clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Ztráta úkolů a záznamů v kalendáři

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Ztráta úkolů a záznamů v kalendáři

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kchodl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 12:31 pm    Post subject: Ztráta úkolů a záznamů v kalendáři Reply with quote

Ahoj, tak jsem si napsal do kalendáře pár záznamů a vytvořil nějaký úkoly. Ukončil jsem aplikaci kalendáře (úkolů) a hle!!! Po opětovném spuštění se nestačim divit! Všechny záznamy jsou fuč d'oh! jediný co zůstává jsou poznámky. Kristapána vo-co-de ?

mam FW15CZ, jo a taky mně při zapnutí píše imrvére apl. zavřena main...nedělal to furt, až jsem teď nainstaloval nějaký aplikace...mam ho totiž asi tejden

diky karel
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 4:49 pm    Post subject: Re: Ztráta úkolů a záznamů v kalendáři Reply with quote

kchodl wrote:
Ahoj, tak jsem si napsal do kalendáře pár záznamů a vytvořil nějaký úkoly. Ukončil jsem aplikaci kalendáře (úkolů) a hle!!! Po opětovném spuštění se nestačim divit! Všechny záznamy jsou fuč d'oh! jediný co zůstává jsou poznámky. Kristapána vo-co-de ?

mam FW15CZ, jo a taky mně při zapnutí píše imrvére apl. zavřena main...nedělal to furt, až jsem teď nainstaloval nějaký aplikace...mam ho totiž asi tejden

diky karel

Tak s tím ti asi neporadím, já si radši po nějaký době foun zálohuju na MMC. Menu/Extra/Paměť/Možnosti/Záložní pamět telefonu - na kartu se ti vše zálohuje, včetně kontaktů...

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
staso
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 5:45 pm    Post subject: to poznam tiez :) Reply with quote

Tiez som sa uz s tymto stretol. Mam fw15cz a stavalo sa mi, ze sa mi kalendar raz za cas (tak zhruba 6 az 10 tyzdnov) samovolne vymazal. Doteraz neviem preco sa to tak dialo. Nakoniec to dospelo az do takeho stavu, ze som do kalendara nieco zapisal, zatvoril ho, potom otvoril a uz tam nic nebolo. Skusal som zapinat a vypinat ale nepomahalo. Tak som skusil vybrat baterku a to zabralo. Bol som z toho dost zufaly a tak som na nejaky cas namiesto standardnej aplikacie zacal pouzivat Papyrus. Ten som pouzival asi tak 2 mesiace a za ten cas sa mi kalendar ani raz nevymazal. Nakoniec som sa ale aj tak vratil k standardnemu kalendaru a cakam kedy sa mi znova vymaze. Odvtedy si radsej pravidelne zalohujem suborik C:\System\data\Calendar :-). Taktiez by ma velmi zaujimalo, ci niekto nepozna dovod tohto samovolneho mazania kalendaru?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 5:48 pm    Post subject: Re: to poznam tiez :) Reply with quote

staso wrote:
Tiez som sa uz s tymto stretol. Mam fw15cz a stavalo sa mi, ze sa mi kalendar raz za cas (tak zhruba 6 az 10 tyzdnov) samovolne vymazal. Doteraz neviem preco sa to tak dialo. Nakoniec to dospelo az do takeho stavu, ze som do kalendara nieco zapisal, zatvoril ho, potom otvoril a uz tam nic nebolo. Skusal som zapinat a vypinat ale nepomahalo. Tak som skusil vybrat baterku a to zabralo. Bol som z toho dost zufaly a tak som na nejaky cas namiesto standardnej aplikacie zacal pouzivat Papyrus. Ten som pouzival asi tak 2 mesiace a za ten cas sa mi kalendar ani raz nevymazal. Nakoniec som sa ale aj tak vratil k standardnemu kalendaru a cakam kedy sa mi znova vymaze. Odvtedy si radsej pravidelne zalohujem suborik C:\System\data\Calendar :-). Taktiez by ma velmi zaujimalo, ci niekto nepozna dovod tohto samovolneho mazania kalendaru?

Možná je tam nastavený mazání po určitém čase.......... Neutral

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 7:13 pm    Post subject: Reply with quote

Tenhle nebo podobnej thread je tu už několikrát (třeba tady nebo tady),zkus nejdřív hledat než založíš nové téma.

Quote:
zkoušel jsem se na SiemensManii podívat na zveřejněné články, do sekce FAQ a do již proběhlých diskusí? Nebyla ani tam žádná odpověď na můj konkrétní dotaz? Nešla z jiných odpovědí odpověď na ten můj odvodit?

Pokud ti pořád píše aplikace zavřena,zkus formát a potom tam vrať záloho...možná to pomůže.

Funferr
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 4:32 pm    Post subject: Reply with quote

to se mi stalo taky.. A jediná rada,které se mně dostalo byla - pravidelně provádět zálohu... Jenže to se mně vážně každý týden nechce...
Takže SX1 prodávám (samozřejmě né jen kvůli tomuhle...)

Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

Funferr: Když seš línej udělat jednou za tejden zálohu,která trvá ani ne 5 min. ... Not talking
Funferr
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

jenže já chci fungující přístroj a né krabičku o kterou se musíš denně starat a číst pořád ty hlášky - Chyba systému, Opakujte akci nebo dojde ke ztrátě dat a mnoho dalších...
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 10:43 pm    Post subject: Reply with quote

Nevím co ti na to mám říct...já ty hlášky furt nečtu,protože mi tam furt nevyskakují.Hlavně sis asi neměl kupovat smartfoun.Win taky řvou každou chvilku nějakou chybovou hlášku.Ale o "winech" jsme se už bavili ve tvým threadu a je to trochu OT.
W.I.KING
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 10:55 pm    Post subject: Reply with quote

Nechci to nějak hrotit, ale vzpomněl jsem si, že když jsem nedávno prolézal oficiální stránky výrobců softwéru, narazil jsem u jedné aplikace na poznámku, že může vymazat data z kalendáře. Ale zaboha si nemůžu vzpomenout u jaké aplikace to bylo Neutral

W.I.KING
Back to top
View user's profile Send private message
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 3:12 pm    Post subject: Reply with quote

W.I.KING wrote:
Nechci to nějak hrotit, ale vzpomněl jsem si, že když jsem nedávno prolézal oficiální stránky výrobců softwéru, narazil jsem u jedné aplikace na poznámku, že může vymazat data z kalendáře. Ale zaboha si nemůžu vzpomenout u jaké aplikace to bylo Neutral

W.I.KING

hmm...že by nějaká aplikace dělala ve founu bordel?
kchodl napiš sem co tam máš nainst.

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Back to top
kchodl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 7:15 am    Post subject: Reply with quote

TO @LL> mno...už přesně newim kde sem to našel, ale mazala mi to hra Rallye Pro Contest!!! Odinstaloval sem ji a vše je OK! Tak pozor na ni!
Ani se nedivim...byla cracknuta...kdo vi, mohla to byt recese tvurce toho cracku a nebo proste jen bug.
Back to top
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 2:17 pm    Post subject: Reply with quote

kchodl wrote:
TO @LL> mno...už přesně newim kde sem to našel, ale mazala mi to hra Rallye Pro Contest!!! Odinstaloval sem ji a vše je OK! Tak pozor na ni!
Ani se nedivim...byla cracknuta...kdo vi, mohla to byt recese tvurce toho cracku a nebo proste jen bug.

hmm..ja uz sem videl myslim 3 verze.. Rally Pro contest a ani jednou to nic neudelalo Dancing
btw. moc pekna hra Laughing

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum