View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kchodl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 12:31 pm Post subject: Ztráta úkolů a záznamů v kalendáři |
|
|
Ahoj, tak jsem si napsal do kalendáře pár záznamů a vytvořil nějaký úkoly. Ukončil jsem aplikaci kalendáře (úkolů) a hle!!! Po opětovném spuštění se nestačim divit! Všechny záznamy jsou fuč jediný co zůstává jsou poznámky. Kristapána vo-co-de ?
mam FW15CZ, jo a taky mně při zapnutí píše imrvére apl. zavřena main...nedělal to furt, až jsem teď nainstaloval nějaký aplikace...mam ho totiž asi tejden
diky karel |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 4:49 pm Post subject: Re: Ztráta úkolů a záznamů v kalendáři |
|
|
kchodl wrote: | Ahoj, tak jsem si napsal do kalendáře pár záznamů a vytvořil nějaký úkoly. Ukončil jsem aplikaci kalendáře (úkolů) a hle!!! Po opětovném spuštění se nestačim divit! Všechny záznamy jsou fuč jediný co zůstává jsou poznámky. Kristapána vo-co-de ?
mam FW15CZ, jo a taky mně při zapnutí píše imrvére apl. zavřena main...nedělal to furt, až jsem teď nainstaloval nějaký aplikace...mam ho totiž asi tejden
diky karel |
Tak s tím ti asi neporadím, já si radši po nějaký době foun zálohuju na MMC. Menu/Extra/Paměť/Možnosti/Záložní pamět telefonu - na kartu se ti vše zálohuje, včetně kontaktů... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
staso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 5:45 pm Post subject: to poznam tiez :) |
|
|
Tiez som sa uz s tymto stretol. Mam fw15cz a stavalo sa mi, ze sa mi kalendar raz za cas (tak zhruba 6 az 10 tyzdnov) samovolne vymazal. Doteraz neviem preco sa to tak dialo. Nakoniec to dospelo az do takeho stavu, ze som do kalendara nieco zapisal, zatvoril ho, potom otvoril a uz tam nic nebolo. Skusal som zapinat a vypinat ale nepomahalo. Tak som skusil vybrat baterku a to zabralo. Bol som z toho dost zufaly a tak som na nejaky cas namiesto standardnej aplikacie zacal pouzivat Papyrus. Ten som pouzival asi tak 2 mesiace a za ten cas sa mi kalendar ani raz nevymazal. Nakoniec som sa ale aj tak vratil k standardnemu kalendaru a cakam kedy sa mi znova vymaze. Odvtedy si radsej pravidelne zalohujem suborik C:\System\data\Calendar :-). Taktiez by ma velmi zaujimalo, ci niekto nepozna dovod tohto samovolneho mazania kalendaru? |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 5:48 pm Post subject: Re: to poznam tiez :) |
|
|
staso wrote: | Tiez som sa uz s tymto stretol. Mam fw15cz a stavalo sa mi, ze sa mi kalendar raz za cas (tak zhruba 6 az 10 tyzdnov) samovolne vymazal. Doteraz neviem preco sa to tak dialo. Nakoniec to dospelo az do takeho stavu, ze som do kalendara nieco zapisal, zatvoril ho, potom otvoril a uz tam nic nebolo. Skusal som zapinat a vypinat ale nepomahalo. Tak som skusil vybrat baterku a to zabralo. Bol som z toho dost zufaly a tak som na nejaky cas namiesto standardnej aplikacie zacal pouzivat Papyrus. Ten som pouzival asi tak 2 mesiace a za ten cas sa mi kalendar ani raz nevymazal. Nakoniec som sa ale aj tak vratil k standardnemu kalendaru a cakam kedy sa mi znova vymaze. Odvtedy si radsej pravidelne zalohujem suborik C:\System\data\Calendar :-). Taktiez by ma velmi zaujimalo, ci niekto nepozna dovod tohto samovolneho mazania kalendaru? |
Možná je tam nastavený mazání po určitém čase..........  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
Tenhle nebo podobnej thread je tu už několikrát (třeba tady nebo tady),zkus nejdřív hledat než založíš nové téma.
Quote: | zkoušel jsem se na SiemensManii podívat na zveřejněné články, do sekce FAQ a do již proběhlých diskusí? Nebyla ani tam žádná odpověď na můj konkrétní dotaz? Nešla z jiných odpovědí odpověď na ten můj odvodit? |
Pokud ti pořád píše aplikace zavřena,zkus formát a potom tam vrať záloho...možná to pomůže. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 4:32 pm Post subject: |
|
|
to se mi stalo taky.. A jediná rada,které se mně dostalo byla - pravidelně provádět zálohu... Jenže to se mně vážně každý týden nechce...
Takže SX1 prodávám (samozřejmě né jen kvůli tomuhle...) _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:31 pm Post subject: |
|
|
Funferr: Když seš línej udělat jednou za tejden zálohu,která trvá ani ne 5 min. ...  _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:50 pm Post subject: |
|
|
jenže já chci fungující přístroj a né krabičku o kterou se musíš denně starat a číst pořád ty hlášky - Chyba systému, Opakujte akci nebo dojde ke ztrátě dat a mnoho dalších... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 10:43 pm Post subject: |
|
|
Nevím co ti na to mám říct...já ty hlášky furt nečtu,protože mi tam furt nevyskakují.Hlavně sis asi neměl kupovat smartfoun.Win taky řvou každou chvilku nějakou chybovou hlášku.Ale o "winech" jsme se už bavili ve tvým threadu a je to trochu OT. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 10:55 pm Post subject: |
|
|
Nechci to nějak hrotit, ale vzpomněl jsem si, že když jsem nedávno prolézal oficiální stránky výrobců softwéru, narazil jsem u jedné aplikace na poznámku, že může vymazat data z kalendáře. Ale zaboha si nemůžu vzpomenout u jaké aplikace to bylo
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 3:12 pm Post subject: |
|
|
W.I.KING wrote: | Nechci to nějak hrotit, ale vzpomněl jsem si, že když jsem nedávno prolézal oficiální stránky výrobců softwéru, narazil jsem u jedné aplikace na poznámku, že může vymazat data z kalendáře. Ale zaboha si nemůžu vzpomenout u jaké aplikace to bylo
W.I.KING |
hmm...že by nějaká aplikace dělala ve founu bordel?
kchodl napiš sem co tam máš nainst. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
kchodl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 7:15 am Post subject: |
|
|
TO @LL> mno...už přesně newim kde sem to našel, ale mazala mi to hra Rallye Pro Contest!!! Odinstaloval sem ji a vše je OK! Tak pozor na ni!
Ani se nedivim...byla cracknuta...kdo vi, mohla to byt recese tvurce toho cracku a nebo proste jen bug. |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 2:17 pm Post subject: |
|
|
kchodl wrote: | TO @LL> mno...už přesně newim kde sem to našel, ale mazala mi to hra Rallye Pro Contest!!! Odinstaloval sem ji a vše je OK! Tak pozor na ni!
Ani se nedivim...byla cracknuta...kdo vi, mohla to byt recese tvurce toho cracku a nebo proste jen bug. |
hmm..ja uz sem videl myslim 3 verze.. Rally Pro contest a ani jednou to nic neudelalo
btw. moc pekna hra  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
|