clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nastavení GPRS, WAP, MMS

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nastavení GPRS, WAP, MMS
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nohatej
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:39 pm    Post subject: snad mi tu nekdo pomuze Reply with quote

uz se jakou dobu snazim nastavit si GPRS aby sem moh konecne zacit na svym S65 konecne zacit pouzivat JIMM a tak dal... ale vzdy kdyz se zkusim pripojit tak mi to napise chyba spojeni GPRS. nevim co s tim uz tam mam vytvorenejch asi 7 profilu a furt nic ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 6:39 pm    Post subject: Re: snad mi tu nekdo pomuze Reply with quote

nohatej wrote:
uz se jakou dobu snazim nastavit si GPRS aby sem moh konecne zacit na svym S65 konecne zacit pouzivat JIMM a tak dal... ale vzdy kdyz se zkusim pripojit tak mi to napise chyba spojeni GPRS. nevim co s tim uz tam mam vytvorenejch asi 7 profilu a furt nic ....
a probehla nejdriv aktivace u operatora?
coudas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 12:29 pm    Post subject: WAP prohlížeč Reply with quote

Mám takový dotaz.Mám M65 fw50
Dají se přenastavit parametry wap prohlížeče tak,abych se dostal na wap
levnejším profilem internet(e-mail)?
Díky.
Back to top
View user's profile Send private message
sidbin
táta fóra
táta fóra

7892.64 SMM
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 12:43 pm    Post subject: Reply with quote

pouzij operu mini,a usetris jeste i za data

Užitečné java aplikace ZDE

MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu Dancing + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek
Back to top
coudas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Už ji mám a je super Applause Whistle
Back to top
kkubo
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

Mam taky problem:
Nastavil som si wap na mobile podla navodu.
Idem na internet,opyta sa ma ci chcem nadviazat spojenie.
Dam ze ANO a zacne vytacat.Raz to spravi to "tulululu" a potom mi napise ze :
CSD chyba spojenia!
Neviete cim to je?
Moze to byt nejako zablokovane?
Mam Orange SK - Prima a Siemens CX75.Neislo mi to ani na S55. Think

Siemens CX75 | Vlčák 13 | DCA-510 | HHS 700 | San Disk 128 MB
Back to top
Vewisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:47 pm    Post subject: Pomoc... Reply with quote

Ahoj!
Mam Siemens C72 a prehral sem tam cely config abych smaznul menu a vsechny reklamy od T-Mobile, mam vodafone a nemuzu si nastavit internet a mms protoze v nastaveni->vymena dat->datove profili a http profil jsou porad prednastaveny od T-mobile a nedaji se editovat poradi my nekdo co s tim? diky moc... Exclamation
Back to top
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Sat Apr 22, 2006 5:55 pm    Post subject: Re: Pomoc... Reply with quote

Vewisek wrote:
Ahoj!
Mam Siemens C72 a prehral sem tam cely config abych smaznul menu a vsechny reklamy od T-Mobile, mam vodafone a nemuzu si nastavit internet a mms protoze v nastaveni->vymena dat->datove profili a http profil jsou porad prednastaveny od T-mobile a nedaji se editovat poradi my nekdo co s tim? diky moc... Exclamation

K nastavení operátorů nestačí přehrát config, ale je třeba přepsat eeprom. TADY je návod, ale je pro řadu x65 a nejsem si jistý, zda ty datové profily jsou funkční i pro c72... To by snad mohl říct Krokodýl... Každopádně zálohuj!

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Vewisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 23, 2006 10:21 am    Post subject: Re: Pomoc... Reply with quote

MCB wrote:
Vewisek wrote:
Ahoj!

K nastavení operátorů nestačí přehrát config, ale je třeba přepsat eeprom. TADY je návod, ale je pro řadu x65 a nejsem si jistý, zda ty datové profily jsou funkční i pro c72... To by snad mohl říct Krokodýl... Každopádně zálohuj!

Jo tak na to sem krátkej to už je moc složitý! Crying or Very sad to uz radsi nebudu list na wap a neposilat mms
Back to top
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Sun Apr 23, 2006 10:46 am    Post subject: Re: Pomoc... Reply with quote

Vewisek wrote:
Jo tak na to sem krátkej to už je moc složitý! Crying or Very sad to uz radsi nebudu list na wap a neposilat mms

Neni to složitý... stačí se držet postupu, číst a jet krok za krokem. Každopádně jak jsem řek, nevim zda ty datové profily jsou i pro C72... A hlavně taky musíš mít servisní kabel!

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Vewisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 24, 2006 1:44 pm    Post subject: Re: Pomoc... Reply with quote

MCB wrote:
Vewisek wrote:

Neni to složitý... stačí se držet postupu, číst a jet krok za krokem. Každopádně jak jsem řek, nevim zda ty datové profily jsou i pro C72... A hlavně taky musíš mít servisní kabel!

Tak jak sem se dočetl tak ani nemam servisní kabel Sad a jinak bych rekl ze C72 je softwarove na uplne stejne urovni jako C65! I kdyz tezko rict je pravda ze mam rychlejsi hry ;o) a lepci fotak ale to uz neni software Wink
Back to top
inflater
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue May 09, 2006 3:55 pm    Post subject: Nastavení GPRS, WAP, MMS Reply with quote

oj tak toto asi nie je mozne!
nastavil som si mobil tak, aby som sa mohol pripojit na internet na PC cez mobil (GPRS, Orange SK), mam Prima kartu kde nemozem vyuzivat GPRS (okrem MMS tie mam aktivovane). Ale toto... Podla navodu som si nakonfiguroval tel.cislo, vytvoril spojenie... a... funguje to! (rychlostou 115,2 Kbps)! chcel by som sa spytat: kedze som vytvoril taketo GPRS spojenie Very Happy kolko to bude stat u slovenskeho Orange za kb/MB? Nie je to ilegalne? Shame on you

Dakujem,
inflater Eh?

P.S. vcera(8.5.2006) mi asi po tom "pokusnom" spojeni nefungovalo prijimanie/odosielanie SMS, na tento den (9.5.2006) aj ked som znova otestoval GPRS cez mobil na PC tak SMS fungovali. v com asi bola chyba? Confused
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Palec
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 19, 2006 1:57 pm    Post subject: Reply with quote

Zdravim, chtel bych zkusit aplikaci jimm.. Nastaveni programu je mi jasne. Teoreticky bych nemel mit zadny problem Smile Shhh
Nastaveni profilu internet atd..

Pokud potrebuju neco pres GPRS wap, taky neni zadny problem. Jen bych se chtel zeptat, jestli bych za prenesene kb mohl platit tu samou cenu, jako kdyz budu komunikovat pres Jimm, tedy pouzivat profil "internet".

Tedy platit pri pripojeni GPRS za wap castku 0.060Kc za kb

Ted me stoji kb onech 0.48Kc..

Jde to nejak?

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Tue Sep 19, 2006 2:10 pm    Post subject: Reply with quote

bud pouzit nejakou soukromou wap gateway, nebo pouzit operu mini, ta pokud se nepletu wap stranky v pohode zobrazuje... wink

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
Palec
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 19, 2006 2:25 pm    Post subject: Reply with quote

Urcite zkusim, diky Applause
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Page 7 of 10