S65 |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 5:07 pm Post subject: Re: Synchronizace kalendáře CX65 s počítačem |
|
|
maxa wrote: | karci wrote: | maxa wrote: | Když synchronizuju kalendář v CX65 s Microsoft Outlookem 2003, tak se mi čas v detailním náhledu na událost posuvá o 1 hodinu napřed oproti Microsoft Outlooku. Přitom při měsíčním, týdením či denním náhledu se čas údálosti dole na displeji zobrazuje korektně, ale v detailním náhledu položky je to o 1 hodinu dopředu. Na staré S45i se měl myslím podobný problém a vyřešilo to přepínání letního a zimního času, ale CX65 sem žádnou takovou možnost nenašel. Nemáte s tím někdo zkušenost. |
To by ničemu vadit nemělo. Ty časový pásma máš nastavený dobře (v compu i ve founu) ? |
|
Back to top |
|
 |
maxa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 5:20 pm Post subject: Re: Synchronizace kalendáře CX65 s počítačem |
|
|
jiji2004 wrote: | maxa wrote: | karci wrote: | maxa wrote: | Když synchronizuju kalendář v CX65 s Microsoft Outlookem 2003, tak se mi čas v detailním náhledu na událost posuvá o 1 hodinu napřed oproti Microsoft Outlooku. Přitom při měsíčním, týdením či denním náhledu se čas údálosti dole na displeji zobrazuje korektně, ale v detailním náhledu položky je to o 1 hodinu dopředu. Na staré S45i se měl myslím podobný problém a vyřešilo to přepínání letního a zimního času, ale CX65 sem žádnou takovou možnost nenašel. Nemáte s tím někdo zkušenost. |
To by ničemu vadit nemělo. Ty časový pásma máš nastavený dobře (v compu i ve founu) ? |
Jo to mám správně. Divný je že v náhledu (ať mesíčním, či týdením) je to dobře, ale když tu položku otevřu, tak tam jsou ty časy o hodinu dopředu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|