clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M55 uplne tuhej.

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M55 uplne tuhej.

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tomrocek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 7:21 pm    Post subject: M55 uplne tuhej. Reply with quote

Mel jsem tam FW11 ale nebyl moc stabylni. Kdyz jsem byl na netu pres mobil tak se pomerne casto vypinal a nebo zacal bzucet a vypnul se. Tak jsem se chtel vratit k FW10 protoze ta se mi zdala stabylnejsi. Ale mel jsem oficial 10 a ta to neprehrala.
Nasel jsem zalohu pameti podle me to byl FF na M55 s FW10 ale kdyz jsem to tam pres V-klay nahral tak jsem ho uz nezapl.
Proste neudela nic...a tak jsem si sehnal na netu FF FW91 a nahral to tam a zase nic...tak nevim...

Nevi nekdo?? Sice nejsem uplna lama ale zase nejsem moc znalej...
Ale nejaky FW jsem uz delal...Jinak me to zatim moc netrapi mam SX1 ale M55 mam na net...Nechci si SX1 kurvyt netem protoze jak pozoruji na M55 pekne ji to nici..(baterku a asi i hardware) byla uz na reklamaci.
Back to top
View user's profile Send private message
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 8:20 am    Post subject: Re: M55 uplne tuhej. Reply with quote

tomrocek wrote:
Mel jsem tam FW11 ale nebyl moc stabylni. Kdyz jsem byl na netu pres mobil tak se pomerne casto vypinal a nebo zacal bzucet a vypnul se. Tak jsem se chtel vratit k FW10 protoze ta se mi zdala stabylnejsi. Ale mel jsem oficial 10 a ta to neprehrala.
Nasel jsem zalohu pameti podle me to byl FF na M55 s FW10 ale kdyz jsem to tam pres V-klay nahral tak jsem ho uz nezapl.
Proste neudela nic...a tak jsem si sehnal na netu FF FW91 a nahral to tam a zase nic...tak nevim...

Ale nejaky FW jsem uz delal...Jinak me to zatim moc netrapi mam SX1 ale M55 mam na net...Nechci si SX1 kurvyt netem protoze jak pozoruji na M55 pekne ji to nici..(baterku a asi i hardware) byla uz na reklamaci.

Po nahrati cudzej FF musis zmenit IMEI na svoje a odblokovat...skus si precitat moje repair navody na stranke.

Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 9:48 am    Post subject: Reply with quote

No, a nemozes nahrat FF firmware 10 na FW11...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 10:38 am    Post subject: Reply with quote

Orpheus wrote:

Moze,preco nie...robil som to velakrat.

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

Orpheus wrote:

S fullflash si můžeš přehrávat jak chceš a so chceš. Od toho je to fullflash /plná záloha která obsahuje firmware, bootcore, eeprom, data/.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

Aha, tak potom sorry. Ja nevedel. Niekedy to vyskusam... Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
tomrocek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 7:30 pm    Post subject: Re: M55 uplne tuhej. Reply with quote

hanni wrote:
tomrocek wrote:

Po nahrati cudzej FF musis zmenit IMEI na svoje a odblokovat...skus si precitat moje repair navody na stranke.

To jsem nevedel. Ale cetl jsem si ten clanek uz vcera vecir a chtel jsem to tak udelat pokud bych si nezacal hrat s mobilem tim myslim ze jsem zacal mackat ruzne kombinace tlacitek. Treba zelene a cervene naraz. A zacalo to vybrovat a zasvitili tlacitka. A od te chvile uz mi V-Klay mobil nanejde...takze smula...je asi po nem...jedine servis a nebo ten Testpoint ale to az po tom servisu....
Back to top
View user's profile Send private message
Rumcajs
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 07, 2005 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

Krokodýl wrote:
Orpheus wrote:

S fullflash si můžeš přehrávat jak chceš a so chceš. Od toho je to fullflash /plná záloha která obsahuje firmware, bootcore, eeprom, data/.

Mám trochu jiny problem, mobil mi pri preflešování dělá to samé, ale problém je, že v tom novém FW co sem tam nahrál, není správný bootcore a nemumím ničím do mobilu dostat IMEI.... Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:10 pm    Post subject: Reply with quote

IMEI ale není v bootcore, můžeš mít klidně fw91 a bootcore z fw10, on je u všech stejnej

C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
Back to top
Wampy
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

Mel jsem podobny problem, kdyz Ti to stale nepujde, tak zkus v SST zvysit kontrast displeye!!!

Ja jsem nad timto dumal tri dny proc to porad nejde a nakonec takova blbost d'oh!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
Wampy
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 7:55 pm    Post subject: Reply with quote

A fw verzi 11 bych fakt nedoporucoval... Myslim ze neni fakt dobra
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 17, 2005 3:25 pm    Post subject: Reply with quote

Wampy wrote:
A fw verzi 11 bych fakt nedoporucoval... Myslim ze neni fakt dobra

Proč myslíš? Já jsem s ní celkem spokojenej

C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum