clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Úprava vrzajícího krytu

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Úprava vrzajícího krytu
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
serzino
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 11:47 am    Post subject: Reply with quote

pechi wrote:
Hned jak se vrátím domů, tak to prubnu a uvidím. Já jsem to vyřešil taky po svém - pomocí nálepek Shocked Vysledoval jsem kde má kryt největší vůli a přesně do těch míst jsem je nalepil. Přidal jsem ještě jednu na baterku, aby se kryt trochu usadil, a nemá to chybu. Nejde to vidět, baterka vypadá skvěle, lidi koukají protože si myslí že nálepka je originál Smile , a zatím se to ani nehne 8) Čas ale ukáže...

Viz fotky: Arrow

S tou nalepkou je to dobry napad.Vyzera to ako orig.Ja mam osetrene tym WD moju S65 uz 3 mesiace sice ani nevrzne,ale zadny kryt sa mi trocha hybe.Skusim tam aj ja nieco take nalepit.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 12:15 pm    Post subject: Reply with quote

pechi wrote:
hotovyrado wrote:
hanni wrote:
No,niekde tu som cital zaujimave riesenie...prejst okraje,kde k sebe priliehaju telo telefonu a zadneho krytu vatovou tycinkou namocenou vo WD-cku.a utriet potom dosucha.Mozete skusit.
Co to je WDcko???

Určitě už jsi to viděl... Vypadá takhle Arrow

Not talking Shame on you Ja bych WD40 nepouzil- mam s nim zkusenosti ze naleptava plasty, WD je mazivo aby sis s nim namazal zrezlej zamek nebo protah lauf pusky a ne na plasty. To mi prijde jako celkem slusna prasarna. Kdyz uz mazivo tak bych pouzil silikonovej olej - s plastama kamaradi a drzi (po zaschnuti na plastu udela slabou kluzkou vrstvu ktera se jen tak nesetre. WD 40 narusi vrchni vrstvu plastu a pak se setre.
Back to top
View user's profile Send private message
serzino
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 12:24 pm    Post subject: Reply with quote

koscik wrote:
pechi wrote:
hotovyrado wrote:
hanni wrote:
No,niekde tu som cital zaujimave riesenie...prejst okraje,kde k sebe priliehaju telo telefonu a zadneho krytu vatovou tycinkou namocenou vo WD-cku.a utriet potom dosucha.Mozete skusit.
Co to je WDcko???

Not talking Shame on you Ja bych WD40 nepouzil- mam s nim zkusenosti ze naleptava plasty, WD je mazivo aby sis s nim namazal zrezlej zamek nebo protah lauf pusky a ne na plasty. To mi prijde jako celkem slusna prasarna. Kdyz uz mazivo tak bych pouzil silikonovej olej - s plastama kamaradi a drzi (po zaschnuti na plastu udela slabou kluzkou vrstvu ktera se jen tak nesetre. WD 40 narusi vrchni vrstvu plastu a pak se setre.
Silikonovy spray moze byt dobre riesenie,neskusal som to,ale mam vyskusane WD 40 a plasty vobec nenarusi aspon na S65. Razz
Back to top
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 12:51 pm    Post subject: Reply with quote

serzino wrote:
koscik wrote:
pechi wrote:
hotovyrado wrote:
hanni wrote:
Co to je WDcko???

Silikonovy spray moze byt dobre riesenie,neskusal som to,ale mam vyskusane WD 40 a plasty vobec nenarusi aspon na S65. Razz

