clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Mam si snizit firmware u M55??

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Mam si snizit firmware u M55??

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vladoss
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 11:35 am    Post subject: Mam si snizit firmware u M55?? Reply with quote

Nazdar.Nejsem moc zbehlej.Mam mobil M55 uz nejakej cas rad bych si ho trosku pozmenil.Ale ruzne upravy co sem si stahnul a co jsou i na SM jsou pro firmaware 10 a ja mam na mobilu 11.Chci se zeptat,jestli to vadi a jestli si mozu firmware snizit dolu.

A jeste tady na webu jsou na stahnuti firmwary 10 a 11,to je jasny a jeste je tu nejakej 91 (jestli sem si to spatne neprecetl),co to je???
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 11:42 am    Post subject: Reply with quote

Mozes prejst kludne aj na FW10..ale odporucam najnovsiu verziu FW 91.
igi
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 11:49 am    Post subject: Re: Mam si snizit firmware u M55?? Reply with quote

Vladoss wrote:
Nazdar.Nejsem moc zbehlej.Mam mobil M55 uz nejakej cas rad bych si ho trosku pozmenil.Ale ruzne upravy co sem si stahnul a co jsou i na SM jsou pro firmaware 10 a ja mam na mobilu 11.Chci se zeptat,jestli to vadi a jestli si mozu firmware snizit dolu.

A jeste tady na webu jsou na stahnuti firmwary 10 a 11,to je jasny a jeste je tu nejakej 91 (jestli sem si to spatne neprecetl),co to je???
u fw91 sa vraj zrychluje odozva pri pisani sms... ak ti nevadi trochu pomalsi telefon tak kludne prejdi aj na fw10...inac tu na SM su patche aj na fw91 8)
Back to top
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 2:42 pm    Post subject: Re: Mam si snizit firmware u M55?? Reply with quote

igi wrote:
u fw91 sa vraj zrychluje odozva pri pisani sms...
Nie "vraj" ale naozaj. Prave som si spomenul na moju peknu M55-ku, ked som nahral fw91, to som len cumel. Krasa a nadhera. A tie moznosti tuningu. Nostalgia.
Prehrab sa v patchoch tu na SiemensManii a uvidis ze M55-ka sa da NEnormalne upravit! Multiindikator, zvacsenie disku, zmena obrazkov, dynamic light atd.

For Blood is Life...
Back to top
Vladoss
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

Aha,takze jako zaklad si mam nahrat do mobilu firmaware 91.Jestli dobre rozumi slovensky Very Happy Na kterej je taky dost patchu a muzu si ho pak upravovat.Tak diky za rady,uz taham.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum