View previous topic :: View next topic |
NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ |
ANO |
|
61% |
[ 148 ] |
NE |
|
38% |
[ 91 ] |
|
Total Votes : 239 |
|
Author |
Message |
LK7R kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 3:41 pm Post subject: |
|
|
Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne _________________ telefoní budka - Motorola TX770 - C25 - Nokia 5110 - Ericsson T10 - Nokia 6210 - SE T610 - SE T630 - SXG75 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 3:44 pm Post subject: |
|
|
LK7R wrote: | Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne |
TO uznávám, ten pohyb mezi SMS ale i mezi obrázky je na pytel....hodilo by se vyhledávání alespon podle počátečního znaku. práce s ezprávamy je trochu zdlouhavější,ale nic zasadního bych v to neviděl _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Sibstr badatel

270.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 4:04 pm Post subject: |
|
|
LK7R wrote: | Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne |
No já teda vždycky označim zprávy které chci vymazat, potom dám označené smazat a je to v pohodě, záležitost několika vteřin... |
|
Back to top |
|
 |
Algeroth kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 4:08 pm Post subject: |
|
|
K tomu zkracování SMS, ono se dá psát v T9 i bez diakritiky, jen se člověk musí proklikat k tomu slovu. Je tam většina slov ve verzi jak s diakritikou tak bez ní. Ale stejně bych ocenil možnost ji vypnout. |
|
Back to top |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 27 Sep 2004 Posts: 460 Location: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 4:16 pm Post subject: |
|
|
Díky za tip, už jsem to stáhl, ale našel jsem tam ještě tohle http://www.phonesoft.cz/detail.php?sekce=java&id=728&s=1&k=49 a možná by to mohlo bejt ještě lepší. V každym případě díky.
Šeďa _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75-->HTC P3300 Artemis
 |
|
Back to top |
|
 |
Dejwith kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 4:23 pm Post subject: |
|
|
david.sedivy wrote: | Díky za tip, už jsem to stáhl, ale našel jsem tam ještě tohle http://www....
|
Tohle bohužel nejde nainstalovat. Už jsem to zkoušel... (teda aspoň mně to nejde, vidím, že někomu jo. Otázka je, jestli to bylo v SXG) _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
MetalKalic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 5:07 pm Post subject: Re: Fígl na načítání karty |
|
|
Takže jestli jsem Kesu dobře pochopil, tak využíváš jednu chybu firmware (nezhasínání displeje při přehrávání MediaPlayerem) k eliminaci druhé chyby firmware (problémy s načítáním karty). Ha, tak to je trošku paradox. :) |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 5:24 pm Post subject: |
|
|
Jo a funguje to.
Co postrádám já, to je nemožnost číst si v mobilu e-booky. I ta moje stará M65-ka v tomhle byla suprová. Tady si nepřečtu nic, protože mi knihu nic nedokáže zobrazit.
Pravda je, že mi Jirkab radil Mobipocket, ale nějak se mi to nedařilo stáhnout. A to jsem ho stál fakt dost času. Napsal jsem Siemensům, ale bez odpovědi. Hází na mně bobek. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
LK7R kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:20 pm Post subject: |
|
|
Sibstr wrote: | LK7R wrote: | Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne |
No já teda vždycky označim zprávy které chci vymazat, potom dám označené smazat a je to v pohodě, záležitost několika vteřin... |
Ano to se da, ale oznaceni zabere nejaky cas a nasledovne mazani dalsi - nerikejte mi, ze oznaceni bloku pameti a zmena stavu na write trva tak dlouho ... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji _________________ telefoní budka - Motorola TX770 - C25 - Nokia 5110 - Ericsson T10 - Nokia 6210 - SE T610 - SE T630 - SXG75 |
|
Back to top |
|
 |
Dracula-Paja badatel

285.82 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:47 pm Post subject: |
|
|
LK7R wrote: | .... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji |
Tak ho vrať na reklamaci,dej ho tam třikrát a máš klid...ale podle toho cos tady už někdy psal(myslim že si to ty s tou slídou) tak sis měl koupit nějakej odolnej telefon a ne takovej klenot abys ho tahal v kapse u klíčů a pak se divil že se mu rozbil... a nechápu proč tady rozvádíš pořád debatu o tom že by sis ho znovu nekoupil a jaký má chyby, jak je to nahovno atd, to už je v tomhle topicu tolikrát napsáno (a sám si se toho už párkrát zúčastnil) že už nám to psát znovu nemusíš, víme to, děkujem... A jen tak na upřesnění, to chraptění z repráku fakt nezaznamenávam...nedávno sem jel ve vlaku a nějaký 14-ti letí mladíci tam pouštěli Mp3 z K700(myslim-no prostě z ňákýho SonyEr...) a když sem to slyšel tak sem se jen zasmál jelikož to SXG nesahalo ani po slot paměťovky  _________________ Alcatel OT max(1997) / Alcatel OT max DB(1999) / Siemens SL-45i (2000) - už je stařeček a šlape jak drak..../Siemens SXG 75 (2006) + Blesk + 1Gb Sandisk + Music set + DCA-540 + FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
Sibstr badatel

270.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 7:04 pm Post subject: |
|
|
LK7R wrote: | Sibstr wrote: | LK7R wrote: | Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne |
Ano to se da, ale oznaceni zabere nejaky cas a nasledovne mazani dalsi - nerikejte mi, ze oznaceni bloku pameti a zmena stavu na write trva tak dlouho ... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji |
Jako já si na práci s SMS nestěžuju, mě to celkem vyhovuje tak, jak to je. Veškerá práce se zprávami jde zvládnout během pár vteřin. Todle fakt neřešim... |
|
Back to top |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 7:11 pm Post subject: |
|
|
Zatí jsem SMSky moc nemazal a pracuji s nimi docela málo, pze pokud je v nich něco důležitýho tak si to okamžitě někam přepíšu nebo tak..spíš mi vadí, když mi přijde SMS, že foun je docela pomalej v přechodu z uvodní obrazovky na přečtení SMSky..a taky se mi občas stává, že se mi foun po odeslání více SMS za sebou sám restartuje...prostě zase nedostatek paměti :/ _________________ C25 -> S45 -> S55 -> S65 fw 50 -> SXG 75 fw22
Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 8:16 pm Post subject: |
|
|
No já si na SMS taky absolutně nestěžuju...celekm mi to vyhovuje až na tu T9 (stejně ale píšu v Gibo SMS a tam T9 nejde)
Jinak co se týká té chyby "nedostatek paměti" tak to už fw 22 řeší..ještě ani jednou co ho mám se mi to nestalo _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 8:19 pm Post subject: |
|
|
Dracula-Paja wrote: | LK7R wrote: | .... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji |
Tak ho vrať na reklamaci,dej ho tam třikrát a máš klid...ale podle toho cos tady už někdy psal(myslim že si to ty s tou slídou) tak sis měl koupit nějakej odolnej telefon a ne takovej klenot abys ho tahal v kapse u klíčů a pak se divil že se mu rozbil... a nechápu proč tady rozvádíš pořád debatu o tom že by sis ho znovu nekoupil a jaký má chyby, jak je to nahovno atd, to už je v tomhle topicu tolikrát napsáno (a sám si se toho už párkrát zúčastnil) že už nám to psát znovu nemusíš, víme to, děkujem... A jen tak na upřesnění, to chraptění z repráku fakt nezaznamenávam...nedávno sem jel ve vlaku a nějaký 14-ti letí mladíci tam pouštěli Mp3 z K700(myslim-no prostě z ňákýho SonyEr...) a když sem to slyšel tak sem se jen zasmál jelikož to SXG nesahalo ani po slot paměťovky  |
S tou kvalitou repráku je to fakt...K750 se nedá s SXG vubec srovnávat... I když je to celekm nepostatný ale slyšeli ste na k 700 midy? (skoro nejsou slyšet) a celkově hlasitostně je na tom SXG o něco líp... _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|