ABS plast je celkem dost odolnej, takze kdyz toho tam das malo tak to zas tak moc bejt videt nemusi, ale je to proste prasarna. Ja bych nikdy nedopustil aly se mi WD40 dostalo do kontaktu s mobilem- proste je to mazivo na kov a podle toho to taky vypada. Je celkem celkem dost "tekuty" a kdyz toho tam cmrndnes vic tak ti to zatece buhvikam a i kdyz ABS plast tomu muze dejme tomu odolat aniz by to bylo nejak videt tak silikonovy soucastky (tesneni, nevim co vsechno v mobilu je z takovyho matreialu) kurvi s vybornou uspesnosti a na elektronice taky zrovna neprospiva. Nehlede k tomu ze me osobne celkem smrdi- teda kdyz ci cichnu k dobre promazanymu retezu na kole tak si reknu fajn, takhle je to fajn, ale k mobilu mi zapach WD40 proste nepasuje. Jasne, namaz si to tim, nic se stat nemusi a nejspis ani nestane, ale z principu veci je to prasarna nejvyssi a ja osobne bych to nikdy v zivote neudelal ani by me to nenapadlo. Jednou jsem si WD40 namazal taky na radu nejakyho chytraka pist airsoftovy pistole (abs plast a silikonova tesnici vlozka) a zustaly mi pak jen oci pro plac- ne hned, hned to fungovalo ale kdyz sem to pak po nejakych tydnech rozebral tak to byl pohled bez komentare...). Rikam me je to jedno, namaz si to cim chces, je to tvuj mobil, ale nez WD40 t ak ja uz bych tam radsi dal tu blbou indulonu, nebo koupil ten silikon (tusim ze tekovej ten velkej sprej (500ml?) sem kdysi koupil asi za stovku a da se pouzivat na cokoliv). HOWGH
Back to top
serzino
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

koscik wrote:
Silikonovy spray moze byt dobre riesenie,neskusal som to,ale mam vyskusane WD 40 a plasty vobec nenarusi aspon na S65. Razz[/quote]

ABS plast je celkem dost odolnej, takze kdyz toho tam das malo tak to zas tak moc bejt videt nemusi, ale je to proste prasarna. Ja bych nikdy nedopustil aly se mi WD40 dostalo do kontaktu s mobilem- proste je to mazivo na kov a podle toho to taky vypada. Je celkem celkem dost "tekuty" a kdyz toho tam cmrndnes vic tak ti to zatece buhvikam a i kdyz ABS plast tomu muze dejme tomu odolat aniz by to bylo nejak videt tak silikonovy soucastky (tesneni, nevim co vsechno v mobilu je z takovyho matreialu) kurvi s vybornou uspesnosti a na elektronice taky zrovna neprospiva. Nehlede k tomu ze me osobne celkem smrdi- teda kdyz ci cichnu k dobre promazanymu retezu na kole tak si reknu fajn, takhle je to fajn, ale k mobilu mi zapach WD40 proste nepasuje. Jasne, namaz si to tim, nic se stat nemusi a nejspis ani nestane, ale z principu veci je to prasarna nejvyssi a ja osobne bych to nikdy v zivote neudelal ani by me to nenapadlo. Jednou jsem si WD40 namazal taky na radu nejakyho chytraka pist airsoftovy pistole (abs plast a silikonova tesnici vlozka) a zustaly mi pak jen oci pro plac- ne hned, hned to fungovalo ale kdyz sem to pak po nejakych tydnech rozebral tak to byl pohled bez komentare...). Rikam me je to jedno, namaz si to cim chces, je to tvuj mobil, ale nez WD40 t ak ja uz bych tam radsi dal tu blbou indulonu, nebo koupil ten silikon (tusim ze tekovej ten velkej sprej (500ml?) sem kdysi koupil asi za stovku a da se pouzivat na cokoliv). HOWGH[/quote]No musim reagovat;Co sa tika narusenia plastov tak som to mal takto urobene na S35,S45,S55,S65 ani na jednej to nenarusilo plasty.Na S65 to mam Uz vise 3 mesiacov a pred 2 tyzdnami som mal fon rozobrany koli vycisteniu okolo joystiku a plasty su ako nove ,uplne hladucke.Co sa tyka tesneni ziadne tam niesu,okrem M65 ale ta nevrzga.Co sa tyka elektroniky vobec sa to tam nedostane,to by si musel fon namacat.Ja som tu napisal ,na vatovu tycinku nastriekat spray a potom preist spoj dvoch krytov.Co sa tyka zapachu tak to je pravda.Ked fon utries tak asi 2 dni je trochu citit,potom uz nieje.
Back to top
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 1:45 pm    Post subject: Reply with quote

2pechi: Nejsou to takové ty nálepky, co se dávají k základním deskám do krabic na přilepení na bednu od PC?
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 2:12 pm    Post subject: Reply with quote

Jeee... Desku Gigabite mam taky, tu nalepku bych snad doma nasel... Na te fotce je videt jenom ta na baterce, kde mas jeste dalsi?
Jinak ja to vyresil tak, ze jsem na baterku dal slozenej papirek a taky jsem jeden nacpal na levou stranu do te podlouhle diry. Mel jsem i jeden napravo, ale moc to nepomahalo...
Zitra asi pujdu pro ten kryt Premium... Nevite, jestli mu zadni kryt taky vrze?

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 7:44 pm    Post subject: Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:
2pechi: Nejsou to takové ty nálepky, co se dávají k základním deskám do krabic na přilepení na bednu od PC?

Přesně tak Smile

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 7:47 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:
Jeee... Desku Gigabite mam taky, tu nalepku bych snad doma nasel... Na te fotce je videt jenom ta na baterce, kde mas jeste dalsi?
Jinak ja to vyresil tak, ze jsem na baterku dal slozenej papirek a taky jsem jeden nacpal na levou stranu do te podlouhle diry. Mel jsem i jeden napravo, ale moc to nepomahalo...
Zitra asi pujdu pro ten kryt Premium... Nevite, jestli mu zadni kryt taky vrze?

No jedna je na baterce, té si všimli asi všichni, tu nejde přehlídnout 8) No a potom je na každé straně jedna taková asi 0,9mm široká a 1cm dlouhá, černobílo puntíkovaná, taková malá a špatně viditelná. Ale na té fotce je vidět dobře wink

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

Aha! Toho jsem si vsiml, jenom jsem si nebyl jistej, co to je...
Pt
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 8:57 pm    Post subject: Reply with quote

Zdravím.

To pochodování krytu na baterku u CX65 mne taky pěkně štvalo! Kluci u Siemensu zase něco nedořešili... Jednou to člověk sundá a už je problém, ale! :o/ Po přečtení všech návodů zde - přihazuji jeden zaručený! Teď jsem to udělal u svého "miláška" a perfekto!!!! :o) Aneb je to převzaté, tak dávám do uvozovek ;o)

"Vezmeme si tvrdý papír (nejlepší jsou např. prospekty a vizitky). Vystřihneme pruh dlouhý cca 45mm a široký cca 5mm. Ten 3x přehneme a vložíme do skuliny vlevo vedle baterie. Nasuneme kryt a již by se neměl hýbat. Pokud se hýbe, tak ohneme papír 4x. Je to trik, který zabere maximálně 5 minut. A výsledek je dobrý."

Píšou "dobrý", já říkám vynikající:o)

Mějte se

Pt
Back to top
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

Pt wrote:
Zdravím.

To pochodování krytu na baterku u CX65 mne taky pěkně štvalo! Kluci u Siemensu zase něco nedořešili... Jednou to člověk sundá a už je problém, ale! :o/ Po přečtení všech návodů zde - přihazuji jeden zaručený! Teď jsem to udělal u svého "miláška" a perfekto!!!! :o) Aneb je to převzaté, tak dávám do uvozovek ;o)

"Vezmeme si tvrdý papír (nejlepší jsou např. prospekty a vizitky). Vystřihneme pruh dlouhý cca 45mm a široký cca 5mm. Ten 3x přehneme a vložíme do skuliny vlevo vedle baterie. Nasuneme kryt a již by se neměl hýbat. Pokud se hýbe, tak ohneme papír 4x. Je to trik, který zabere maximálně 5 minut. A výsledek je dobrý."

Píšou "dobrý", já říkám vynikající:o)

Mějte se

Pt

Jo jo, to je dobrej návod. Mě jenom štve, že pak kryt od těla po té levé straně trochu odstává.
Back to top
cook man
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 7:52 pm    Post subject: Reply with quote

Ja jsem zadne papirky nepouzil protoze pri kazdem otevreni krytu vypadnou!Pouzil jsem kousek lepitka cim jsou v casopisech prilepene ruzne balicky a kravinky je to neco jako sopel, ale funguje a je to pruhledne.
Back to top
Stefi
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 5:32 pm    Post subject: Reply with quote

Ja mam temer neviditelme reseni, kdyby mel nekdo zajem, tak si dam pracu a napisu ho.

N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25
Back to top
Stefi
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

Ja mam temer neviditelme reseni, kdyby mel nekdo zajem, tak si dam pracu a napisu ho.

N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum