View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
APOLLO začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 12:50 pm Post subject: Re: javový prohlížeč Opera |
|
|
sidbin wrote: | APOLLO wrote: | Ricku ty jsi machr... aplikace vypadá hustě ale mám s tím na mé C65tce problem.... dal jsem www.centrum.cz a ono to pak jenom načítá a nic z toho.. akorát jsem přišel o 3kč.. nevíte co s tím?..(vypl jsem načítání obrázků... |
3Kc?-docela dost na uvodni stranku
--ja jsem se s tim jeste vcera vecer hral a pronetoval jsem 1,20kc----a to jsem si precetl nejake clanky
-a kolik jsi prenesl dat? | právě že nic... mě to nenapočítalo ani Bajt! mě totiž nechce načíst žádnou stránku... _________________ C65 DCA510 to je moje náčíníčko... :o))
Tak trochu jsem si pohrál s krytem::..
http://zabavaprotebe.wz.cz/sm/tuning.JPG http://zabavaprotebe.wz.cz/sm/tuning2.JPG
stavte se někdy: http://www.zabavaprotebe.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 2:38 pm Post subject: Re: javový prohlížeč Opera |
|
|
APOLLO wrote: | sidbin wrote: | APOLLO wrote: | Ricku ty jsi machr... aplikace vypadá hustě ale mám s tím na mé C65tce problem.... dal jsem www.centrum.cz a ono to pak jenom načítá a nic z toho.. akorát jsem přišel o 3kč.. nevíte co s tím?..(vypl jsem načítání obrázků... |
3Kc?-docela dost na uvodni stranku
--ja jsem se s tim jeste vcera vecer hral a pronetoval jsem 1,20kc----a to jsem si precetl nejake clanky
-a kolik jsi prenesl dat? | právě že nic... mě to nenapočítalo ani Bajt! mě totiž nechce načíst žádnou stránku... |
Musíš mít v mobilu nastaveno APN jako internet!nesmíš tam mít wap  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 3:49 pm Post subject: Wap |
|
|
Zkoušeli jste číst v Opeře i wapový stránky? Je to docela maso. Stránka se načte a při načítání se objeví animace 0kB/0kB nebo nějaká taková nízká hodnota. Doporučuju všem, co chtějí ušetřit. Je to za cenu internetového spojení. cca 0,07h/kB 8) _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 4:38 pm Post subject: |
|
|
este bych chtel podotknout pro ty co si chteji mini operu jen vyzkouset a neutrcet muzou si nainstalovat Emulator sveho founu a fouknout to do nej. podarilo se mi prez emulator dostat na net a dokonce se zalogovat na SM
topic s fotkou je na 3 strance  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 4:42 pm Post subject: |
|
|
Chtěl jsem upravit celou aplikaci, aby se tam dalo vybírat buď z více jazyků a nebo to udělat tak, aby se místo Norštiny objevovala čeština, ale bohužel se mi to nedaří zpětně zkompilovat, je to děláno jako jimm přes ant, ale bohužel nemám k tomu build.xml...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 4:54 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Chtěl jsem upravit celou aplikaci, aby se tam dalo vybírat buď z více jazyků a nebo to udělat tak, aby se místo Norštiny objevovala čeština, ale bohužel se mi to nedaří zpětně zkompilovat, je to děláno jako jimm přes ant, ale bohužel nemám k tomu build.xml...  |
hlavne ze to funguje a ze tam je misto "cesky" napsano "norsky"
tak to uz mi zily netrha a kdo umi cist tak si to umi precist na tvejch strankach kdyz si to bude stahovat ze cestina je schovana pod norstinou  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 6:11 pm Post subject: |
|
|
dubas_ wrote: | Ricky wrote: | Chtěl jsem upravit celou aplikaci, aby se tam dalo vybírat buď z více jazyků a nebo to udělat tak, aby se místo Norštiny objevovala čeština, ale bohužel se mi to nedaří zpětně zkompilovat, je to děláno jako jimm přes ant, ale bohužel nemám k tomu build.xml...  |
hlavne ze to funguje a ze tam je misto "cesky" napsano "norsky"
tak to uz mi zily netrha a kdo umi cist tak si to umi precist na tvejch strankach kdyz si to bude stahovat ze cestina je schovana pod norstinou  |
Přesně tak,hlavně že to jede česky  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
kren kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 6:37 pm Post subject: |
|
|
Zobrazovani hacku a carek v hladkem pismu jsem drive rozjel na symbianu s Operou 6.31 prepsanim ttf fontu ceskym primo v telefonu SE910i.
Siemens neumim, budu rad kdyz se to nekomu podari. |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 6:40 pm Post subject: Re: javový prohlížeč Opera |
|
|
jamaica wrote: | Musíš mít v mobilu nastaveno APN jako internet!nesmíš tam mít wap  |
pls ako na APN  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 6:45 pm Post subject: |
|
|
kren wrote: | Zobrazovani hacku a carek v hladkem pismu jsem drive rozjel na symbianu s Operou 6.31 prepsanim ttf fontu ceskym primo v telefonu SE910i.
No já jsem si všiml, že jsou v jar souboru dva obrázky:
sans80b.png
sans80r.png
Ale nejsem si jist, jestli s tím mají něco společného...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | kren wrote: | Zobrazovani hacku a carek v hladkem pismu jsem drive rozjel na symbianu s Operou 6.31 prepsanim ttf fontu ceskym primo v telefonu SE910i.
No já jsem si všiml, že jsou v jar souboru dva obrázky:
sans80b.png
sans80r.png
Ale nejsem si jist, jestli s tím mají něco společného...  |
jo mas pravdu--je to tam
-asik to z odtud taha ty znaky  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 7:29 pm Post subject: |
|
|
No já si ale nedokážu představit, proč tak složitě to z obrázku tahají... No ale pak podle mne nestačí pouze upravit ten obrázek, ale asi i kod... No nevím, můžete to někdo zkusit...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | No já si ale nedokážu představit, proč tak složitě to z obrázku tahají... No ale pak podle mne nestačí pouze upravit ten obrázek, ale asi i kod... No nevím, můžete to někdo zkusit...  |
u jimma je to taky tak
je tam prouzek tech ikon a odtud se to taha,takze to asi jede podle souradnic  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 7:43 pm Post subject: |
|
|
sidbin wrote: | u jimma je to taky tak
je tam prouzek tech ikon a odtud se to taha,takze to asi jede podle souradnic  |
To mne taky napadlo a jediný důvod, který mě napadá, proč to tak dělají je asi menší velikost programu... No ale jak říkám, asi to musí být ošetřeno i v programu, který testuje, která je to znak a tomu přiřazuje souřadnice v obrázku... A to už je trošku silnější káva... Ale taky se můžu mýlit...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 7:46 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | sidbin wrote: | u jimma je to taky tak
je tam prouzek tech ikon a odtud se to taha,takze to asi jede podle souradnic  |
To mne taky napadlo a jediný důvod, který mě napadá, proč to tak dělají je asi menší velikost programu... No ale jak říkám, asi to musí být ošetřeno i v programu, který testuje, která je to znak a tomu přiřazuje souřadnice v obrázku... A to už je trošku silnější káva... Ale taky se můžu mýlit...  |
pokud to ale vynecha ten znak (je tam mezera) tak to ten znak nezna,a proto hodi tu mezeru
-takze asi je to jeste v kodu -- nejake spatne kodovani  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
|
Back to top |
|
 |
|