View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 7:31 am Post subject: |
|
|
Už jsem se tím zabýval dříve, viz http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=136737#136737, ale přesto děkuji Krokodýlovi za přiblížení řešení AoC problému formou návodu. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
12345 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 8:48 pm Post subject: Re: Zobrazení nákladů v měně pro SX1 |
|
|
weitless wrote: | Autor: Jiří Balcar
Jistě se již někteří z vás setkali při používání Go, Oskarty či Twist s potřebou zobrazení zbývajícího kreditu v měně na displeji. Jak na to si ukážeme v tomto článku.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=534 |
Nastavil jsem vše podle návodu a skutečně je po problému. Napadá mě ale otázka: Když přejmenuji soubor *.D01, nebude náhodou problém v okamžiku, kdy přepnu telefon do angličtiny? Podle mě v té chvíli musí zmíněný soubor v telefonu chybět. Osobně jsem proto zvolil trochu jiný postup. *.01 jsem v adresáři zachoval, a ještě jsem si ho zkopíroval do jiné složky, tam ho přejmenoval na *.D25 a přesunul zpět do C:\System\Bootdata\.  |
|
Back to top |
|
 |
MW-201 badatel

Joined: 09 May 2004 Posts: 110 Location: Planeta Země (Brno)
268.62 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 8:21 pm Post subject: Re: Zobrazení nákladů v měně pro SX1 |
|
|
Quote: | Nastavil jsem vše podle návodu a skutečně je po problému. Napadá mě ale otázka: Když přejmenuji soubor *.D01, nebude náhodou problém v okamžiku, kdy přepnu telefon do angličtiny? Podle mě v té chvíli musí zmíněný soubor v telefonu chybět. Osobně jsem proto zvolil trochu jiný postup. *.01 jsem v adresáři zachoval, a ještě jsem si ho zkopíroval do jiné složky, tam ho přejmenoval na *.D25 a přesunul zpět do C:\System\Bootdata\.  |
Když ten soubor tam nebude, telefon si ho znovu vytvoří. _________________ Usmívejte se :-), bude hůř! A hlavně aby nebyla válka! |
|
Back to top |
|
 |
cpe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 2:19 am Post subject: Re: Zobrazení nákladů v měně pro SX1 |
|
|
weitless wrote: | http://www.siemensmania.cz/content.php?id=534 |
Problém je v tom, že při přepnutí telefonu do češtiny se nastaví jeko oddělovač desetiných míst v číslech čárka, zatímco v angličtině je to tečka a s tím se spousta programů nedokáže vyrovnat. Je to chyba systému, že s tím nepočítá.
Mě osobně tenhle návod pomohl na vyřešení jiného problému, která byl způsoben stejnou příčinou. Mám v telefonu nainstalovanou aplikaci Scientific Calculator od firmy Mastersoft Mobile Solutions, to je kalkulačka a ta mi při stisknutí tlačítka desetiné tečky zahlásila chybu a spadla.
Po aplikaci tohoto návodu už chodí v pohodě, takže dík.
Jenom jsem si všimnul, že se mi teď datum zobrazuje ve formátu 10/02/2006 místo 10.02.2006. nevíte někdo co s tím?
Edit: Tak už jsem přišel na to co s tím, stačí si v nastavení času vybrat správný oddělovač data, tedy tečku místo lomítka, to mě hned nenapadlo, že se to dá takhle jednoduše změnit, když už je to původně dáno tím souborem. _________________ Ericsson 1018 > Siemens M35i+patche > SX1 + Joy 6600 + MMC Pretec + patche
Last edited by cpe on Sun Feb 19, 2006 1:52 am; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 4:04 pm Post subject: |
|
|
Já mám myslím aplikované patche od někoho jiného, kde je vše ok. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|